Ahmet Çakar hangi takımı tutuyor?

Sinan Engin hangi takımı tutuyor?

1989’a kadar Beşiktaş’ta futbol oynayan Sinan Engin 1990 yılında Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Süper Lig’de Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer takımlarında forma giydi.

Güntekin Onay hangi takımı tutuyor?

GÜNTEKİN ONAY HANGİ TAKIMLI? Güntekin Onay‘ın Beşiktaşlı olduğu biliniyor. Çocukluk yıllarında babası Gündüz Tekin Onay‘ın Beşiktaş alt yapısında antrenör olduğu dönemlerde Beşiktaşlı olduğu biliniyor.

Rasim Ozan hangi takımı tutuyor?

Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yayımlanan Beyaz Futbol yayınına Fenerbahçe forması ile çıktı.

Ahmet Çakar Beşiktaş için ne dedi?

Eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş için Sergen Yalçın iddiasını gündeme getirdi. Siyah-beyazlı takımın gelecek sezon planlamasıyla ilgili öneride bulunan Ahmet ÇakarAhmet Nur Çebi, seneye Sergen Yalçın’ı getirsin.

Erman toroglu hangi takımı tutuyor?

Erman Toroğlu

Kişisel bilgileri
Yıllar Takım (Gol)
1967-1969 Ankara Güneşspor (11)
1969-1977 Ankaragücü (4)
1977-1978 Mersin İdman Yurdu (1)

Erman Toroğlu 3 büyüklerden hangi takımı tutuyor?

Erman Toroğlu, koyu bir MKE Ankaragücü taraftarıdır. Aynı zamanda, futbol oynarken bu takıma uzun yıllar boyunca emek de sarf etmiştir. Hala, yazlığında Ankaragücü’nün meşhur flaması yer alır.

Kemal Sunal hangi takımı tutuyor?

Garip filmini takip edenler Kemal Sunal‘ın gerçekte hangi takımı tuttuğunu merak ediyor. Usta oyuncu Kemal Sunal, gerçek hayatta Fenerbahçeli olarak biliniyor.

Bünyamin Gezer hangi takımı tutuyor?

Galatasaraylılar: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci.

Halil Umut Meler hangi takımı tutuyor?

Halil Umut Meler‘in Galatasaray taraftarlığıyla biliniyor.

Ali Sunal Beşiktaşlı mı?

Ali Sunal Ali Eceyle Fuat Akdağın proğramına katılmıştı… baya fanatik Beşiktaşlı

Barış Manço hangi takımı tutuyor?

Barış Manço, mezunu olduğu Galatasaray Lisesi’nin spor takımı Galatasaray taraftarıdır.

Aydınus hangi takımı tutuyor?

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre 19 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada Fırat Aydınus görev alacak. Sosyal medyadaki iddialara göre; Fırat Aydınus‘un Beşiktaşlı olduğu söylenmektedir.

Fırat Aydınus hangi takımı tutuyor?

HAKEM FIRAT AYDINUS HANGİ TAKIMI TUTUYOR? FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus‘un Beşiktaş takımını tuttuğu ifade edilmektedir.

Kemal Sunal doğum yeri neresidir?

Küçükpazar, TürkiyeKemal Sunal / Doğum yeri

Kemal Sunal hangi burç?

İlkokulu Mimar Sinan İlkokulu’nda okuyan Kemal Sunal Vefa Lisesi’nden mezun olmuştur. Akrep burcu olan Kemal Sunal 56 yaşında 3 Temmuz 2000 yılında vefat etmiştir.