Timur Savcı hangi dizilerin yapımcısı?

Timur Savcı hangi şirket?

TIMS&B Productions, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar tarafından Ocak 2017 yılında kurulan yapım şirketidir. Timur Savcı, TIMS Productions’un sahibi ve bugüne kadar 2006 yılında kurduğu şirketinde büyük başarılara imza atmış deneyimli bir yapımcıdır. Ses getiren en önemi işlerinden biri “Muhteşem Yüzyıl”’dır.

Timur Savcı hangi dizilerde oynadı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem2015 – 2017
Kavak Yelleri2007 – 2011
Timur Savcı/TV şovları

Muhteşem Yüzyıl yapımcısı kim?

Bir zamanların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl yapımcısı Timur Savcı, yıllar sonra gelen itirafıyla gündem konusu oldu.

Timur Savcı nereli?

Adana, TürkiyeTimur Savcı / Doğum yeriAdana, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık yedinci şehridir. 2021 yılı verilerine göre 2.263.373 nüfusa sahiptir. İlin yüzölçümü 13.844 km²dir. İlde km²ye 163 kişi düşmektedir.
04.02.2021 TÜİK verilerine göre 5’i merkez ilçe olmak üzere toplam 15 ilçesi ve belediyesi vardır. Bu ilçelerde 831 mahalle bulunmaktadır. Vikipedi

Timur Savcı kaç yaşında?

47 yaşında (1975)Timur Savcı / Yaş

Timur Savcı ne kadar kazanıyor?

Bu hareketlilikle birlikte listenin zirvesi nihayet el değiştirdi. Bu yılın en çok kazanan yapımcısı sezonu 52 milyon ciro ve 5 milyon lira karla kapatan Tims Productions’ın sahibi Timur Savcı oldu. Savcı, geçen yıl 34 milyon lira ciro ve 3 milyon lira karla geçen yıl ikinci sıradaydı.

Yönetmen Timur Savcı kimdir?

Timur Savcı (d. 1975), Türk sinema dizi ve film yapımcısı. Timur Savcı 1975 yılında Adana’da dünyaya geldi. Adana Erkek Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nde öğrenim gördüğü yıllarda yapım asistanı olarak işe başladı ve hukuk fakültesinde süren eğitim hayatına son verdi.

Muhteşem Yüzyıl yazarı kim?

Meral OkayMuhteşem Yüzyıl / Yazarlar

Meryem Uzerli nereli?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen’in Kassel Şehri’nde Türk babası Hüseyin ve Alman annesi Ursula’dan dünyaya gelmiştir. Büyük büyükannesi Hırvatistanlıdır.

Burak Sağyaşar hangi dizinin yapımcısı?

Yapımcı Olarak

TV Dizileri
Yıl Başlık Notlar
2016 Yüksek Sosyete Yapımcı
2016-2017 Aşk Laftan Anlamaz Yapımcı
2016-2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz Yapımcı

Ortalama bir dizi oyuncusu ne kadar kazanıyor?

* Yönetmenler bölüm başına 5 ila 20 bin, yönetmen yardımcısı 500 bin ile 5 bin arasında ücret alıyor. Senaristler de dizi bütçesinin yüzde 5’ini kazanıyor. Bu rakam da 5 ile 15 bin lira arasında…

Muhteşem Yüzyıl dizisi gerçeği yansıtıyor mu?

Bir Tv kanalında uzun süredir yayınlan “Muhteşem Yüzyıl” yayınlanan tarihi gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmadığını vurgulayan Araştırmacı Tarihçi Yazar Mustafa Turan; Türk tarihini çarpıtan ve tarih değerlerimize hakaret eden dizinin biz tarihçiler açısından hiçbir kıymet-i harbiyesi olmadığını ve yapımcılarında …

Meral Okay öldü mü?

9 Nisan 2012Meral Okay / Ölüm tarihi

Meryem Uzerli Kürt mü?

Meryem Sarah Uzerli Türk-Alman asıllı oyuncu. İki ağabeyi ve bir ablası vardır.

Hürrem Sultan nereli?

Rohatyn, UkraynaHürrem Sultan / Doğum yeri