YouTube’un yeni sürümü nasıl güncellenir?

YouTube’un sürümü nasıl güncellenir?

YouTube uygulamasını güncelleme

  1. Google Play Store uygulamasını açın.
  2. Menü Uygulamalarım ve oyunlarım’a dokunun.
  3. Güncellemesi olan uygulamalarda “Güncelle” etiketi görünür.
  4. Tüm uygulamaları güncellemek için Tümünü Güncelle’ye dokunun.

YouTube açılmadığında ne yapmalıyız?

YouTube‘a erişemediğinizde içerikleri yönetme

  1. Google Hesabı ayarlarınıza gidin.
  2. YouTube kanalınızın ilişkili olduğu Google Hesabıyla oturum açın.
  3. “Hesap tercihleri” altından Hesabınızı veya hizmetlerinizi silin’i tıklayın.
  4. Ürünleri sil’i tıklayın.
  5. Listeden YouTube‘u tıklayın.

YouTube güncellendi mi?

YouTubeun Android uygulaması güncellendi. Yeni güncellemeyle birlikte yazılım sürümü 13.01.52 oldu. Yeni yazılım paketi içeriğine bakacak olursak, artık “Otomatik oynatma” seçeneği (Video bittiğinde bir sonraki videoyu otomatik oynatma) Genel kategorisi içinde bulunmuyor.

Telefonum YouTube desteklemiyor ne yapmalıyım?

Uygulamanızı güncelleyemiyorsanız Android işletim sistemi sürümünüz, YouTube uygulamasının yeni sürümünü artık desteklemiyordur. En yeni Android YouTube uygulamasını edinmek için Android işletim sistemini en son sürümüne güncelleyin. İşletim sisteminizi güncellemeden YouTube uygulamasını kullanmaya devam edebilirsiniz.

YouTube’u nasıl yükleyebilirim?

YouTube uygulamasını Google Play’den indirebilirsiniz. Google Play’den Android uygulaması indirme işlemlerini yönetme hakkında bilgi edinmek için Google Play Yardım Merkezi’ni ziyaret edin. Not: Uygulama, yalnızca 4.0 ve üzeri sürümleri çalıştıran telefonlar veya tabletlerde çalışır.

YouTube Go kaldırıldı mi?

24 Haziran 2020 tarihinde, Android (Go sürümü) cihazlara YouTube Go uygulaması yerine ana YouTube uygulamasını önceden yüklemeye başlayacağız. Ayrıca YouTube Go uygulamasını da Google Play Store’dan kaldıracağız. Mevcut YouTube Go kullanıcıları hizmet veya destekte kesinti yaşamayacak.

YouTube video neden açılmıyor?

YouTube uygulaması Mobil veri bağlantınızı kapatıp açın. YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin. YouTube uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin. YouTube uygulamasını mevcut en yeni sürüme güncelleyin.

Tablette YouTube açılmıyor ne yapmalıyım?

Çözüm şu şekilde:

  1. Google Play’i açıp uygulamarın otomatik güncellemesini vs. kapatın.
  2. Ayarlar/Uygulama yöneticisi kısmından YouTube önbelleğini temizleyip ayarları sil yapın.

YouTube Go kaldırıldı mı?

24 Haziran 2020 tarihinde, Android (Go sürümü) cihazlara YouTube Go uygulaması yerine ana YouTube uygulamasını önceden yüklemeye başlayacağız. Ayrıca YouTube Go uygulamasını da Google Play Store’dan kaldıracağız. Mevcut YouTube Go kullanıcıları hizmet veya destekte kesinti yaşamayacak.

YouTube adresine nasıl geçilir?

YouTube‘da Google Hesabınızla oturum açarsınız. YouTube‘da oturum açmak için Google Hesabınızın e-posta adresini ve şifresini girin. YouTube‘a kaydolduktan sonra başka bir Google hizmetinde Google hesabınızla oturum açtığınızda YouTube‘da da otomatik olarak oturum açmış olursunuz.

YouTube hangi telefonlarda çalışmayacak?

Google’dan yapılan açıklamada, aşağıdaki popüler telefonlarla birlikte tüm Android 2.3 kullanan modellerin, Google uygulamalarına olan erişimini kaybedeceği bilgisi paylaşıldı.

  • Sony Xperia Advance.
  • Lenovo K800.
  • Sony Xperia Go.
  • Vodafone Smart II.
  • Samsung Galaxy S2.
  • Sony Xperia P.
  • LG Spectrum.
  • Sony Xperia S.

YouTube neden yüklenmiyor?

Eğer mobil ya da masaüstü internet tarayıcınızdan değil de akıllı telefon ya da tabletinizdeki YouTube mobil uygulamasında YouTube‘da video yüklenmiyor sorunu yaşıyorsanız uygulamanın güncel olduğundan emin olmalısınız. Aynı şekilde mobil cihazınızın işletim sisteminin güncel olmaması da benzer sorunlar doğurabilir.