Trabzondan hangi illere uçak var?

Trabzona hangi uçaklar gidiyor?

Türk Hava Yolları, Pegasus Airlines, Air Serbia, AnadoluJet, Singapore Airlines ve SunExpress, Trabzon yönüne aktarmasız uçmaktadır.

Trabzonda havaalanı var mı?

Lokasyon: Trabzon Havaalanı şehir merkezine 2 km mesafede yer alıyor. *Özel araç / otopark: Trabzon Havaalanı‘nda özel aracınızla geldiğinizde kullanabileceğiniz 385 araç kapasiteli bir otopark bulunuyor.

Trabzon Diyarbakır uçak var mı?

TrabzonDiyarbakır rotasında uçuşu bulunan en popüler 3 havayolu şirketi: Türk Hava Yolları, Pegasus ve AnadoluJet.

Trabzon uçak seferleri ne zaman başlayacak?

Van-Trabzon uçak seferleri başlıyor Türk Hava Yollarının markası AnadoluJet, Van ile Trabzon arasında karşılıklı uçuşlara 4 Ocak’tan itibaren başlayacak. VAN – Türk Hava Yollarının markası AnadoluJet, Van ile Trabzon arasında karşılıklı uçuşlara 4 Ocak’tan itibaren başlayacak.

Trabzon Havaalanı adı nedir?

Trabzon Havalimanı (IATA: TZX, ICAO: LTCG), Türkiye’nin Trabzon iline hizmet veren uluslararası havalimanı. 1957 yılında hizmete girdi.

Trabzon Antalya uçak bileti kaç TL?

Trabzon – Antalya Uçuşu

Min Fiyat 347,99 TL
En Çok Uçuş Yapan Fi̇rma Pegasus Airlines
Günlük Ort. Sefer Sayısı 19
En Kısa Uçuş Süresi̇ 1s 55dk
Mesafe 900 KM

Trabzonda uçuşlar neden iptal?

Trabzon’da etkili olan kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Kentte akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Bazı hava yolu şirketleri, Trabzon‘dan İstanbul ve Ankara’ya akşam saatlerinde yapılması planlanan karşılıklı seferlerini gerçekleştiremedi.

Trabzon Havalimanı hangi ilçede?

Trabzon Havalimanı 40.994110 enlem ve 39.782219 boylamda yer almaktadır. Ortahisar ilçesine bağlıdır. Trabzon Havalimanı haritası Trabzon ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Trabzon Havalimanı posta kodu 61010.

Diyarbakırdan hangi illere uçak var?

Popüler Diyarbakır Uçuşları

  • Diyarbakır – Trabzon. 15 Mar 2022. 386 TL’den.
  • Diyarbakır – Ankara. 426 TL’den.
  • Diyarbakır – İstanbul. 426 TL’den.
  • Diyarbakır – Antalya. 540 TL’den.
  • Diyarbakır – İzmir. 540 TL’den.
  • Diyarbakır – Bodrum. 692 TL’den.
  • Diyarbakır – Adana. 795 TL’den.
  • Diyarbakır – Gaziantep. 835 TL’den.

Trabzon Havalimanından nerelere uçuş var?

Sizin İçin Seçtiğimiz Trabzon Havalimanı Kalkışlı Uçuşlar

  • Trabzon – Antalya. 420 TL’den.
  • Trabzon – İstanbul. 522 TL’den.
  • Trabzon – Adana. 522 TL’den.
  • Trabzon – Gaziantep. 522 TL’den.
  • Trabzon – İzmir. 780 TL’den.
  • Trabzon – Bodrum. 839 TL’den.

Vandan direk uçuşlar nereye var?

Van Ferit Melen Havalimanı’ndan düzenli olarak Adana, Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir illerine uçak seferleri düzenlenmektedir.

Gökçen’den Trabzon’a uçak biletleri ne kadar?

Son 3 gün içinde İstanbul Sabiha Gökçen – Trabzon için tek yönlü en ucuz bilet Pegasus Airlines (₺ 5.121) ve AnadoluJet (₺ 6.302) üzerinden ve gidiş-dönüş en ucuz biletler Pegasus Airlines (₺ 10.438) ve AnadoluJet (₺ 11.226) üzerinden bulundu.

Rize havalimanının adı nedir?

Rize-Artvin Havalimanı , Türkiye’nin Rize ve Artvin illerine hizmet verecek olan havalimanıdır. Ordu-Giresun Havalimanı‘ndan sonra ülkenin deniz üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olacaktır.

Trabzon Havaalanı hangi ilçeye bağlı?

Trabzon Havalimanı 40.994110 enlem ve 39.782219 boylamda yer almaktadır. Ortahisar ilçesine bağlıdır. Trabzon Havalimanı haritası Trabzon ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Trabzon Havalimanı posta kodu 61010.

Trabzon Antalya direkt uçuş var mı?

Trabzon Havalimanı’ndan Antalya‘ya iki farklı havayolu direkt seferler düzenlemektedir: SunExpress ve Pegasus Havayolları. SunExpress’in TrabzonAntalya uçuşları Salı, Perşembe ve Pazar günleri, günde 1 frekans olarak gerçekleşmektedir.