TEKNOFEST 2022 nerede?

TEKNOFEST 2022 nerede ne zaman?

30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak istiyorsanız başvuru için son tarih: 28 Şubat 2022!

2022 TEKNOFEST festivali nerede?

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da yapıldığı bilinen festival bu yıl ise Samsun’da gerçekleştirilecek.

TEKNOFEST 2022 nasıl başvurulur?

30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST‘in bir parçası olmak ve yarışma başvurularını gerçekleştirmek için teknolojiye ilgi duyanlar https://www.teknofest.org/tr/ adresine davet edilmektedir.

TEKNOFEST 2022 başvuru ne zaman?

TEKNOFEST 2022‘de yarışma hakkını elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 28 ŞUBAT!

TEKNOFEST hangi ilde?

Festivalin 2022 yılında Samsun’da yapılacağı açıklandı.

TEKNOFEST kategorileri nelerdir?

  • Akıllı Ulaşım Yarışması
  • Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması
  • Eğitim Teknolojileri Yarışması
  • Hack Karadeniz.
  • Karma Sürü Simülasyon Yarışması
  • Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması
  • Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları
  • Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması

TEKNOFEST 2022 nerede Azerbaycan?

Dünyanın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST‘e beşinci yılında 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Azerbaycan‘ın başkenti Bakü’nün ev sahipliği yapacağı TEKNOFEST‘in tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

TEKNOFEST giriş için ne gerekli?

TEKNOFEST‘e katılmak isteyenler öncelikle kayıt formunu doldurmak zorunda. Giriş kayıt formuna dolduran vatandaşlar festivale katılabilir. Teknofest için giriş ücreti istenmiyor. Festival tüm katılımcılar için ücretsiz.

TEKNOFEST yarışma başvurusu nasıl yapılır?

39 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının gerçekleşeceği TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne www.teknofest.org adresindeki Başvuru Formu doldurularak başvurulabiliyor.

TEKNOFEST e nasıl katılırım?

TEKNOFEST BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Samsun merkezli olarak Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2022 heyecanına ortak olmak için birbirinden farklı Teknoloji Yarışmaları’na “https://teknofest.org/tr/competitions/” adresi ziyaret edilerek başvurulabiliyor.

TEKNOFEST kimler başvurabilir?

Festival, her yaş ve meslek grubundan ziyaretçiye açık olup ücretsizdir.

Teknofest şuan nerede?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, 21-26 Eylül’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021’in kapanış gününde organizasyonun gelecek yıl Samsun’da düzenleneceğinin açıklandığını bildirdi.

Teknofest 2024 nerede?

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen, TÜBİTAK’ın da paydaşları arasında yer aldığı, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’21, Atatürk Havalimanı’nda 21-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşti.

TEKNOFEST te neler yapılır?

Roketten otonom sistemlere, tarımdan su altı sistemlerine, insansız hava araçlarından yapay zekaya kadar teknolojinin her alanında düzenlenen yarışmalar, dünyanın en büyük Teknoloji Yarışmaları TEKNOFESTte gerçekleştiriliyor. 2021 yılından farklı olarak bu yıl Hyperloop Geliştirme Yarışması, Dikey İnişli Roket …

TEKNOFEST takım kurum tipi nedir?

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, ülkemizin millî teknoloji geliştirme süreçlerinde kritik rol oynayan kurum ve kuruluşları tarafından desteklenen, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.