Izmir hayvanat bahçesi hangi günler açık?

Sasalı hayvanat bahçesi hafta sonu açık mı?

Sasaı hayvanat bahçesi her gün açık olmakta ve burayı gezerek çeşitli hayvanları görmek isteyen kişiler için çalışma saatleri aşağıdaki gibidir. Pazar günü saat 09:00–19:00 şeklindedir. Burada da görüldüğü üzere hafta sonu çalışma saatleri akşam 19:00′ a kadar devam etmektedir.

Izmir hayvanat bahçesi giriş ücreti ne kadar 2021?

İzmir Doğal Yaşam Parkı giriş ücreti öğrenciler için 5 TL, yetişkinler için ise 10 TL. Parka çarşamba ve cuma günleri okul ziyaretleri ile gelen öğrenciler ve öğretmenlerden ücret alınmıyor. İzmir Doğal Yaşam Parkı’na girişler gişelerden alınan park jetonu ve İzmirim Kart ile yapılıyor.

Izmir Sasalıya nasıl gidilir?

Araç ile gelmek isteyenler; Çevre yolu Çİğli istikametinde Sasalı yol ayrımına girerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler; 777 ya da 751 numaralı halk otobüslerini kullanarak buraya ulaşım sağlayabilirler.

Izmir Sasalı Piknik Alanı Açık mı?

777 Numaralı otobüsle ulaşabileceğiniz gibi ücretsiz olarak araçla da giriş yapabilirsiniz. 10:00 ile 19:00 saatleri arasında açık olduğunu belirtelim.

Izmir hayvanat bahçesi ziyarete açık mı?

İzmir Doğal Yaşam Parkı 365 gün, haftanın 7 günü ziyarete açıktır. Hafta sonları, özel günlerde, bayramlarda ve resmi tatillerde de İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret edebilirsiniz. İzmir Doğal Yaşam Parkı her gün 09.00’da ziyarete açılır. Gişe kapanış saati 16.15’dir.

Sasalı kapalı mı?

Binlerce ağaç ve bitki çeşitliliğiyle İzmirlilere nefes aldıran park hafta içi 09.00 – 18.00, hafta sonları ise 09.00 ile 19.00 saatleri arasında gezilebilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda 425 bin metrekare alan üzerinde 138 türden 3 bine yakın hayvan bulunuyor.

Izmir hayvanat bahçesi girişi ne kadar?

İzmir Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti İzmir hayvanat bahçesine girişlerde öğrenciler indirimli olarak 3 TL ödemektedirler. Yetişkinler ise 7 TL öderler. Buraya 0-6 yaş grubundaki çocukların girişinde herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Izmir doğal yaşam parkı kaç saatte gezilir?

Doğal Yaşam Parkı Kaç Saatte Gezilir? Tabi ki bu size ve yanınızdakilere bağlı. Ortalama ziyaret saati 1-2 saat arası sürüyor. Park içinde çok sayıda dinlenme bankı, lavabo, su çeşmesi ve her daim açık bir yeme içme yeri var.

Izbanla Sasalı Hayvanat Bahçesine Nasıl Gidilir?

Karşıyaka Vapur İskelesi’nden hareket eden 777 numaralı otobüsler ve Çiğli Aktarma Merkezi’nden hareket eden 751 numaralı otobüsler ile ulaşabilir. İzban’ı kullanan ziyaretçilerimiz Çiğli Aktarma Merkezi’nden hareket eden 751 nolu otobüslerle İzmir Doğal Yaşam Parkı’na ulaşabilirler.

Izmir Sasalı nereye bağlı?

Sasalı Belediyesi 38.493893 enlem ve 26.952831 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Sasallı Merkez Mh. ve Çiğli ilçesine bağlıdır.

Sasalı Piknik Alanı mangal Serbest mı?

Sasalı Kent Ormanı ve Piknik Alanı Alan sadece Piknik, mangal gibi hizmetler için hizmet etmemekle birlikte içerisinde bulunan basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları yanı sıra çocuk oyun alanları ile spor severlerinde sıkça ziyaretine uğramaktadır.

Izmirde mangal nerede yapılır?

Sessizlik arayanlar için kuşkusuz en doğru piknik alanı.

  • Karagöl. Karagöl İzmirde. …
  • 7. Karabel. Karabel İzmir. …
  • 8. Güvendik Park. Güvendik Park İzmirde Gidilmesi Gereken 20 Piknik Alanı …
  • 9. Uzunkuyu. Uzunkuyu İzmir. …
  • Belkahve. Belkahve İzmir. …
  • Gölcük Mesire Yeri. Gölcük Mesire Yeri İzmir. …
  • Pamucak. …
  • Özdere – Kalemlik.

Izmir Doğal Yaşam Parkı ne zaman açılacak?

30 Kasım 2008İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Doğal Yaşam Parkı / Açılış tarihi

Izmir hayvanat bahçesi ne zaman açılacak?

İzmir Doğal Yaşam Parkı 365 gün, haftanın 7 günü ziyarete açıktır. Hafta sonları, özel günlerde, bayramlarda ve resmi tatillerde de İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret edebilirsiniz. İzmir Doğal Yaşam Parkı her gün 09.00’da ziyarete açılır. Gişe kapanış saati 16.15’dir.

Sasalı bayramda açık mı?

İzmir Doğal Yaşam Parkı 365 gün, haftanın 7 günü ziyarete açıktır. Hafta sonları, özel günlerde, bayramlarda ve resmi tatillerde de İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret edebilirsiniz.