TEKNOFEST hangi tarihlerde?

TEKNOFEST 2022 Başvuru nasıl yapılır?

TEKNOFEST 2022 Samsun’da yer almak, yarışma hakkı elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 7 MART! TEKNOFEST BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? İlk adımda www.t3kys.com adresine girerek sağ üstte yer alan “Yeni Hesap” butonunu seçin ye açılan sayfada ilgi alanları doldurarak “üye ol” butonuna tıklayın.

TEKNOFEST nedir amacı nedir?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festivaldir. Genel olarak millî teknolojileri teşvik edip geliştirmek ve insanları bu alanda bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

TEKNOFEST kaçta bitiyor?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 21-26 Eylül tarihleri atasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşiyor. TEKNOFEST bugün (26 Eylül) saat 19.00’da sona eriyor.

TEKNOFEST saat kaça kadar açık 2021?

Teknofest 21 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. Teknofest 09.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Teknofest 2022 başvuruları ne zaman?

TEKNOFEST 2022‘de yarışma hakkını elde etmek için SON BAŞVURU TARİHİ 28 ŞUBAT!

Teknofest 2022 ne zaman olacak?

30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak istiyorsanız başvurunuzu aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz.

TEKNOFEST 2022 nerede?

Samsun merkezli olarak Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2022 heyecanına ortak olmak için birbirinden farklı Teknoloji Yarışmaları’na “https://teknofest.org/tr/competitions/” adresi ziyaret edilerek başvurulabiliyor.

TEKNOFEST kaç TL?

Teknofest giriş ücreti talep edilmiyor, ziyaret ücretsiz olup herkese açık yapılıyor. Havacılık, Uzay ve Teknoloji alanlarında düzenlenen gösteriler, yarışmalar, aktiviteler ve seminerlerin düzenlendiği Teknofest, ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

TEKNOFEST ne kadar sürecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, 21-26 Eylül’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021’in kapanış gününde organizasyonun gelecek yıl Samsun’da düzenleneceğinin açıklandığını bildirdi.

TEKNOFEST bugün kaça kadar açık?

TEKNOFEST ZİYARET SAATLERİ 2021 Teknofest 09.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

TEKNOFEST saat kaçla kaç arası?

Teknofest saat 09.00’da başlayacak ve akşam 19.00’a kadar ziyarete açık olacak. 2021 yılında dördüncü kez düzenlenecek olan Dünyanın en büyük ikinci havacılık festivali Teknofest‘te on binlerce kişi teknoloji alanında yarışacak ve son teknoloji ürünlerini tanıtacak.

TEKNOFEST kaçta başlıyor?

Teknofest 21 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek. Teknofest 09.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Teknofest e nasıl katılırım?

TEKNOFEST BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Samsun merkezli olarak Karadeniz’de gerçekleşecek olan TEKNOFEST 2022 heyecanına ortak olmak için birbirinden farklı Teknoloji Yarışmaları’na “https://teknofest.org/tr/competitions/” adresi ziyaret edilerek başvurulabiliyor.

Teknofest kimler başvurabilir?

Festival, her yaş ve meslek grubundan ziyaretçiye açık olup ücretsizdir.

Teknofest Nedir 2022?

TEKNOFEST 2022 Teknoloji Yarışmaları kapsamında geçtiğimiz yıldan farklı olarak; Dikey İniş Roket, Engelsiz Yaşam Teknolojileri, Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma, Hyperloop Geliştirme yarışmaları yer alacaktır.