Sinan Akyüz kimdir nerelidir?

Sinan Akyüz nereli?

Iğdır, TürkiyeSinan Akyüz / Doğum yeriIğdır, Iğdır ilinin merkezi olan şehirdir. Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi’nin Erzurum – Kars Bölümü’nde yer almaktadır. İl merkezi 3 beldeden ve 49 köyden oluşmaktadır. Iğdır merkez ilçe nüfusu 2020 ADNKS sayımı itibarıyla 96.887 olup, köy ve belde nüfüslarıyla birlikte 142.559’dur. Vikipedi

Meyra kitabı gerçek mi?

Sinan Akyüz, Alfa Yayınevi’nden çıkan son romanı “Meyra”da Boşnak kızı Meyra‘nın sıra dışı yolculuğunu yazdı, onun etkileyici hikayesinin fonunda da Srebrenitsa ve Ahmiçi katliamını anlattı. Akyüz’le “Meyra”yı konuştuk. ◊ “Meyra”da gerçek bir hikayeyi yazmışsınız.

Ayşen Akyüz Kimdir?

Ayşen Akyüz, Hobi Kitapları, Spor kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Spor Sponsorluğu ve İmaj Transferi kitabının yazarıdır. … Ayşen Akyüz tarafından yazılan son kitap “Spor Sponsorluğu ve İmaj Transferi”, Alfa Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Sinan Akyüz kaç yaşında?

49 yaşında (Nisan 1972)Sinan Akyüz / Yaş

Meyra konusu nedir?

Meyra: Bir Bosna Hikâyesi, Avrupa’nın orta yerinde, bütün dünyanın gözlerinin önünde gerçekleşen 20. yüzyılın en büyük trajedisine, Bosnalı Müslümanların soykırımına odaklanıyor.

Piruze kitabı kaç sayfa?

Piruze Şam’da Bir Türk Gelin

Yayın Tarihi: 16.07.2020
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 453
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Meyra kimin kitabı?

Meyra – Sinan Akyüz | kitapyurdu.com.

Istanbul Medipol Üniversitesi iletişim Fakültesi nerede?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden önceki Kavacık Kavşağında yer almakta ve toplu taşıma araçları güzergâhında bulunmaktadır.

Meyra kitabı ne zaman çıktı?

Meyra-Bir Bosna Hikayesi – Sinan Akyüz

Basım Dili Türkçe
Cilt Durumu Ciltsiz
Sayfa Sayısı 628
Yayın Tarihi 2019
Yazar Sinan Akyüz

Meyra kitap kac sayfa?

Meyra

Yayın Tarihi: 08.10.2020
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 628
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı

Piruze ve oğulları kac sayfa?

Kavuşma Piruze ve Oğulları

Yayın Tarihi: 19.09.2020
ISBN: 9786051068435
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 361
Cilt Tipi: Karton Kapak

Piruze gerçek mi?

Sinan Akyüz‘ün yeni romanı Piruze ve Oğulları, yine gerçek bir hayat hikayesi… “Bu hayatta her şeyin bir bedeli vardı. … Sinan Akyüz, ilk kitabında genç yaşta Şam’da gelin olan Piruze‘nin gerçek hayat öyküsünü anlatmıştı.

Sinan Akyüz Meyra ne anlatıyor?

Meyra: Bir Bosna Hikâyesi, Avrupa’nın orta yerinde, bütün dünyanın gözlerinin önünde gerçekleşen 20. yüzyılın en büyük trajedisine, Bosnalı Müslümanların soykırımına odaklanıyor.

Medipol Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu hangi kampüste?

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kuzey yerleşkesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi hangi kampüste?

Beykoz bölgesinde bulunan İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacik Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi konumuna en yakın minibüs / dolmuş durağı, 6 dk yürüme mesafesindedir.