Yunus Akgün sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Yunus Akgün Adana Demirspor sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Bonservisi Galatasaray’da olan 21 yaşındaki kanat oyuncusunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yunus Akgün, bu sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı 19 maçta 6 gol atıp 10 da asist yaptı.

Yunus Akgün kaç yıllığına kiralandı?

Lig’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Adana Demirspor’un Süper Lig’e yükselmesinde önemli bir pay sahibi olmuştu. Sezon başında 1 yıllığına kiralanan Yunus Akgün, özellikle Vincenzo Montella’nın göreve gelmesinin ardından performansını gözle görülür bir şekilde artırdı.

Yunus Akgün kaç asist yaptı?

Yunus Akgün‘den 20 maçta 6 gol 10 asist.

Yunus Akgün hangi takıma kiralandı?

‘Mavi Şimşekler’ ile 32 maçta görev yapan Yunus Akgün, 7 gol ve 1 asist üretti. 2021-22 sezonu öncesi yeniden sarı-kırmızılılara dönen 21 yaşındaki oyuncu, bir kez daha Adana Demirspor’a kiralık olarak katıldı.

Yunus Akgün bonservisi kimde?

YUNUS AKGÜN KİMDİR? Süper Lig’de 18. hafta maçında Galatasaray karşısında Adana Demirspor adına maçın ilk golüne imza atan Yunus Akgün, sezon başında sarı kırmızılılardan 300 bin Euro karşılığında 1 yıllığına kiralanmıştı. Yunus Akgün‘ün bonservisi ise Galatasaray’dadır.

Yunus Akgün satın alma opsiyonu var mı?

Yunus Akgün‘ün satın alma opsiyonu da yok geri dönme opsiyonu da yok.

Yunus Akgün ne kadar kazanıyor?

80 bin TL kazanıyor! Galatasaray’la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç kanat oyuncusunun aylık maaşının 80 bin TL olduğu öğrenildi.

Yunus Akgün kimin oyuncusu?

Yunus Akgün (d. 7 Temmuz 2000; Küçükçekmece, İstanbul) sağ kanat mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Galatasaray’dan kiralık olarak Süper Lig takımlarından Adana Demirspor’da forma giymektedir.

Yunus Akgün solak mı?

Yunus Akgün, 7 Temmuz 2000 doğumlu. Genç oyuncu her iki kanatta da görev alabiliyor. Sol ayağını kullanan Yunus, 1.73 boyunda.

Yusuf Akgün hangi takımlı?

Yunus Akgün (d. 7 Temmuz 2000; Küçükçekmece, İstanbul) sağ kanat mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Galatasaray’dan kiralık olarak Süper Lig takımlarından Adana Demirspor’da forma giymektedir.

Adana Demirsporlu Yunus kaç yaşında?

21 yaşında (7 Temmuz 2000)Yunus Akgün / Yaş

Adana Demirspor puan durumu nedir?

Adana Demirspor kaçıncı sırada yer alıyor güncel puan durumu….2021-2022 Sezonu Süper Lig Puan Durumu.

Puan Durumu Adana Demirspor
A 42
Y 27
Av 15
Puan 45

Yunus Akgün kaç numara?

23Yunus Akgün / Numara (Adana Demirspor / Forvet)

Sefa Akgün Yunus Akgün kardeş mi?

Conversation. Yunus Akgün öz kardeşim değil doğum tarihlerimize bakın anlarsınız zaten milli takımda beraber oynadığımız yakın bi kardeşim ve Trabzonluyum aynı zamanda Trabzonsporluyum.

Yunus Akgün aslen nerelidir?

Küçükçekmece, TürkiyeYunus Akgün / Doğum yeri