Konyada en son deprem ne zaman oldu?

Son deprem nerede olmuş?

Antalya son dakika depremi ile AFAD ve Kandilli verileri güncellendi. AFAD’ın yayınladığı bilgilere göre Antalya Kemer’de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4.60 KM olarak açıklandı.

Konya deprem ne kadar sürdü?

Konya‘daki şiddetli depremin değerlendirme raporu çıktı: Sarsıntı 10 saniye sürdü

31 Ocak 2022 deprem nerede oldu?

31 OCAK 2022 SON DEPREMLER BİNGÖL’de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem Nerede Oldu Konya?

Konya‘da 4.7 büyüklüğünde, orta şiddette bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre, 04.58’de merkez üssü Selçuklu ilçesine bağlı Sille köyü olan deprem kaydedildi. Bu depremin sonrasında ise 6 artçı sarsıntı meydana geldi.

Bugün Hangi illerde deprem oldu?

AFAD’ın yayınladığı bilgilere göre Antalya Kemer’de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika izmir’de deprem oldu mu?

Ege’de deprem! İzmir Karaburun ve Çanakkale’de hissedildi. Son dakika haberine göre Ege Denizi’nde İzmir‘in Karaburun ilçesi açıklarında saat 17.43’te 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya’da deprem hangi saatte oldu?

SON DAKİKA HABERİ: Konya‘da 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, 12.30’da meydana gelen depremin 4.1 büyüklüğünde olduğunu aktarırken, merkez üssünün ise Konya‘nın Meram ilçesi olduğunu açıkladı. AFAD, depremin 4.2 büyüklüğünde ve 6.99 km derinlikte gerçekleştiğini belirtti.

Kaç şiddetinde deprem yıkıcı olur?

1 ve 2 büyüklüğünde depremler: Bu büyüklükteki depremleri insanlar hissetmezler sadece ölçüm için geliştirilen cihazlar kaydebilir. 3 büyüklüğünde deprem: Kapalı mekanda bulunuyorsanız, evinizin önünden kamyon geçmesi gibi küçük sarsıntılar hissedersiniz.

Deprem nasıl oluşur?

Deprem Nasıl Olur? Depremler, yer kabuğu ya da taş küre adı verilen yerkürenin en üstünde bulunan tabakada fay hattı adı verilen kırıkların çeşitli hareketleri ile meydana gelir. Fay hatları, taş küredeki kayaların gerilme, sıkışma gibi yüksek basınç oluşturan şartlar altında kırılması ile meydana gelir.

Konya’da bugün deprem oldu mu?

SON DAKİKA HABERİ: Konya‘da 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, 12.30’da meydana gelen depremin 4.1 büyüklüğünde olduğunu aktarırken, merkez üssünün ise Konya‘nın Meram ilçesi olduğunu açıkladı. AFAD, depremin 4.2 büyüklüğünde ve 6.99 km derinlikte gerçekleştiğini belirtti.

Konya’daki deprem nasıl oldu?

Konyada saat 20.43 itibarıyla Meram ilçesi merkezli şiddetli deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan ilk açıklamada depremin büyüklüğünün 5.1, derinliğinin 10.61 km olduğu belirtildi. … Şiddetli depremin ardından peş peşe artçı depremler geldi.

Bu gece Antalya’da deprem oldu mu?

Antalya‘da 3.5 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu. AFAD’ın son dakika açıklamasına göre saat 12.38’de merkez üssü Antalya Aksu olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem nerede oldu 22 Ocak?

AFAD’dan aktarılan bilgiye göre, saat 22.31’de merkez üssü Balıkesir – Dursunbey olan bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi.

Bugün izmirde kaç şiddetinde deprem oldu?

AFAD’dan yapılan açıklamada, İzmir‘in Urla açıklarında 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. saat 12.21’de meydana gelen deprem yerin 13.35 KM altında gerçekleşti. Deprem nedeniyle herhangi bir olumsuz durum bilgisi paylaşılmadı.

Bugün Ege’de deprem oldu mu?

En son bugün saat 06.46’da Akdeniz’de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bodrum Gökova Körfezi’nde saat 15.47’de yerin 5 kilometre derinliğinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.