En iyi yeni doğan bebek bezi hangisi?

Yeni doğan bebek için hangi bez alınmalı?

Özellikle yeni doğan bebeklerde cilt son derece hassas ve tahrişe meyillidir. Dokusu sert olan bez seçimi yapmak, olumsuz sonuçlar doğurabileceği için pamuklu ve yumuşak dokulu olmasına ekstra özen göstermelisiniz. Alacağınız bez, bebeğinizin vücuduna uyum sağlayarak boy ve kilo gibi özellikleri ile örtüşmelidir.

Bebek ilk doğduğunda hangi bez kullanılır?

Bu bakımdan bebeğiniz, yeni doğan bebekler için üretilen 1 numara bebek bezi ile başlayarak kilo alım hızına göre bir büyük boy bebek bezine geçecektir. 1-2 paket aldıktan sonra bezin bebeğinize uyumuna bakarak bir büyük boy beze geçme zamanınızı belirleyebilirsiniz.

Hangi bebek bezi uygun?

Pahalı olan değil; sizin bütçenize ve bebeğinizin cildine uyan bez iyidir.

  • Prima Pumpers Püre: Prima bebek bezi ürünlerinde oldukça tecrübeli ve güvenilir bir markadır. …
  • Sleepy Natural. Genel olarak başarılı ve anneleri tatmin eden bir ürün. …
  • Molfix 3D. …
  • Goon. …
  • Huggies Bebek Bezi. …
  • Canbebe Bebek Bezi.

15 Ara 2019

Molfix mi daha iyi Prima mı?

Ancak Molfix‘in de ihtiyacınızı karşıladığını göreceksiniz. Özellikle sızdırma ve pişik yapma konusunda mutlaka iki bebek bezi markasını denemelisiniz. Eğer ekonomik durumunuz elveriyorsa Prima markasını kullanmanızı ekonomik durumunuz yeterli gelmiyorsa Molfix‘i kullanmanızı tavsiye ederim.

Yeni doğan bebeklere kaç numara bez alınır?

Yenidoğan bebeğiniz 4 kilo ve üzeri dünyaya geldiyse 2 numara bebek bezi kullanmaya başlamalısınız. 2 numaradan da en fazla 5-6 paket alabilirsiniz. 3 numaradan ise en fazla 8 paket almalısınız çünkü meleğiniz 4. aydan sonra bile 4 numaralı bebek bezine geçebilir. Erkek bebekler 4 numaraya daha hızlı geçeceklerdir.

Onlem bebek bezi nasil?

Önlem Botanika ile bebeklerin hassas cildi hiçbir zararlı maddeye maruz kalmadan özenle korunur. Yumuşak ve pamuksu üst yüzeyi ile sıvıyı hızla emer ve sıvıyı bezin iç bölgesine eşit dağıtır. Mikro emici tanecikleriyle sıvıyı hapseder. Bebeğinizin cildinde uzun süre kuruluk sağlar.

Yeni doğan kaç numara bez kullanır?

Yeni doğan bebekler için 1 numara bebek bezi kullanılır.

Dogum oncesinde kaç paket bez almaliyiz?

Yenidoğan bebeğiniz 4 kilo ve üzeri dünyaya geldiyse 2 numara bebek bezi kullanmaya başlamalısınız. 2 numaradan da en fazla 5-6 paket alabilirsiniz. 3 numaradan ise en fazla 8 paket almalısınız çünkü meleğiniz 4. aydan sonra bile 4 numaralı bebek bezine geçebilir. Erkek bebekler 4 numaraya daha hızlı geçeceklerdir.

Pişik yapmayan bebek bezi hangisi?

Prima Bebek Bezi İncelemesi Prima bebek bezinin emicilik gücü çok yüksek: 12 saate kadar kuruluk sağlıyor. Sahip olduğu ıslaklık göstergesi ile de bebeğinizin bezinin ıslak olup olmadığını kolayca takip edebiliyorsunuz. Ayrıca, sıvı derecesi teknolojisi sayesinde bebekte pişik oluşumunu da engelliyor.

Sleepy hangi bezi daha iyi?

Sleepy bebek bezinin bir diğer olumlu yanı da Prima Pure fiyatına göre daha uygun fiyatlı olması. Yani hem içeriği temiz, sağlıklı hem de fiyatı uygun. Sleepy bebek bezi yorumlarıma gelince, açıkçası Sleepy‘nin dokusu Prima Pure kadar pamuksu değil. Pişik ve kızarıklık yapmadı, fakat sızdırma yapabiliyor.

Molfix yerli mi?

Molfix, Sleepy, Baby Turko, Önlem ve Evy baby markaları yerli markalardır. Türkiye’den çekilen Huggies ve Goo.n dışındaki Prima ve Canbebe’nin de Türkiye’de fabrikaları bulunup Türkiye’de satışı gerçekleştirilen üretimlerin büyük bir çoğunluğunu Türkiye’dedir.

Molfix Pure&Soft nedir?

Molfix Pure and Soft Molfix Pure&Soft‘ta kullandığımız en narin malzemelerimizi titizlikle seçtik ve içimize sinmeyen şeyleri koymadık. 0% Parfüm, 0% Klor, 0% Paraben, %0 Nonilfenol ama %100 iç huzur içerir! Sıvıyı emerken beton gibi sertleşmez, hareket özgürlüğü sağlar. Alman Dermatest Enstitüsü onaylıdır.

1 numara bebek bezi kaç tane alınmalı?

3 kilo civarı doğan sağlıklı bir bebeğin bir ayda 700-800 gram almasını dikkate alırsak, 1 numara bebek bezinden stok amacıyla en fazla 3-4 paket almanızı öneririm.

2 numara bebek bezi ne zaman kullanılır?

Buna bağlı olarak “2 numara bebek bezi kaç aylıkken kullanılır?” sorusunun cevabı bebeğinizin kilosuna bağlıdır. Sağlıklı normal bir bebek 2-3 aylıkken 2 beden bebek bezi kullanabilir.

Önlem bez kimin?

PAKTEN A.Ş.