Timur Acar kaç çocuğu var?

Timur Acar kac cocugu var?

Çocuğu yoktur. Bisiklete binmeyi ve kayak yapmayı çok seven Timur Acar, balık tutma merakının da olduğunu söylüyor. Timur Acar, 2014 yılında “Kertenkele” adlı dizide Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Eda Özerkan, Umut Oğuz ile birlikte rol aldı.

Timur Acar kimin oğlu?

Turgut Acar
Havva Acar
Timur Acar/Ebeveynleri

Timur Acar in eşi kim?

Eda Özerkane. 2016
Özlem Karabaye. 2007–2009
Timur Acar/Eşi

Timur Acar şu an kaç yaşında?

42 yaşında (22 Aralık 1979)Timur Acar / Yaş

Ece Filiz kimdir?

Dünyaca ünlü model Paris Hilton’a benzetilen güzel oyuncu aslen 1985 İzmir doğumludur. Akasya Durağı dizisinden sonra 2013 yılında Şipşak Anadolu isimli sinema filminde rol almıştır. Oyunculuk ve modelliğin yanı sıra bir dönem Number 1 ve Fashion Tv gibi kanallarda sunucu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Turgut Acar Kimdir?

Öykü yazarı (D. 2 Mart 1927, Erzurum – Ö. … Türkiye Yazarlar Sendikası, Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı (kurucu) üyesiydi. Vefatı: Turgut Acar, 28 Kasım 2019 günü İstanbul’da vefat etti.

Timur Acar babası kim?

Turgut AcarTimur Acar / Babası

Eda Özerkan kaç çocuğu var?

Eliz AcarEda Özerkan / Çocukları

Timur Acar hangi okul mezunu?

Timur Acar 22 Aralık 1979 yılında dünyaya geldi. 9 Eylül Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldı. Oyunculukta ilk tecrübesini Shakespeare’in Hırçın Kız oyunuyla tattı.

Timur Acar Kimdir Nereli?

TİMUR ACAR KİMDİR? Acar, 22 Aralık 1979 tarihinde Münih’de dünyaya geldi. Almanya’da çocukluğu geçen Timur Acar, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremden sonra ailesinin memleketi olan Sakarya’nın Karasu ilçesine yerleşti. Ailesinin kökeni ise Artvin’e dayanmaktadır.

Akasya Duragi narin kim?

Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Arif Keser nereli?

Makedonyalıdır ve sanatçı Arif Şentürk’ün amcasının oğludur.

Eda Özerkan kimin kızı?

Emin Özerkan
Asiye Özerkan
Eda Özerkan/Ebeveynleri

Eda Özerkan manken mi?

Eda Özerkan Biyografisi Profesyonel olarak yurt içi ve yurt dışında fotomodellik, mankenlik yaptı. Bunun yanı sıra reklam filmi ve kliplerde rol aldı, sunuculuk yaptı. Tarkan’ın “Dudu” şarkısının, Hakan Peker’in “Veda Busesi” şarkısının klibinde oynadı. Kral Tv’de 6 ay VJ’lik yaptı.

Timur Acar burcu nedir?

Timur Acar 1.79 boyunda ve Oğlak burcudur. İlk evliliğini 2007 yılında evlilik yapan Acar 2009 yılında boşanmıştır. 2016 yılında Kertenkele dizisinde rol arkadaşı olan Eda Özerkan’la 2016 yılında dünya evine girdi.