Vet Coin nedir Geleceği?

Vet kaç dolar olur?

Güncel fiyat, VET başına $0,051017.

VeChain kripto para kimin?

VeChain‘in (VET) Kurucuları Kimdir? VeChain, eskiden Louis Vuitton Çin’in CIO’su ve bir BT yöneticisi olan yaratıcı ve kurucu ortak Sunny Lu tarafından meydana getirilmiştir. Lu, o zamandan beri kripto para birimi endüstrisinde iyi bilinen bir isim haline gelmiştir.

VeChain kaç TL olur?

VET Fiyat İstatistikleri

VeChain Değeri ₺0.7312
İşlem Hacmi24h ₺6,541,869,405.46 1.51%
Hacim / Piyasa Değeri 0.1391
Piyasa Hakimiyeti 0.18%
Piyasam Sıralaması #39

Vet coin alınır mi?

VeChain’in yerel varlığı konumundaki VET token, Binance, Coinbase veya Coinmama gibi büyük işlem hacmine sahip kripto para borsalarından kolaylıkla satın alınabilir. … VET coin, piyasa değeri açısından en değerli kripto paralar sıralamasında 23. sırada yer almaktadır.

VeChain kac adet?

VET Fiyatı ve Piyasa Verileri VeChain fiyatı bugün $0,04770326 ve 24 saatlik işlem hacmi $240.841.237.Fiyat son 24 saatte 3.1% artmıştır.Dolaşımda 67 Milyar VET coin arzı, toplamda 86,7 Milyar coin arzı bulunmaktadır.

Ada Coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

Vet Coin nedir hangi ülkenin?

VeChain (VET), blockchain tabanlı yarı merkezli bir kripto para ağı olarak ifade edilir. 2015 yılında Louis Vuitton’un eski CIO’su Sunny Lu tarafından kurulan söz konusu platform, 2016 tarihinde Çin’in en büyük blok zinciri şirketlerinden biri konumunda olan Bitse’nin yan kuruluşu olarak da faaliyetlerine başladı.

Ve Chain ne işe yarar?

VeChain, blockchain tabanlı bir tedarik zinciri platformu. … Sanal değer varlığı VET ve ağın yönetişim tokeni VTHO, VeChainThor isimli açık blockchain ağı üzerinde çalışırlar. Protokolün ana amacı; tedarik zinciri verimliliği, izlenebilirliği ve şeffaflığı artırmak olarak açıklanıyor.

VeChain guvenilir mi?

VeChain (VET), herhangi bir otoriteden bağımlı olmadan çalışan ve yarı merkezi yapıda bir Blockchain ağıdır. Şeffaf, erişilebilir, gözlemlenebilir ve güvenilir bir ekosistem olmasından dolayı ön plana çıkar.

DOGE ne zaman artar?

Analistler tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda DOGE için olumlu bir hava olduğu görülüyor. 2022 yılında 0,17 seviyelerinden hızlı bir şekilde 0,6 düzeyine kadar yükselebilir.

VeChain arkasında kim var?

VeChain, Sunny Lu ve DJ Qian tarafından kurulmuş, dünyanın endüstriyel problemlerine çözüm olarak tasarlanmış blockchain temelli çok eşsiz bir projedir.

XEC Coin nedir?

xec elektronik nakit olarak tasarlanan bir coin türüdür. her dakika ve saniye değişen bir yapıya sahiptir. e-posta ile değişip nakte çevrilme özelliği ile çok tercih ediliyor. kişilere direk olarak para gönderme imkanı sağlıyor.

VeChain nerede kullanılır?

VET (VeChain Token), VeChainThor blockchaini üzerindeki finansal işlemler ve piyasa spekülasyonu için kullanılır. VTHO (VeThor Token), VeChainThor üzerinde işlem gerçekleştirmek için kullanılan “enerji tokenıdır”. VET sahipleri, VeChainThor blockchaininde kullanmak üzere VTHO oluşturabilir.

Ada coin hangi ülkenin?

Cardano’nun dahili kripto para birimine ADA denir. Projenin gelişimi Zug, İsviçre merkezli Cardano Vakfı tarafından denetlenmektedir.

Ada en yüksek kaçı gördü?

ADA‘DA TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK DEĞERİ “Yaklaşık 58 milyar dolarlık bir değere sahip olan ADA, yüzde 14 yükselererek 1.83 seviyesiyle tüm zamanların en yüksek değerini test etti.