Vet hangi ülkenin?

Vet Coin nedir Geleceği?

VeChain (VET), blockchain tabanlı yarı merkezli bir kripto para ağı olarak ifade edilir. 2015 yılında Louis Vuitton’un eski CIO’su Sunny Lu tarafından kurulan söz konusu platform, 2016 tarihinde Çin’in en büyük blok zinciri şirketlerinden biri konumunda olan Bitse’nin yan kuruluşu olarak da faaliyetlerine başladı.

VeChain sahibi kimdir?

VET’in çalışmalarına 2015 yılında başlandı ancak 2016 yılında piyasaya sürüldü. Projenin geliştiricisi ve kurucu ortaklarından biri bilişim yöneticisi ve Louis Vouitton China’nın CIO’su Sunny Lu, diğeri de Deloitte’da görev yapmış finans ve risk uzmanı Jay Zhang’tır.

VeChain kaç TL olur?

VET Fiyat İstatistikleri

VeChain Değeri ₺0.7312
İşlem Hacmi24h ₺6,541,869,405.46 1.51%
Hacim / Piyasa Değeri 0.1391
Piyasa Hakimiyeti 0.18%
Piyasam Sıralaması #39

VeChain Coin hangi ülkenin?

VeChain (VET), blockchain tabanlı yarı merkezli bir kripto para ağıdır. 2015 yılında Louis Vuitton’un eski CIO’su Sunny Lu tarafından kurulan platform, 2016 yılında Çin’in en büyük blok zinciri şirketlerinden biri konumundaki Bitse’nin yan kuruluşu olarak faaliyetlerine başladı.

VeChain kaç dolar olur?

1 VeChain Türk Lirası bazında ise 0,00 TL değerine sahiptir….Son Dakika VeChain Fiyatı

VeChain (VET) 0,00 TL
VeChain (VET) İşlem Hacmi 161.510.970,00 Dolar
VeChain (VET) Piyasa Değeri 3.045.717.655,00 Dolar

VeChain arkasında kim var?

VeChain, Sunny Lu ve DJ Qian tarafından kurulmuş, dünyanın endüstriyel problemlerine çözüm olarak tasarlanmış blockchain temelli çok eşsiz bir projedir.

Ve Chain ne işe yarar?

VeChain, blockchain tabanlı bir tedarik zinciri platformu. … Sanal değer varlığı VET ve ağın yönetişim tokeni VTHO, VeChainThor isimli açık blockchain ağı üzerinde çalışırlar. Protokolün ana amacı; tedarik zinciri verimliliği, izlenebilirliği ve şeffaflığı artırmak olarak açıklanıyor.

Ada Coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

VeChain guvenilir mi?

VeChain (VET), herhangi bir otoriteden bağımlı olmadan çalışan ve yarı merkezi yapıda bir Blockchain ağıdır. Şeffaf, erişilebilir, gözlemlenebilir ve güvenilir bir ekosistem olmasından dolayı ön plana çıkar.

Ada coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

VeChain Coin en fazla ne kadar oldu?

VeChain, $0,28 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %83,92 altında. Güncel dolaşımdaki arz 64.315.576.989 VET.

XEC coin nedir?

xec elektronik nakit olarak tasarlanan bir coin türüdür. her dakika ve saniye değişen bir yapıya sahiptir. e-posta ile değişip nakte çevrilme özelliği ile çok tercih ediliyor. kişilere direk olarak para gönderme imkanı sağlıyor.

Dogecoin neden yükselmiyor?

Çin’in kripto para madenciliğine yönelik kısıtlama ve denetimleri artırmasıyla kripto para birimlerinde düşüş yaşandı. Dogecoin son 24 saatte yüzde 26 değer kaybederek 0.19 dolara geriledi. Yaşanan düşüşte Çin’in kripto para madenciliğine yönelik kısıtlamaları etkili oldu.

VET mi VTHO mu?

Ağ içi işlemlerde VET isimli token kullanılırken, işlem ücretlerinin ödenmesi için VTHO tercih ediliyor. VTHO; Ethereum (ETH) ağındaki işlemler için ödenen Gas yapısına benziyor. VET sahipleri, VTHO cinsinden, düşük miktarda pasif gelir elde ediyor. VET işlemlerinde kullanılan VTHO miktarının yüzde 70’i yakılıyor.

Ada en yüksek kaçı gördü?

ADA‘DA TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK DEĞERİ “Yaklaşık 58 milyar dolarlık bir değere sahip olan ADA, yüzde 14 yükselererek 1.83 seviyesiyle tüm zamanların en yüksek değerini test etti.