Yaay internet veriyor mu?

Yaay hangi operatör?

Yaay, Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020’de açılmış, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur. Türk Telekom Grubu şirketlerinden, TT Ventures Proje Geliştirme A.Ş. bünyesinde yer alan mobil uygulama geliştirme şirketi Appyap tarafından hazırlanmış ve geliştirilmektedir.

Türk Telekom 5 GB hediye nasıl alınır?

Selfy’nin Fırsat 5 Paketi’ne katılmak için faturasız hattından SELFY FIRSAT 5 yazıp 4545’e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim. SMS ile kayıt olabileceğin gibi, müşteri hizmetlerini arayarak da talebini iletebilirsin.

BiP internetten yemeyecek mi?

Yapılan anlaşmayla birlikte Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullanıcıları BİP ve Yaay uygulamalarını kullandıklarında mobil internet kotaları düşmeyecek. Söz konusu operatör müşterileri için bu uygulamaları kullanmak ücretsiz.

BiP internetsiz çalışır mı?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP‘ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Yaay Türk mü?

Yaay, Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020’de açılmış, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur.

BiP ve Yaay ücretsiz mi?

BİP ve Yaay Uygulamalarını Nasıl Kullanırım? Uygulamaları Appstore ve Google Play’den ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulama açılış ekranından bilgilerinizi girdikten sonra uygulamaları kullanmaya başlayabilirsiniz.

Süper 5 GB Türk Telekom nasıl yapılır?

BANAOZEL5GB yaz 5555’e ücretsiz SMS gönder Paket kapsamında 30 gün boyunca yurt içinde geçerli her yöne 750 dakika, her yöne 1000 SMS ve 5 GB internet sunulacak olup, paket ücreti KDV-ÖİV dâhil 32 TL’dir.

Türk Telekom’dan bedava internet nasıl kazanılır?

Türk Telekom E-Fatura Bedava 1 GB İnternet Sadece faturalı hat sahiplerine özel olan e-fatura hediye internet kampanyasına katılarak anında 1 GB bedava internet kazanmanız mümkündür. Kampanyadan faydalanmak için 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterlidir. Her abone bu kampanyadan 1 defa yararlanmaktadır.

BiP internet veriyor mu?

BiP‘ten 5 Gün Boyunca Her Gün 10 Mesaj Gönderenler Haftalık 1GB Cepten İnternet Hediye Kazanıyor… Kampanya sadece BiP uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek kullanımlarda geçerli olacaktır. BiP uygulamasını Apple ve Google uygulama marketler üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Vodafone BiP internet yiyor mu?

3 GSM Operatöründen Ortak Karar: BiP ve Yaay, İnternet Kotasını Etkilemeden Kullanılabilecek. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, gerçekleştirdikleri iş birliği neticesinde abonelerinin BiP ve Yaay uygulamalarını internet kotasını düşünmeden kullanabilmesinin önünü açtı.

BiP hat olmadan kullanılır mı?

BiP, akıllı telefonlarda operatör fark etmeksizin kullanılabilen bir uygulamadır. BiP bu iletişimi sağlayabilmek için telefonunuzun internet bağlantısını kullanır.

BiP te durum yapılıyor mu?

TURKCELL Haberleri Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, BiP kullanıcıları artık Durum menüsüne tıklayarak video ya da fotoğraflarını durum olarak paylaşabilecek ve paylaşılan durumları izleyebilecek. … BiP‘in kullanıcı verileri Turkcell’in Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunuyor.

YAAY hangi ülkenin?

Yaay, Türk Telekom çatısı altındaki TT Ventures tarafından 2 Eylül 2020’de açılmış, Türkiye merkezli bir sosyal medya platformudur.

Survivor YAAY ücretli mi?

YAAY ÜCRETLİ Mİ? İlk sürümü Eylül 2020’de yayınlanan uygulama, ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir. YAAY NASIL İNDİRİLİR? Yaay‘i kullanmak isteyen kullanıcılar Google Play Store ve AppStore’dan indirebilir, uygulamaya kayıt olduktan sonra kullanmaya başlayabilirler.

BiP ücretli mi ücretsiz mi?

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Bip mesajlaşma uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Bip‘le Görüntülü, Sesli Görüşme Yapılıyor Mu? Bip uygulamasına kullanarak 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşmeleri yapılabiliyor. Sesli görüşme seçeneği de mevcut.