Ya Vedud Ya Cami kaç kere okunur?

Ya Vedud Ya Cami hangi saatte okunur?

El-Vedud zikri pazartesi günü erken saatte sabah namazından sonra 400 defa ” Ya Vedud, Ya Gafur Celle Celaluhü ” şeklinde okunduğunda tövbesi kabul olunur inşallah.

Ya Vedud ya cami ya mucib ne demek?

Duada geçen esmaların anlamı ise şöyledir: Ya Vedud esması “seven ve sevilmeye layık” anlamındadır. Ya Cami esması “toplayan ve bir araya getiren” demektir. Ya Mucib esması ise “duaları kabul eden” manasındadır.

Ya Vedud sevgi için nasıl okunur?

Kalbinin nurlanmasını, iç huzura kavuşmayı amaçlayan kişiler El-Vedud esmasının zikrini her vakit namazından 20 defa çekmelidir. Her gün 270 defa “Ya Vedud Celle Celalühü” tesbihi yapan kişi borçluysa borçlarından, yoksulsa da bu yoksulluktan kurtulur. Ya Vedüd Duası, dilek ve isteklerin gerçekleşmesi için okunur.

Ya Cami kaç kere çekilmeli?

El-Câmî Faziletleri Nelerdir? – El-Câmî ismi kayıp olan bir eşyayı bulmak, iki kişi arasındaki sevgi ve beraberliğin teminini sağlamak için ”Ya Cami Celle Celalühü” diyerek toplam 114 kere okunur. – El Cami ismi devam eden meşru maksatlarına ulaşır.

Ya Vedud ismi ne zaman okunur?

Vedud Esmasının Faziletleri Nelerdir? Kalbinin nurlanmasını, iç huzura kavuşmayı amaçlayan kişiler El-Vedud esmasının zikrini her vakit namazından 20 defa çekmelidir. Her gün 270 defa “Ya Vedud Celle Celalühü” tesbihi yapan kişi borçluysa borçlarından, yoksulsa da bu yoksulluktan kurtulur.

Ya Vedud esması neye iyi gelir?

“Ya Vedud Celle Celalühü” ismi şerifini okuyan kimse, çevresindekilerden saygı görür ve onlara laf geçirebilir. El Vedud zikrine devam eden kişilerin kalbi nurlanır ve iç huzura kavuşur. Her gün “Ya Vedud Celle Celalühü” tesbihi yapan kişi borçluysa borçlarından, yoksulsa da bu yoksulluktan kurtulur.

Ya Vedud Ya Cami kaç gün okunmalı?

Esma-ül Hüsna: 39-) ARŞ-I AZAMI TAŞIYAN MELEKLERİN ZİKRİ Herkesten Yardım Görürsün. Her gün 100 yada 1000 defa YA CAMİ YA VEDUD zikrini ayırmadan birlikte çeken kimse niyet ettiği kişiyle birleşir ve asla ayrılmaz. Tılsım(Sihir) etkisine sahiptir, çok güçlüdür.

Ya mucib esması ne için çekilir?

İşte El-Mucib esmasının faziletleri: Her gün 100 defa “Ya Mucib” zikrini okuyan kimse muttakilerden olur. “El-Mucib Celle Celaluhü” zikrini günde 55 defa okuyan kimse dilek ve isteklerine kavuşur. El_mucib zikrini 3025 defa zikreden kimse, Allah’tan kimin sevgisini ve güvenini kazanmak isterse buna nail olur inşallah.

Hangi Esma aşık eder?

Aşk etme veya bağlama duasın da şu şekilde bir sıralama da yapılabilir; Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rahman. Kul hüvallahü ehad.

Allahümme Ya Vedud ne için okunur?

El Vedud, Esmaül Hüsna’da yer alan Allah’ın (C.C) 99 isminden bir tanesidir. Ya Vedud veya El- Vedud ismi sevilen ve seven anlamına gelir. Kur’an-ı Kerim’de bazı ayetlerde bu isim yer almaktadır. Bazı âlimlerin söylediğine göre Ya Vedud ismi insanların sevgisini, muhabbetini ve duasını kazanmak için okunur.

Ya Mani ne için okunur?

– Bütün korkulardan uzak kalabilmek için El-Mânî isim şerifi 161 kez okunmalıdır. – Her türlü afet ve tehlike ile beraber maddi ve manevi zararlardan uzak kalabilmek için, gün içerisinde 161 kez okunur. – Uyumadan önce El-Mânî ism-i şerifi okunursa karı koca tüm kavgalar ve öfkeler diner.

Ya Cami Celle Celalühü ne demek?

Anlamı: İnsanları istediği zaman istedi yerde bir araya getiren. Allah, ahiret gününde insanları bir araya getirecek ve onları dünyada yaptıklarından hesaba çekecektir. El-Cami esması, huzurunda toplayan, bir araya getiren, tertip eden demektir. Aynı zamanda her şeyi kudreti ve sonsuz ilmiyle kuşatan anlamına gelir.

Ya Vedud zikri ne için çekilir?

Ya Vedud Celle Celalühü” ismi şerifini okuyan kimse, çevresindekilerden saygı görür ve onlara laf geçirebilir. El Vedud zikrine devam eden kişilerin kalbi nurlanır ve iç huzura kavuşur. Her gün “Ya Vedud Celle Celalühü” tesbihi yapan kişi borçluysa borçlarından, yoksulsa da bu yoksulluktan kurtulur.

Ya Vedud hangi durumlarda okunur?

El Vedud, Esmaül Hüsna’da yer alan Allah’ın (C.C) 99 isminden bir tanesidir. Ya Vedud veya El- Vedud ismi sevilen ve seven anlamına gelir. Kur’an-ı Kerim’de bazı ayetlerde bu isim yer almaktadır. Bazı âlimlerin söylediğine göre Ya Vedud ismi insanların sevgisini, muhabbetini ve duasını kazanmak için okunur.

Ya cami ya Vedud abdestsiz okunur mu?

Tıpkı namaz kılarken olduğu gibi abdest almanın zorunluluk olduğu durumların haricinde yani dua ederken ya da tesbih çekerken abdestli olunmak zorunlu değildir.