CTE Genel Müdürü kim oldu?

Yeni CTE Genel Müdürü kim oldu?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, Sincan Kampüs Ceza İnfaz Kurumlarında Yapımı Devam Eden Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

Yunus Alkoç kimdir?

1969 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas’ta tamamladı. 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu. … Solhan, Eflani, Seydişehir, Ödemiş ve Bakırköy Hâkimliği ile İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği, CTE Genel Müdürlüğü’ne bağlı Ord.

CTE Genel Müdür Yardımcısı Kimdir?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcıları Serdar Sezer ve Burak Ceyhan Kars’ta.

Namık Kemal Varol kimdir?

Kemal Varol, 1977 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Orta öğrenimini ve liseyi Ergani, torbalı ve Diyarbakır’da okumuştur. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olmuştur. Şiir, roman ve müzik üzerine eleştiri yazıları yazan Kemal Varol‘un ilk şiir kitabı “Yas Yüzükleri” 2001 yılında yayınlanmıştır.

Yunus Alkaç Genel müdür?

01.11.2019 tarihinde Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı’na atandı. Ayrıca, Yunus Alkaç evli ve iki çocuk babasıdır. Öte yandan, 23.01.2021 tarihli atama kararı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Fatih Muşmal nereli?

Ankara Kızılcahamam Başsavcısı Fatih Muşmal, paralel yapını tüm yasadışı işlerini “Paralelci benim” başlıklı manifesto gibi bir yazı kaleme alarak deşifre etti.

CTE Sağlık Daire Başkanı kim?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sağlık Daire Başkanı Dr. Mustafa Burak Açoğlu ve Tetkik Hâkimi Ömer Faruk Keser ceza infaz kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yakup Moğul kimdir?

Yakup MOĞUL – Bakan Yardımcısı Hakim ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak farklı illerde görev yaptıktan sonra Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü iken 23.01.2021 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı . Yakup MOĞUL evli ve iki çocuk babasıdır.

CTE Personel Daire Başkanı kimdir?

Törene katılan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç ile Personel Daire Başkanı Serdal İbrahimoğlu, kurum personeli ve aile fertlerine taziyelerini iletip, acılarını paylaştı.

Hukuk işleri Genel Müdürü kim?

Genel Müdür– Hakan ÖZTATAR.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü kim?

Genel Müdür– Alim POLAT.

Fatih Muşmal nereye atandı?

ANKARA’DA YENİ BAŞSAVCI VEKİLLERİ Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Ankara savcıları Erkan Yüksel ile Murat Özcan, Polatlı Cumhuriyet Savcısı Fatih Muşmal Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine getirildi.

Neşe tok Toptaş Kimdir?

Evli ve 3 çocuk babasıdır. CTE’nin İlk Kadın Daire Başkanı – Neşe TOK TOPTAŞ Kimdir ? Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nde uzun yıllardır Tetkik Hakimi olarak görev yapan Neşe TOK TOPTAŞ, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ‘İlk Kadın Daire Başkanı’ oldu.

Sağlık Bakanlığı Personel Daire Başkanı kim?

Daire Başkanı Avşar ASLAN, 1970 yılında Kayseri ilinde doğdu, Lise ve Orta Öğrenimini Kayseri ilinde tamamladı.

Denetimli Serbestlik Daire Başkanı kimdir?

Genel Müdür Yardımcısı Hasan Akceviz ve Denetimli Serbestlik Daire Başkanı Burak Ceyhan Elmalı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Ceza İnfaz Kurumlarını Ziyaret Etti.