Trabzondan Ayder Yaylası kaç saat?

Trabzon Uzun Göl kaç km?

Trabzon ile Uzungöl arasındaki mesafe karayoluyla 444 kilometre. Yol yaklaşık olarak 5 saat ve 27 dakika zaman alır ve Gümüşhane, Erzincan, Torul, Ulukale, Kelkit, Pülümür ve Atatürk Mah. üzerinden geçer.

Çamlıhemşin Ayder arası kaç km?

Ayder Yaylası Çamlıhemşin arasındaki 19 kilometrelik mesafe de otomobille kat edilebiliyor.

Trabzon havaalanından Ayder yaylasına nasıl gidilir?

Hava ulaşımı ile büyükşehirlerden direk uçuşlarla Trabzon havaalanı kullanılabilir, havaalanında araç kiralayabilir, transfer hizmeti yapan özel firmalar ile yolculuk yapabilirsiniz ya da havaş’ın hizmeti ile Pazar ilçesine 2 saat içerisinde ulaşabilir ve dolmuşlarla Ayder yaylasına ulaşabilirsiniz.

Ayder yaylasına uçakla nasıl gidilir?

Ayder Yaylası‘na ulaşabilmek için önce Rize ya da Trabzon’a gitmek gerekmektedir. Uçakla yaklaşık 1 saat süren yolculuğun ardından Trabzon Havaalanı’na iniş yapılır. Kendi aracınızla yola çıktığınızda otoyollardan ve sahilden muhteşem manzaralar eşliğinde Ayder‘e ulaşabilirsiniz.

Trabzon Ayder Yaylası arası kaç km?

Trabzon ile Ayder arasındaki mesafe karayoluyla 163 kilometre.

Trabzon merkez ile Uzungöl arası kaç km?

Trabzon Uzungöl arası yaklaşık 94 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 1 saat 30 dakika kadar sürmektedir.

Sürmene Ayder Yaylası kaç km?

Trabzon ile Ayder arasındaki mesafe

Nokta Mesafe Yakıt
Sürmene 40 km 2,9 L
D010 14 km, 10 dk.
Of 54 km 4,0 L
D010 10 km, 07 dk.

Ayder Yaylası ile Rize kac saat?

Rize‘nin Çamlıhemşin kasabasına bağlı olan Ayder Yaylası, yerli ve yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen yerler arasında… Şehir merkezine yaklaşık 1 saat uzaklıkta bulunuyor.

Trabzon merkezden Ayder yaylasına nasıl gidilir?

Trabzon‘dan ,Artvin’e ya da Hopa’ya giden araçlarla Rize’nin Pazar ilçesine gidebilirsiniz.Buradan da Pazar-Ayder hattında çalışan dolmuşlarla Ayder yaylasına ulaşmanız mümkündür.

Trabzon Havalimanı Rize Ayder Yaylası kaç km?

Trabzon ve Ayder arasındaki en kısa mesafe (havayolu, kuş uçuşu) 116 km‘dir.

Rize merkezden aydere nasıl gidilir?

Rize‘nin Pazar ilçesine gelen otobüs seferlerini kullanarak Pazar ilçesine gelin. Ardından buradan Ayder yaylasına direkt olarak giden dolmuşlar bulunmaktadır. Bu dolmuşlar aracılığı ile Ayder yaylasına ulaşıım sağlamak mümkündür. Ayder yaylası yaklaşık olarak 1300’lü yıllarda kurulmuş bir yayladır.

Trabzon Havalimanından Çamlıhemşin e nasıl gidilir?

Havalimanı çıkışından kalkan Havaş servisleri ile Ardeşen’de indikten sonra, Ardeşen- Çamlıhemşin dolmuşları ile ilçe merkezine ulaşım sağlanabilmektedir. Havalimanından taksi ile Çamlıhemşin’e ulaşım 150 TL civarında tutmaktadır.

Rize Ayder Nasıl Gidilir?

Rize‘nin Pazar ilçesine gelen otobüs seferlerini kullanarak Pazar ilçesine gelin. Ardından buradan Ayder yaylasına direkt olarak giden dolmuşlar bulunmaktadır. Bu dolmuşlar aracılığı ile Ayder yaylasına ulaşıım sağlamak mümkündür. Ayder yaylası yaklaşık olarak 1300’lü yıllarda kurulmuş bir yayladır.

Trabzon yaylaları nelerdir?

Trabzon Çaykara Yaylaları

  • Uzungöl ve Karester Yaylası
  • Haldizen Yaylası
  • 3. Şekersu yaylası
  • Sultan Murat Yaylası
  • Şolma Yaylası
  • Mavura Yaylası
  • 3. Kiraz Yaylası
  • Lapazan Yaylası

Trabzon otogardan Uzungöle nasıl gidilir?

Değirmendere’de bulunan otogara ulaştıktan sonra Çömlekçi mahallesinden kalkan Çaykara Tur ile yılın her ayında Uzungöl’e ulaşabilirsiniz. Trabzon Merkez Çömlekçi Mahallesinde bulunan Çaykara Tur Minibüsleri ile günün her saatinde ortalama 30 dakikada bir Uzungöl’e servis vardır.