Türkiye final maçı kaç kaç bitti?

Türkiye Kupası finalistleri kim oldu?

İstanbul. Kupada yoluna devam eden 16 takım, tek maç eleme üzerinden karşı karşıya geldi. Yapılan müsabakaların ardından Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük, Yukatel Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, Fraport TAV Antalyaspor, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş tur atlayan takımlar oldu.

Fenerbahçe Ziraat kupasından elendi mi?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası‘nda Kayserispor’a 90+3’te yediği golle elendi. 10 kişi Kayserispor’un golünü eski Fenerbahçeli Ramazan Civelek kaydetti. Son dakika haberi! Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda ağırladığı Yukatel Kayserispor’a 1-0 yenilerek elendi.

Türkiye final maçı kimle?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor’un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Türkiye kupasına kaç takım kaldı?

Türkiye Kupası
Konfederasyon UEFA
Ülke(ler) Türkiye
Takım sayısı 158
Son şampiyon Beşiktaş (10 kez)

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalistleri hangi takımlar?

Trabzonspor, Kayserispor, Sivasspor ve Alanyaspor yarı final mücadelesi verecek.

Turkiyede en cok kupa hangi takimda?

Süper Kupa‘yı şimdiye dek en çok kazanan takım Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım, ilk organizasyonda Beşiktaş’a boyun eğmesine rağmen sonraki süreçte kupayı 6 kez kazanma başarısı gösterdi. Galatasaray, 2008, 2012, 2013, 2015, 2016 ve 2019’da Süper Kupa‘yı müzesine götürdü.

GS Ziraat Türkiye Kupası elendi mi?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası‘na erken veda etti. Sarı-kırmızılılar, normal süresi 3-3 biten 5. tur maçında Altaş Denizlispor’a penaltı atışları sonunda yenilerek turnuvaya havlu attı.

Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe ile Kayserispor 8 Şubat Salı günü saat 20.30’da karşılaşacak. Müsabaka Aspor’da naklen yayınlanacak. Fenerbahçe‘de sakatlıkları devam eden Mesut Özil, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak forma giyemeyecek.

2021 Türkiye Kupası kim aldı?

2021 Türkiye Kupası Finali

Maçın oynandığı Gürsel Aksel Stadyumu.
Olay 2020-21 Türkiye Kupası
Antalyaspor Beşiktaş 0 2
Tarih 18 Mayıs 2021
Yer Gürsel Aksel Stadyumu, İzmir

2021 süper kupayı kim aldı?

Turkcell Süper Kupa 2021‘de Antalyaspor’a seri penaltı atışlarında 4-2’lik üstünlük sağlayan Beşiktaş, kupasını aldı. Beşiktaş’ın takım kaptanları Atiba Hutchinson ve Domagoj Vida; Süper Kupa‘yı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’in elinden aldı.

Ziraat Kupası son 16 maçları ne zaman?

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak son 16 turu müsabakaları; 8, 9 ve 10 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Türkiye Kupası eşleşmeleri nasıl olacak?

(1) Son 16 Turu müsabakaları, Beşinci Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 16 (on altı) takım arasında tek maç eleme usulü ve seri başı sistemine göre oynanır. (2) Bu statünün 3. maddesi çerçevesinde belirlenecek olan 8 (sekiz) takım seri başı olur ve diğer 8 (sekiz) takım ile eşleşir.

Ziraat Kupası Yarı finale kim çıktı?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Aytemiz Alanyaspor, normal süresi 1-1 tamamlanan maçta Gaziantep FK’yi uzatmalarda 2-1 yenerek yarı finale yükseldi.

En çok hangi takımın şampiyonluğu var?

TFF’nin kurulmasından itibaren, 1959’a kadar olan şampiyonluklarla birlikte, tüm şampiyonaların toplamında en çok şampiyon olan takım, 28 şampiyonlukla Fenerbahçe’dir.

Fenerbahçe’nin tüm branşlarda kaç kupası var?

Fenerbahçe Spor Kulübü, kuruluşunun 100. yılında her platformda mücadele ettiği tüm branşlarda toplam 224 kupa kazandı. Fenerbahçe ortaya koyduğu bu tabloyla, dünyada eşine rastlanamayacak bir başarıya da imza atmış oldu.