Timothée Chalamet ne mezunu?

Timothée Chalamet hangi dizilerde oynadı?

Homeland2011 – 2020
Etalk’s Ultimate Oscar Guide 2018şu tarihten beri: 2018
Timothée Chalamet/TV şovları

Timothée Chalamet nasıl ünlü oldu?

Asıl çıkışını 2017 yapımı Call Me By Your Name (Beni Adınla Çağır) filmindeki Elio karakteriyle yapan Timothee, bu filmin ardından hızla yükselen bir şöhrete sahip oldu. Aynı yıl Türkçe’ye Uğur Böceği olarak çevrilen Lady Bird’de Kyle Scheible karakterini oynadı.

Timothee hangi burç?

27 Aralık 1995 doğumlu olan Timothée Chalamet; bir Oğlak burcu erkeği. Bir Rapper!

Timothée Chalamet Lily Rose Depp ayrıldı mı?

LilyRose Depp ile Timothee Chalamet Johnny Depp ile Vanessa Paradis’in kızı Lily Rose Depp ile Hollywood’un son dönemde çıkardığı en yetenekli erkek oyuncu olarak gösterilen Timothee Chalamet 2018’in ekim yılında başlayan ilişkilerini bitirme kararı verdi.

Timothée Chalamet kaç yaşında?

26 yaşında (27 Aralık 1995)Timothée Chalamet / Yaş

Timothée Chalamet nereli?

Manhattan, New York, ABDTimothée Chalamet / Doğum yeriManhattan, Brooklyn, Queens, Bronx ve Staten Island ile birlikte New York şehrini oluşturan 5 ana bölgeden biridir.
Manhattan, New York’ta ticari, kültürel ve finansal bir merkezdir. Burada pek çok ünlü simge yapılar, müzeler, üniversiteler ve turistik mekanlar bulunmaktadır. Vikipedi

Timothee Yahudi mi?

Çocukluk Dönemi. Chalamet New York’un Manhattan bölgesinde doğdu ve Hell’s Kitchen mahallesinde büyüdü. … Annesi üçüncü nesil New York’lu, Yahudi (Rus ve Avusturyalı Yahudi bir aileden), babası Fransız’dır. Chalamet’in ablası Pauline (1992) oyuncu ve Fransa’da yaşıyor.

Call Me By Your Name konusu nedir?

Konusu. Elio isimli 17 yaşındaki Yahudi Amerikalı İtalyan genç, İtalya’nın kuzey kısmında şehirden uzakta ebeveynleri ile yaşamaktadır. Arkeoloji profesörü olan babası, bir Amerikalı Yahudi mezun öğrencisi olan Oliver’ı 1983 yazı sırasında ailesi ile yaşaması ve akademik evrak işlerinde yardımcı olması için davet eder.

Timothee Chalamet Yahudi mi?

Ebeveynleri Nicole Flender (The Corcoran Group’da emlak komisyoncusu ve eski Broadway dansçısı) ve Marc Chalamet (UNICEF editörü). Annesi üçüncü nesil New York’lu, Yahudi (Rus ve Avusturyalı Yahudi bir aileden), babası Fransız’dır. Chalamet‘in ablası Pauline (1992) oyuncu ve Fransa’da yaşıyor.

Timothée Chalamet kimle sevgili?

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Chalamet, sevgilisi ile havuzda görüntülendi. Rol aldığı Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) adlı film ile yıldızı parlayan Timothee Chalamet, bir süredir kendisi gibi oyuncu Eiza Gonzalez ile aşk yaşıyor.

Timothee Chalamet kac yasinda?

26 yaşında (27 Aralık 1995)Timothée Chalamet / Yaş

Lily Rose Depp biseksüel mi?

Aslen müzisyen olmak isteyen LilyRose öncelikle oyunculuğa ağırlık vermiş; bu alanda kendini istediği kadar geliştirdiğini gördüğünde müzisyenlik için de bir şeyler yapmayı hedefliyormuş. Yaşına göre oldukça bilinçli ve olgun bir duruş sergileyen Depp, biseksüel olduğunu açıklayarak LGBTİ kampanyasında da yer aldı.

Timothee nereli?

Chalamet New York’un Manhattan bölgesinde doğdu ve Hell’s Kitchen mahallesinde büyüdü. Ebeveynleri Nicole Flender (The Corcoran Group’da emlak komisyoncusu ve eski Broadway dansçısı) ve Marc Chalamet (UNICEF editörü). Annesi üçüncü nesil New York’lu, Yahudi (Rus ve Avusturyalı Yahudi bir aileden), babası Fransız’dır.

Timothee kaç cm?

182 cm boyunda ve kilo olan Timothee Pembele, — ayağını kullanmaktadır.

Joseph Gordon Levitt Yahudi mi?

Joseph Leonard GordonLevitt (d. 17 Şubat 1981), çocukluk yıllarından itibaren çeşitli televizyon dizileri, sahne performansları ve filmlerle başarılı oyunculuk kariyerine sahip Yahudi asıllı Amerikalı bir oyuncu.