Urla Devlet Hastanesi hangi bölümler var?

Urla Devlet Hastanesinden nasıl randevu alırım?

kimlik numaranız ve şifreniz ile Online hastane Randevu sistemine giriş yaparak Urla Devlet Hastanesinden kolaylıkla Randevu alabilirsiniz. Hastaneden Telefonla Randevu almak istiyorsanız 182 online randevu telefon numarasını arayıpta randevu alabilirsiniz.

Urla Devlet Hastanesi Başhekimi kim oldu?

Urla Devlet Hastanesi eski Başhekimi Adıgüzel Demirel’in Başhekimlik görev süresinin dolması nedeniyle boşalan yerine yeni Başhekim olarak Opr. Dr. Ömer Koçak atandı. Yaklaşık 8 yıl Urla Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan ve geçen dönem belediye başkanlığı seçimlerinde AK Partiden aday olan Opr.

Urla Devlet Hastanesinde diyetisyen var mı?

Roza ÇILGIN – DiyetisyenUrla Devlet Hastanesi | LinkedIn.

Izmir Urla Devlet Hastanesi kaç yataklı?

24 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine inşaa edilen Urla Devlet Hastanesi; 50 poliklinik, 16 yataklı yoğun bakım ünitesi ve 180 yatak kapasiteli…

Urla Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

1960 yılından 1986 yılına kadar da Tek Dal Hastanesi olarak faaliyet sürdürmüştür. Yeni bina inşaatı ile yatak kapasitesi arttırılmıştır. 1986 yılından itibaren Urla Devlet Hastanesi olarak hizmet vermektedir. 10 Ekim 2014 tarihinde yeni hastane binasına taşınarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Urla ilçe sağlık müdürü kim?

Şube Başkanımız Ekrem Özdemir, Urla İlçe Sağlık Müdürü olarak Atanan Uzm Dr Ali Serel’e yönetim kurulu üyemizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Atanan değerli müdürümüze görevlerinde başarılar diliyoruz.

Urla Devlet Hastanesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Urla Devlet Hastanesi yakınından geçiyor: 981, 984.

Doktor Ömer Koçak Kimdir?

Mezuniyetinin ardından İstanbul`daki bir sağlık merkezinde bir süre hekimlik yapan Koçak, daha sonra Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü`ne geçerek genel müdür yardımcılığı ve vekilliği görevlerinde bulundu.Sağlık Bakanlığı müşaviri olarak da çalışan Koçak, son olarak Çiğli Devlet Hastanesi`nin …

Gaziemir Nevvar Salih işgören Devlet Hastanesi Başhekimi kimdir?

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Doğan Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Dr.

Seferihisar Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Necat Hepkon tarafından karşılanmıştır. Hastanemiz 10000 m2’lik alanda, 2242 m2 zeminde, toplam 9. 680 m2’lik kapalı alanda 3 ameliyat odası, 1 doğumhanesi, yoğun bakım, 4 hasta servisinde, 17 tanesi duşlu tuvaletli, 8 tanesi genel hasta odasında 50 yatak ile hasta yatışına hazırdır.

Karantina Adası nerede?

Karantina Adası, İzmir’in Urla ilçesinde bulunan bir adadır.

Urla’ya hangi otobüs gider?

İzmir’den Urla‘ya Ulaşım 984 no’lu hat, her 15-30 dakikada bir kalkmaktadır. Urla‘nın köylerine İzmir şehir merkezinden ulaşım için 732, 733, 734, 737, 738, 760 ve 761 no’lu otobüs hatlarını da kullanabilirsiniz.

Urla nereye gidilir?

Urla‘da Gezilecek Yerler

  • Karantina Adası Karantina Adası Urla sahiline yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunmaktadır. …
  • Çeşmealtı Çeşmealtı, Urla ilçe merkezine yaklaşık 5 km mesafede bulunmaktadır. …
  • Bademler Köyü …
  • Necati Cumalı Anı ve Kültür Evi. …
  • Malgaca İçmeleri. …
  • Demircili Koyu. …
  • Klazomenai Antik Kenti. …
  • Sanat Sokağı

Alsancak Devlet Hastanesi kaç yılında yapıldı?

İZMİR Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği’ne bağlı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi‘nde inşa edildiği 1996 yılından beri yapılan en geniş kapsamlı yenileme ve modernizasyon çalışmalarında sona gelindi.

Dr Doğan Yıldırım kimdir?

Dr. Doğan Yıldırım, 1996 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Genel Cerrahi ihtisasını 2002 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı.2002-2014 yılları arasında Özel Hastanede Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalıştı.2020 yılında Doçentlik unvanı aldı.