Ömer Yüngül kaç yaşında?

Vestel Ceo’su kimdir?

Vestel CEOsu Turan Erdoğan şirketin yatırımları hakkında Bloomberg HT’ye açıklamalarda bulundu. Erdoğan, büyüme yatırımlarının 3. ayağının otomotiv olduğunu, Avrupa’ya elektrikli şarj üniteleri satışı yaptıklarını ve temettü dağıtımına devam etmeyi düşündüklerinin altını çizdi.

Olgun Zorlu kaç yaşında?

83 yaşında (1939)Zeki Zorlu / Yaş

Zülal Zorlu kaç yaşında?

Ahmet Nazif Zorlu
Doğum 28 Ağustos 1944 Denizli, Türkiye
Meslek İş adamı
Organizasyon Zorlu Holding
Özvarlık $3 milyar (2020)

Zorlu Center sahibi kim?

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Başkan Vekili Zeki Zorlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Olgun Zorlu, Mehmet Emre Zorlu ve Selen Zorlu Melik’tir.

Ömer Yüngül kim?

Ömer YüngülCEO Kariyerine Tekfen İnşaat’ta başlayan Yüngül, Metaş, Faz Elektrik, Merloni Elettrodomestici’de farklı pozisyonlarda yöneticilik yaptı. 1997 yılında Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü olarak Zorlu Holding bünyesine katılan Yüngül, 2000 yılında Vestel İcra Kurulu Başkanı oldu.

Vestel Genel Müdür?

Murat Sarpel 2017 yılı itibarıyla, Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’de Genel Müdürlük görevine getirilmiş olup Ar-Ge’nin yanı sıra; üretim, planlama, lojistik ve satın alma gibi tüm faaliyetlerin sorumluluğunu üstlenmiştir.

Olgun Zorlu kimin oglu?

Holding’in kuruluşunun temel direği olan tekstil grubunun lokomotif şirketleri olan Zorlu Linen Dokuma, Linens Pazarlama, Korteks ve Zorlu Dış ticaret’te Ahmet Zorlu, eşi Türkan Zorlu, ağabeyi Zeki Zorlu, eşi Zülal Zorlu ve Zeki Zorlu‘nun oğlu Olgun Zorlu ile kızı Selen Zorlu‘nun çeşitli oranlarda hisseleri bulunuyor.

Zeki Zorlu kaç doğumlu?

1939 (83 yıl yaşında)Zeki Zorlu / Doğum tarihi

(1939 – Denizli) Zeki Zorlu, çalışma hayatına Denizli Babadağ’da, tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde başlamıştır. İlk tekstil mağazasını Trabzon’da açan Zeki Zorlu, 1976 yılında Bursa’da Korteks’in temellerini atmıştır.

Olgun Zorlu kimin oğlu?

Holding’in kuruluşunun temel direği olan tekstil grubunun lokomotif şirketleri olan Zorlu Linen Dokuma, Linens Pazarlama, Korteks ve Zorlu Dış ticaret’te Ahmet Zorlu, eşi Türkan Zorlu, ağabeyi Zeki Zorlu, eşi Zülal Zorlu ve Zeki Zorlu‘nun oğlu Olgun Zorlu ile kızı Selen Zorlu‘nun çeşitli oranlarda hisseleri bulunuyor.

Fatin Rüştü Zorlu kimin torunu?

Güzide Zorlu
İbrahim Rüştü Paşa
Fatin Rüştü Zorlu/Ebeveynleri

Fatin Rüştü Zorlu aslen nereli?

Fatin Rüştü Zorlu
Seçim bölgesi 1954 – Çanakkale 1957 – Çanakkale
Kişisel bilgiler
Doğum Ahmet Fatin 20 Nisan 1910 İstanbul, Osmanlı İmparatorluğu
Ölüm 16 Eylül 1961 (51 yaşında) İmralı, Bursa, Türkiye

Korteks sahibi kim?

Zorlu Tekstil Grubu, alanında dünyanın önemli üreticileri arasında yer almaktadır. Bünyesinde yer alan TAÇ, Linens ve Valeron markalarıyla ev tekstilinin lider kuruluşu olan Zorlu Tekstil Grubu, KORTEKS ile Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük entegre polyester iplik üreticisidir.

Zorlu Holding sahibi nereli?

aydınlatmaya devam ediyor. Grubumuzun temellerini atan Mehmet Zorlu, 1919 yılında, dokumalarıyla ünlü Denizli’nin Babadağ ilçesinde dünyaya geldi.

Vestel kime ait?

Vestel, 1984 yılında başlayan faaliyetlerini 1994 yılından beri Zorlu Holding bünyesinde sürdüren bir şirkettir. Vestel‘in üretim tesisleri Manisa şehrinde yer almaktadır. Manisa’da 1,1 milyon metrekare alan üzerine kurulu Vestel City, tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biridir.

Ergün Güler kimdir?

1974 doğumlu olan Ergün Güler, İzmir Özel Türk Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde işletme lisans eğitimi gördü ve Bilkent Üniversitesi’nde MBA derecesi aldı. 16 yıldır Vestel Şirketler Grubunda çeşitli görevlerde bulunan Ergün Güler, 2012 yılından bu yana Vestel Pazarlama Genel Müdürü olarak …