Içerde kaçıncı bölümde kardeş olduklarını öğreniyorlar?

Sarp ve Mertin kardeş olduğunu kim söyledi?

YENİ BÖLÜMDE COŞKUN’UN GERÇEKLERİ ANLATMA ANI GÖSTERİLECEK Yeni bölümde de Coşkun’un, Sarp ile Mert‘e kardeş olduğunu söyleme anı gösterliyor.

Içerde Sarp ne zaman açığa çıkıyor?

İçerde 33. Bölüm : Sarp açığa çıkıyor, büyük savaş başlıyor!

Içerde kaç bölüm sürdü?

İçerde, ABD yapımı Köstebek filminden uyarlanan, yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı Türk yapımı aksiyon, polisiye ve dram türündeki televizyon dizisi. Dizi, 39. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Içerde 30 Bölüm Melek ölüyor mu?

Melek, Sarp’ı kurtarmak için kurşunların önüne atlıyor. İçerde Büyük Final Gala Heyecanı İçerde‘nin Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşen … İçerde mutlu son!

Içerde melek hangi bölümde öldü?

İçerde 31. Bölüm : İçerde‘de Melek öldü!

İçerde ne zaman final yapacak?

Yapım tarafından herhangi bir açıklama yapılmazsa dizi 19 Haziran 2017 Pazartesi günü final yapacak. Türk dizi tarihine adını yazdıran İçerde dizisi tadında bırakarak da izleyicilerden tam not alacağa benziyor.

İçerde kaçıncı bölümde final yapacak?

Başrollerini Çağatay Ulusoy (Sarp), Aras Bulut İynemli (Mert) ve Çetin Tekindor’un (Kebapçı Celal) paylaştığı İçerde dizisi 39. bölümüyle final yaptı.

İçerde Melek kaçıncı bölümde ölüyor?

İçerde 31. Bölüm : İçerde‘de Melek öldü!

İçerde Melek ne zaman öldü?

Ay Yapım imzalı ‘İçerde‘nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sarp’ı korumak için kendini kurşunlara siper eden Melek, hayatını kaybetti.

Melek nasıl öldü?

Pazartesi akşamları ekran başındakileri soluksuz bırakan ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde gözyaşları konuştu. İzleyiciler bir hafta boyunca tek bir soru sordu: “Melek öldü mü?” Sarp ve Mert’e kardeş olduklarını söylemek üzereyken Sarp’ı korumak için kendini kurşunlara siper eden Melek, hayatını kaybetti.

İçerde nin sonu nasıl bitecek?

İçerde‘de ise Çetin Tekindor’un canlandırdığı Kebapçı Celal, finalde Sarp ve Mert tarafından vurulup yakalanarak polise teslim edildi ve cezaevinde çürümeye terk edildi. … Minik, polisle girdiği çatışmada öldü.

İçerde en son kaçıncı bölüm?

İçerde 39. Bölüm (Final) – Muhteşem Final – YouTube.

Içerde en son kaçıncı bölüm?

İçerde 39. Bölüm (Final) – Muhteşem Final – YouTube.

Içerde nasıl bitti?

Dizinin sonunda Celal hapise girerken, Sarp ve Umut da yaraları sarılmış bir şekilde izleyicinin karşısına çıktı. Polisliğe başarılı bir şekilde geri dönen Sarp, başarıları sayesinde plaket alırken, plaketini de Yusuf Müdür’e adadı. Umut ise polisin içinde mafyalık yaptığı için cezaevine girdi.

İçerde meleği kim öldürdü?

Dizinin son sahnesi mobil bir uygulama üzerinden 360 derece çekilmiş açıyla yayınlandı ve televizyon yayını bittikten sonra devam etti, sahnenin sonunda da Melek‘i vuran kurşunların, Kudret’in adamı Serkan’ın silahından çıktığı görüldü.