Serdar Ortaç kaç albümü var?

Serdar Ortaçın kaç albümü var?

Türk pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç’ın diskografisi; on iki stüdyo albümü, üç derleme albüm, dört remix albüm, dört extended play (EP) ve bir single’dan oluşur.

Serdar Ortaç toplam kaç bestesi var?

SERDAR ORTAÇ 1.5 yıl içinde kendi albümünde ve diğer sanatçıların albümlerinde 36 tane Ortaç imzalı beste yer aldı. Ortaç‘ın bu dönemde çıkardığı ‘Kara Kedi’ ve ‘Gold Remix’ isimli albümünde toplam 25 bestesi var.

Serdar Ortaçı kim meşhur etti?

Serdar Ortaç‘la Hep Beraber” adlı show-yarışma programı ile 2003 yılında “Radyo ve TV Oscarları”nda En İyi Show Programı Ödülü’nü alan sanatçı televizyonda olan başarısını da kanıtlamış oldu.

Serdar Ortaç memleketi neresi?

Serdar ortaç,16 Şubat 1970’te İstanbul’da Vakıf Gureba Hastanesi’nde doğdu. İlk öğrenimini Kocamustafapaşa’da ve orta öğrenimini Suadiye Lisesi’nde tamamladı. Lise öğrenimini ise Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi, Torna ve Tesviye bölümünde tamamladı.

Serdar Ortaç nereli kaç doğumlu?

İstanbul, TürkiyeSerdar Ortaç / Doğum yeri

Serdar Ortaç ilk albümü ne zaman çıktı?

Eylül 1994Aşk İçin / Çıkış tarihi

Serdar Ortaç Kaç kardeşi var?

Sertaç Ortaç
Serkan Ortaç
Serdar Ortaç/Kardeşleri

Serdar Ortaç kumarda ne kadar kazandı?

Peker’in açıkladığı listede 459 bin 670 dolar kaybettiği görülen Ortaç‘ın kumar oynamak için en çok nereye gittiği ve en çok kaybettiği oyun da ortaya çıktı. İddialara göre Girne’nin müdavimlerinden olan Ortaç‘ın en çok sevdiği ve oynadığı oyun ise rulet. Serdar Ortaç en çok parayı rulet masasında kaybetti.

Serdar Ortaçın dedesi kim?

Yusuf ziya ortaç‘tır. Yazma yeteneğini dedesinden almış bunu tüm eserlerinde görebilirsiniz.

Serdar Ortaç Malatyalı mı?

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Serdar Ortaç ise Kastamonulu.

Serdar Ortaç Kastamonulu mu?

4- SERDAR ORTAÇ 16 Şubat 1970 doğumlu sanatçı Serdar Ortaç İstanbul doğumludur. Üç kardeştir, Nesrin Ortaç ve Mehmet Ortaç‘ın ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslen Kastamonuludur. Cide İlyasbey Köyündendir.

Serdar Ortaç kaç doğumlu?

16 Şubat 1970 (52 yıl yaşında)Serdar Ortaç / Doğum tarihi

Alışan kaç yaşında?

45 yaşında (19 Haziran 1976)Alişan / Yaş

Serdar Ortaç Aşk İçin albümü ne zaman çıktı?

Eylül 1994Aşk İçin / Çıkış tarihi

Serdar Ortaç Poşet şarkısı ne zaman çıktı?

Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç‘ın 2010 yılında çıkarttığı Poşet şarkısı, yılbaşından sonra marketlerde poşetlerin paralı olmasıyla gündeme oturdu.