Serdar Ortaç son durumu ne?

Serdar Ortaç hayatını kaybetti mi?

“YANLIŞ HABERDİR” Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek, hayatını kaybetti.” haberini Instagram hesabından yayınladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı, “Yanlış haberdir.” açıklamasını yaptı.

Serdar Ortaç şu anda yaşıyor mu?

“Sanat camiasının acı günü. Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti” haberleri kısa sürede gündem oldu. Çıkan haberler karşısında ünlü şarkıcı Serdar Ortaç da açıklama yapmak zorunda kaldı. Serdar Ortaç, kendi sosyal medya hesabından çıkan haberleri yayınlayarak “Yanlış haberdir” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç neden borçlandı?

BORÇLARINI KAPADI. Serdar Ortaç kumar borcu yüzünden bankaya 10 milyon TL borçlanmıştı. Ortaç‘ın eski eşi Chloe Loughnan’a ise 600 bin TL nafaka borcu bulunuyordu. Serdar Ortaç 2022’nin başında temize çıktığını açıkladı.

Serdar Ortaç’ın borcu var mı?

Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan, aylık yaklaşık 500 bin TL harcadığını, 10 milyon TL bankaya kredi borcu ve eski eşi Chloe Loughnan’a 600 bin TL nafaka borcu olduğunu açıklayan Serdar Ortaç magazin gündemine bomba gibi düştü. Pandemi döneminde “Çok şarkı yazdım. Hepsini çıkarmam lazım.

Serdar Ortaç hangi hastalığa yenik düştü?

Ünlü şarkıcının şimdi de klostrofobi hastalığı ortaya çıktı. Kapalı alanlarda bulunma korkusu olan klostrofobi hastalığı ortaya çıkan Ortaç, sık sık panikatak krizlerine giriyor. “BOĞULACAK GİBİ OLUYORUM” Ünlü şarkıcı, yaklaşık 10 gün önce aniden ortaya çıkan klostrofobi dolayısıyla hayli mustarip olduğunu açıkladı.

Serdar Ortaç neden hayatını kaybetti?

“Sanat camiasının acı günü. Serdar Ortaç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti” haberleri kısa sürede gündem oldu.

Serdar Ortaç gerçekten hasta mı?

SERDAR ORTAÇ‘IN HASTALIĞI NEDİR? 6 Haziran 2014’te İrlandalı Chloe Loughnan ile evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra multipl skleroz (MS) hastalığı olduğunu duyurdu.

Serdar Ortaç kumarda ne kadar kazandı?

Peker’in açıkladığı listede 459 bin 670 dolar kaybettiği görülen Ortaç‘ın kumar oynamak için en çok nereye gittiği ve en çok kaybettiği oyun da ortaya çıktı. İddialara göre Girne’nin müdavimlerinden olan Ortaç‘ın en çok sevdiği ve oynadığı oyun ise rulet. Serdar Ortaç en çok parayı rulet masasında kaybetti.

Serdar Ortaç evi nerede?

Kumar alışkanlığı nedeniyle bir dönem Kıbrıs’tan çıkmayan Serdar Ortaç, Miami’den sonra ikinci yatırımını Kıbrıs’a yaptı. Ortaç‘ın yeni evinin fiyatının 200 bin dolar olduğu öğrenildi.

Serdar Ortaç kumar borcu ne kadar?

Ünlü şarkıcı, haberi kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. Son günlerde kamuoyunun gündemine gelen yasadışı bahis iddialarında adı geçen ve 10 milyon TL borcu olduğunu açıklayan şarkıcı Serdar Ortaç‘a Kıbrıs’tan kötü haber geldi.

Serdar Ortaç neden yürüyemiyor?

Kardeşi bir beyin iltihabı sonucunda yürüyemez hale gelmiş, fizyoterapistler ve doktorlar sayesinde hayatta kalma mücadelesi veriyor. ‘6 aydır gitmedim, başında onunla ağlamam lazım normalde. Bana sen nasıl abisin diyorlar, ben de diyorum ki benim o sahneyi seyredecek gücüm yok artık… ‘

MS hastaları ne kadar yaşar?

MS öldürücü bir hastalık değildir. İstatistikler MS hastalarının genel toplumun ortalama yaşam süresine yakın veya birkaç yıl daha az bir hayat süresi olduğunu göstermektedir.

Serdar Ortaç hastalığı nedir?

SERDAR ORTAÇ‘IN HASTALIĞI NEDİR? 6 Haziran 2014’te İrlandalı Chloe Loughnan ile evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra multipl skleroz (MS) hastalığı olduğunu duyurdu. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra sağlık durumu iyiye doğru gitti.

Serdar Ortaç hasta olduğunu nasıl anladı?

Bu aletle düğününden dört gün önce Serdar Bey’in evine gittik. Kendisini gördüğümüz zaman zor yürüyordu, denge bozukluğu ve kas zayıflığı vardı. Ancak yoğunluğu nedeniyle tetkikin yarısını yapabildik. Ancak yine de vücudunda ağır metal ve gıda alerjisinin olduğunu, vücudun yorulduğunu ve MS olduğunu anladık.

Serdar Ortaç niye yürüyemiyor?

MS hastası olan Ortaç, “İçime ata ata MS hastası oldum” derken, “Düğün gecesi nikâh memuruna doğru yürürken merdivenlerden düştüm. Orada bile ayağım tutmadı” diye belirtti. Ayda bir atak geldiğini belirten Ortaç, “Atak geldiği zaman ayağa kalkamıyorum ve yürüyemiyorum. Başka bir şey olmuyor.