Turyol akbil geçiyor mu?

Turyol Eminönü Büyükada kaç saat?

EMINÖNÜ – KADIKÖY – ADALAR (Eminönü (Turyol)‎→Büyükada (Turyol)), her gün çalışıyor. Ek bilgi: EMINÖNÜ – KADIKÖY – ADALAR hattında 6 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 29 dakika.

Istanbul Turyol nedir?

Turyol, Türkiye merkezli bir vapur işletmecisidir. … Turyol, 60’ı tarifeli yolcu servisi için olan 70 gemiden oluşan bir filo bulundurmaktadır. Filo büyüklüğü ve hat sayısı bakımından Turyol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin vapur işletmesi Şehir Hatları’ndan sonra Türkiye’nin en büyük özel vapur işletmecisidir.

Turyol kaç yaş ücretsiz?

Hatları, Özel Halk Otobüsleri Hatları, İstanbul Şehir Hatları, Dentur ve Turyol Hatları ile Mavi Tur Hatlarında seyahat 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olacak.

Turyol Bakırköy Adalar ne zaman açılacak?

BAKIRKÖY – ADALAR vapur Saatleri

Gün Çalışma Saatleri
Perşembe 10:00 – 19:00
Cuma 10:00 – 19:00
Cumartesi 10:00 – 19:00
Pazar 10:00 – 19:00

Eminönü Çınarcık Turyol kaç saat sürüyor?

Bu zamana kadar senelerdir kullandığımız ulaşım aracınız zaten rakibi idonun 2 katı sürede giderken bu sene 2.30 saatte yolculuğunu tamamlıyor.

Turyol Kadıköy Çınarcık ne kadar sürüyor?

çınarcıkkadıköy arasını 1 saat 40 dakika denilmesine rağmen 2 (iki) saatte alan motorlara sahip işletmedir. hatta iskeleye yanaştığımızda, motora bineli tam olarak 2 saat 10 dakika olmuştu. ido varken tercih edilmesi mantıksız bir eylemdir, çünkü ido ile yalova – yenikapı arasını 1 saat 15 dakikada, yalova – pendik …

Turyol Boğaz turu kaç TL?

Turyol Boğaz Turu ve Fiyatları Tur ücreti: Kişi başı 25 TL‘dir.

Turyol vapur mu?

Turyol 1995 tarihinden beri İstanbul şehrinde Vapur toplu taşıma sağlayıcısıdır. Vapur güzergahlar Bakırköy (Turyol) durağından Büyükada (Turyol) durağına ve Beşiktaş (Turyol) durağından Büyükada (Turyol) durağına kadar olan alanı kapsamaktadır. …

Eminönü Adalar ne kadar sürer?

Eminönü’nden Büyükada’ya ulaşım yaklaşık 1 saat 30 dakika sürüyor.

Eminönü Adalar vapuru saat kaçta?

EMINÖNÜ – ADALAR vapur Saatleri

Gün Çalışma Saatleri
Perşembe 07:00 – 19:20
Cuma 07:00 – 19:20
Cumartesi 07:00 – 19:20
Pazar 07:00 – 19:20

Turyol nerelere gidiyor?

  • Eminönü – Karaköy – Üsküdar – Kadıköy – Bakırköy – Beşiktaş
  • Çınarcık – Kocadere – Esenköy – Armutlu.
  • Ada Seferleri.
  • Boğaz Turu.
  • Ayvalık – Midilli.
  • Çeşme – Sakız.

Eminönü Esenköy vapurla kaç saat?

TURYOL’un tekneleriyle Esenköy yaklaşık 2 saat sürüyor. Bu sürede Sirkeci’deki Konyalı’dan alacağınız nevaleyle mükellef bir kahvaltı yapabilir, gazetelerinizi okuyabilirsiniz.

Eminönü Çınarcık TURYOL kaç saat sürüyor?

Bu zamana kadar senelerdir kullandığımız ulaşım aracınız zaten rakibi idonun 2 katı sürede giderken bu sene 2.30 saatte yolculuğunu tamamlıyor.

Bakırköy IDO kalktı mı?

(İDO) 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren iç hat seferlerini durduruyor. ŞİRKET kaynaklarından alınan bilgilere göre İDO‘nun Bostancı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş/Beşiktaş ve Adalar’dan oluşan iç hat seferleri 1 Aralık tarihinden itibaren artık yapılmayacak.

Bakırköy vapur var mı?

Öncelikle Bostancı – Bakırköy Deniz Otobüsü Hattı ile hizmet verilen iskelede, 1993 yılından sonra Bakırköy – Kadıköy – Bostancı seferleri başladı. Günümüzde de bu hatlar canlılığını korumakta ve her gün İstanbulluları şehrin iki yakasına taşımaktadır.