Porçay ismi ne?

Porçay a ne oldu?

Porçay” kullanıcı adlı sosyal medya fenomenine, parodi videosu nedeniyle “Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek” iddiasından 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi. Sosyal medyada #freeporçay etiketiyle Porçay‘a destek verilirken, etiket kısa sürede Tiwtter’da Trend Topic (TT) oldu.

Porçay kimdir nerelidir?

Porçay(gerçek adı belli kişiler/kaynaklara göre değişir.) Yani Erkan Porçay, 24 Kasım 1996 yılında Istanbul’da doğmuştur. Genellikle 6 Nisan 2015’de açtığı YouTube kanalındaki parodi şarkıları ve mizah/kara mizah türündeki videoları ile tanınır.

Porçay neden?

YouTube için çektiği parodi videolarıyla tanınan ve ünlü olan Porçay‘a, ünlü rapçi Ezhel’i taklit ettiği Rap videosu yüzünden “Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek” suçlamasıyla 4 yıl 2 ay hapis cezası verildiği duyuruldu.

Porçay Müslüman mı?

Antik Burdur Halkı’nın bir diğer adıdır. Günümüzde çoğu kimliğini kaybetmiş ve Türkleştirilmiştir. Asıl dinleri olan Porçayizm’i unutup çoğunluğu Müslüman bir bölümü ise Hristiyan olmuştur.

Porçay tutuklandi mi?

Mahkeme kararını verdi. YouTube’da çektiği parodi videolarıyla bilinen ‘Porçay’ isimli Ö. A.’ya ‘Ot içiyorum’ isimli şarkısı nedeniyle “Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek”ten 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Carry Potter neden hapse girdi?

Londra’da yargılanan oyuncu, şiddet olaylarına karıştığı için suçlu bulunurken, molotofkokteyli atarak mülke zarar verme suçlamasından beraat etti. 22 yaşındaki oyuncunun, ayaklanmalar sırasında bir süpermarketten çalınmış bir şişe şampanya aldığını daha önce itiraf ettiği belirtiliyor.

Porçay Burdurlu mu?

Erkan Porçay Burdur Halkı olan Porçaylılar’ın günümüzdeki temsilcisidir.

Hürkan gügen kimdir?

Youtube yayıncısı HUGOLA genellikle yüklediği kısa videoları ile tanınıyor. Çoğu zaman videoları trende çıkan HUGOLA’nın gerçek ismi Hürkan Gügen‘dir. 2 yıl önceki röportajlarından birinde 18 yaşında olduğunu belirtmiştir. HUGOLA’nın 2000 doğumlu olduğu tahmin ediliyor.

Porçay tutuklandı mı?

ezhel’in parodisini yaptığı müzik videosu yüzünden uyuşturucu kullanmaya özendirmek suçuyla 4 yıl 2 ay ceza almış youtuber. her vatandaş hapishane tecrübesini tadacak bence çok güzel uygulama. esrar tacirleri bu kadar ceza almiyor amk.

Porçay boyu kaç cm?

Porçay on Twitter: “Dayak yemek isteyen 15:00da Haydarpaşa Garı’ndaki Çay festivali’ne gelsin 1.52 boy 20 kiloyum 63 yıl tekvando yaptım” / Twitter.

Porçay hapse giriyor mu?

ezhel’in parodisini yaptığı müzik videosu yüzünden uyuşturucu kullanmaya özendirmek suçuyla 4 yıl 2 ay ceza almış youtuber. her vatandaş hapishane tecrübesini tadacak bence çok güzel uygulama.

Jamie Waylett neden hapse girdi?

“Harry Potter” filmlerinde rol alan oyunculardan Jamie Waylett, İngiltere’deki olaylı protesto gösterilerine katıldığı gerekçesiyle 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. … Jamie Waylett, molotofkokteyli atarak mülke zarar verme suçlamasından beraat etti.

Porçay neden hapis cezası aldı?

ezhel’in parodisini yaptığı müzik videosu yüzünden uyuşturucu kullanmaya özendirmek suçuyla 4 yıl 2 ay ceza almış youtuber.

R Burdurland nedir?

türkiye’nin en kaliteli memelerinin çıktığı bir reddit sayfası. yaş ortalaması 3 olan subreddit. daha kötüsü bu veletler diğer sublara da dağılıyor.

Hugola kaç yaşında 2022?

Çoğu zaman videoları trende çıkan HUGOLA‘nın gerçek ismi Hürkan Gügen’dir. 2 yıl önceki röportajlarından birinde 18 yaşında olduğunu belirtmiştir. HUGOLA‘nın 2000 doğumlu olduğu tahmin ediliyor.