Dolandırıcı Serkan Yıldırım Tutuklandı mı?

Sahte Gelin davasında Serkan Yıldırım Tutuklandı mı?

Sahte gelin çetesinde adı geçen Serkan Yıldırım‘ın daha önce defalarca evlendiği ve cezaevine girdiği ortaya çıkmıştı. … Olay sonrası bir süre kayıplara karışan Denizlili Serkan Yıldırım polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Melisay Tosun cezası belli oldu mu?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 215. Bölümünde; Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen sahte gelin çetesinde büyük bir gelişme yaşandı. İtirafları ile sahte gelin çetesinin çökmesine neden olan Melisay cezaevinden tahliye edildi.

Serkan yakalandı mı?

Suç örgütü lideri Serkan Kurtuluş Gürcistan’da yakalandı İZMİR’de organize suç örgütü kurarak yaralama, tehdit, şantaj, kundaklama, silahlı saldırı gibi eylemlerle maddi menfaat elde ettiği ileri sürülen Serkan Kurtuluş, Interpol tarafından Gürcistan’da yakalandı.

Serkan Yildirim gözaltına alindi mi?

Savcılık sorgularının ardından tutuklanma talep edilen 7 kişiden Hüseyin Mesut Alver ile Serkan Yıldırım tutuklandı, 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Melisay Tosuna ne oldu?

Sahte gelinlerin lideri denilen Derya Akkuş’un yanı sıra programda itirafçılık yapan Melisay Tosun ve sevgilisi Emrah’ın da aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı. … Sevgilisinin gözaltına alındığını öğrenen Melisay sinir krizi geçirdi. Canlı yayın sırasında emniyet güçleri Melisay‘ı gözaltına alındı.

Tosun kaç yıl hapis yedi?

Kamuoyunda “Çiftlik Bank” olarak bilinen sistemin kurucusu ve 2 yıldan fazla süredir firari olan Mehmet Aydın, 3 bin 762 kişinin mağdur olduğu davada 22 bin 580 yıldan 75 bin 260 yıla kadar hapisle yargılanıyor.

Melisay Tosun an nerede?

Şimdilik Melisa ile beraber bilinen 6 kişi “evlilik vaadiyle nitelikli dolandırıcılık” suçundan Ağrı’da tutuklu olarak bulunuyor.

Serkan yıldırıma ne oldu?

Sahte gelin çetesinde adı geçen Serkan Yıldırım‘ın daha önce defalarca evlendiği ve cezaevine girdiği ortaya çıkmıştı. … Olay sonrası bir süre kayıplara karışan Denizlili Serkan Yıldırım polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Serkan Kurtuluş nerede?

Serkan Kurtuluş (d. 1 Ocak 1990, Bursa), Sağ bek mevkiinde görev yapan Türk futbolcudur.

Melisay nereli?

Programa katılan Melisay Tosun’un nereli olduğu seyirci tarafından sıklıkla merak ediliyor. Melisay Tosun’un ailesi yani annesi Antalya’nın Serik ilçesinde ikamet ediyor.

Tosuncuk kaç TL ile kaçtı?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun raporuna göre 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL toplandı. 62 bin 877 kişiye 393 .3 milyon TL ödeme yapıldı. Kalan para ise Kıbrıs’a ve Çiftlik Bank CEO’su Mehmet Aydın ile eşinin hesabına aktarıldı.

Tosuncuk kaç yılında kaçtı?

‘Çiftlik Bank’ ile 2018 yılında, 132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan, ‘Tosuncuk‘ lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya’da Sao Paulo Başkonsolosluğu’na teslim olmuştu.

Melisa Tosun ne oldu?

Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Kaldı Dolandırıcılık çetesi üyesi olmak suçu ile tutuklanan ve onlarca kişiye evlilik vaadiyle kandırdığı Anlaşılan Melisay Tosun tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Melisay kim?

Canlı yayın sırasında emniyet güçleri Melisay‘ı gözaltına alındı. Melisay Tosun’un annesi Dilek Köse, kızının 2018 yılında Emirhan isimli bir kişiyle, henüz 16 yaşındayken kaçıp evlendiğini, daha sonra da 18 yaşına girdikten sonra Balıkesir, Uşak ve Afyon illerinde sahte gelin olarak evlendirildiğini söyledi.

Camgöz kimdir?

Yurt dışında olduğu belirtilen suç örgütü elebaşı Binali Camgöz ise yakalanamamıştı. Binali Camgöz‘ün İzmir ve çevresinde cinayet, çek senet tahsilatı, yaralama, adam kaçırma, alıkoyma, haraç alma ve işkence gibi çeşitli suçlardan sabıkası olduğu, bu nedenle kaçarak yurt dışında firari yaşadığı biliniyor.