Fenerbahçe’nin aldığı Serdar Dursun Kimdir?

Serdar Dursun hangi mevki?

ForvetSerdar Dursun / PozisyonForvet pozisyonu, futbolda rakip takımın kalesine en yakın oyuncudur ve gol atıp takımına skor kazandırmakla sorumludur.
İlerideki pozisyonları ve sınırlı savunma sorumlulukları ile genelde takım adına diğer oyunculardan daha fazla gol atarlar. Vikipedi

Serdar Dursun’a ne oldu?

Futbolcumuz Serdar Dursun, GZT Giresunspor müsabakasında aldığı darbe sonrası sağ taraf Zygoma (elmacık kemiği) kemiğinde deplase çökme kırığı oluşması nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Serdar Dursun nasıl sakatlandı?

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, GZT Giresunspor maçında yüzüne darbe alan Serdar Dursun‘un zygoma kemiğinde (gözün dış duvarını oluşturan kemik) deplase kırık olduğunu açıklandı.

Serdar Dursun Fenerbahçe’ye ne zaman geldi?

Haziran 2021Fenerbahçe
1 Ağustos 2018SV Darmstadt 98
Serdar Dursun/Katılma tarihleri

Serdar Dursun hangi takimda?

Fenerbahçe#19 / Forvet
Türkiye Millî Futbol TakımıForvet
Serdar Dursun/Şu andaki takımları

Serdar Dursun hangi kulüplerde oynadı?

Serdar Dursun

Kişisel bilgileri
2014-2016 Fatih Karagümrük (16)
2016-2018 Greuther Fürth (13)
2018-2021 Darmstadt 98 (54)
2021- Fenerbahçe (7)

Serdar Dursun niye oynamıyor?

Fenerbahçe, Giresunspor maçında elmacık kemiğinde çökme kırığı oluşan Serdar Dursun‘un ameliyat olduğunu açıkladı. Serdar Dursun‘u takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Serdar Dursun neden oynamıyor?

Fenerbahçe’nin GZT Giresunspor ile oynadığı karşılaşmada Serdar Dursun bir sakatlık geçirdi. Karşılaşmaya ikinci devrede dahil olan Serdar Dursun, elmacık kemiğinden sakatlanırken gözünün altında şişme meydana geldi. Oyunda kalmak isteyen ve “Çıkmayacağım” diyen Serdar Dursun‘un yerine 58. dakikada Berisha dahil oldu.

Serdar Dursun ne zaman sakatlandı?

Süper Lig’in 25. haftasında Giresunspor’la deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe’de milli santrfor Serdar Dursun sakatlanarak ikinci yarıya devam edememişti. Ameliyat edilen tecrübeli golcüden iyi haber geldi.

Serdar Dursun sakatlığı ne?

Golcü için de yapılan girişimler sonuçsuz kaldı. Bu takviyeler olmadığı gibi sarı-lacivertliler bu bölgedeki mevcut isimleri de kaybetti. Önce sol bekte Novak sakatlandı, ardından forvette Serdar Dursun‘un elmacık kemiği kırıldı.

Serdar Dursun Fenerbahçeye nereden geldi?

Serdar Dursun, 19 Ekim 1991’de Almanya’nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. Futbola Billstedt’in altyapısında başlayan Dursun, 2005’te Concordia Hamburg’a katıldı ve burada geçirdiği 3 senenin ardından Hannover 96 akademisine katıldı.

Serdar Dursun Fenerbahçe Kaç numara?

19Serdar Dursun / Numara (Fenerbahçe / Forvet)

Serdar Dursun pes 2021 hangi takımda?

S. Dursun’nin PES 2021 İstatistikleri

Vatandaşlık
Takım Fenerbahçe
Lig Spor Toto Süper Lig
Pozisyon SF Santrafor
Yaş 29

Fenerbahçeli Serdar Dursun kaç yaşında?

30 yaşında (19 Ekim 1991)Serdar Dursun / Yaş

Serdar Dursun hangi milli takımı seçti?

Milli maç kariyeri

FN Milli takım
Türkiye
11 Türkiye