Şahsiyet dizisinin 2 sezonu olacak mı?

Şahsiyet dizisi neden final yapıyor?

Dizi, bir kez de Show TV’de izleyicilerle buluşmuştu. 12 bölümü yayınlanmış olan dizi toplamda 12 bölüm olarak çekilmişti. Bu sebeple yeni bir bölüm olmadığından, dizi final yapacak.

Şahsiyet kaç sezon sürecek?

Şahsiyet (dizi)

Şahsiyet
Dili Türkçe
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 12
Yapım

Şahsiyet bitti mi?

Şahsiyet, final bölümüyle 14 Eylül Salı saat 23.15’te Show TV’de!

Şahsiyet sadece 1 sezon mu?

Puhu TV’de tek sezonluk mini dizi olarak projelendirilen Şahsiyet dizisi Haziran’da yayınlanacak son 3 bölümüyle final yapacak. Son olarak 7, 8 ve 9. bölümlerinin yayınladığı dizinin son 3 bölümü ise Haziran başında ekrana gelecek. Şahsiyet 10, 11 ve 12. bölümleriyle final yaparak veda edecek.

Kambura olayı gerçek mi?

Kambura gerçekte yok, yer Gölyazı beldesi Dizide Kambura olarak gösterilen ilçe ise Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı beldesi. Kambura Adliyesi olarak yer alan bina, Gölyazı’da yer alıyor. Dizide geçen olaylar tamamen kurgu. Dizinin yayınlanmasıyla Gölyazı’ya da turist akını olduğu söyleniyor.

Şahsiyet dizisi hangi olaydan esinlendi?

Dizinin temelini dayandırdığı konu, N.Ç olayına göndermeydi: Hakan Günday, hayali kasaba Kambura’da 53 kişinin 2 yıl boyunca tecavüz ettiği 12 yaşındaki Reyhan Şahin (Naz Karaca) için Mardinli 13 yaşındaki NÇ’den esinlenmişti.

Şahsiyet Reyhan olayı gerçek mi?

-Dizinin temelini dayandırdığı konu, N.Ç olayına göndermeydi: Hakan Günday, hayali kasaba Kambura’da 53 kişinin 2 yıl boyunca tecavüz ettiği 12 yaşındaki Reyhan Şahin (Naz Karaca) için Mardinli 13 yaşındaki NÇ’den esinlenmişti.

Şahsiyet final ne zaman?

8 Haziran 2018Şahsiyet / Son bölüm yayın tarihi

Şahsiyet ne zaman bitti?

8 Haziran 2018Şahsiyet / Bitiş Tarihi

Şahsiyet Süveyda dilsiz mi?

Rabia Soytürk, Deva’nın kendi isteği ile hiç konuşmamayı seçen kız arkadaşı Süveyda‘yı ve onların okul arkadaşları Afşin’i ise Can İlhan canlandırıyor. 2 yıldır oyunculuk eğitimi alan Recep Usta, ilk dizisinde bu kadar önemli isimlerle çalışma fırsatı yakaladığım için çok şanslıyım diyor.

Puhu tv üyelik kaç TL?

puhutv‘ye üye olmak için ücret ödemem gerekiyor mu? puhutv üyeliği ücretsizdir.

Kambura gerçekte neresi?

Kambura aslında Gölyazı Gerçekte Kambura diye bir yer yok. Dizide Kambura ismiyle geçen yer Bursa’nın Gölyazı beldesi. Gölyazı Köyü Bursa’nın Nilüfer İlçesine bağlı Uluabat gölü kıyısında yer alıyor.

Şahsiyet Nevra tecavüze uğradı mı?

Olaylar çözüldükçe Reyhan’ı hatırlamaya başlayan Nevra, sonunda Cemil’in (Hüseyin Avni Danyal) tecavüzüne uğradığını ve hayatının bu gizli travmayla geçtiğini fark etti.

Şahsiyet hangi diziden uyarlama?

Şahsiyet, Meksika’da ASESINO DEL OLVIDO adıyla uyarlanmıştı. Dizi, Ekim ayı içerisinde platformdaki yerini alacak. Haluk Bilginer’e Uluslararası Emmy Ödülü getiren Şahsiyet dizisi, geçtiğimiz yıllarda yurt dışına açılmıştı. Asesino Del Olvido adıyla bilinen Meksika uyarlaması, HBO Max’e satıldı.

Şahsiyet dizisi finalinde ne oldu?

Olaylar çözüldükçe Reyhan’ı hatırlamaya başlayan Nevra, sonunda Cemil’in (Hüseyin Avni Danyal) tecavüzüne uğradığını ve hayatının bu gizli travmayla geçtiğini fark etti. Agah, finalde Cemil’i öldürmek için ikna etmeye çalıştığı Nevra’nın ”Ben bunun için polis olmadım” demesi üzerine, ”Hayır sen bunun için polis oldun.