Serdar başkan Hangi üniversite mezunu?

Serdar Aksu ne mezunu?

2004 yılında Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldum. Mezun olmadan önce çalışmaya başladığım Anadolu Ajansı’nda muhabirlik yaptım. Mezun olduktan sonra 6 yıl çeşitli gazete ve dergilerde muhabir ve editör olarak çalıştım.

Serdar Başkan yaşı kaç?

81 doğumludur. ‘serdar başkan ile bilim makinesi-99 soruda hayat ve bilim ‘ adlı kitabın yazarıdır.

Serdar Gökalp kimdir?

1981 yılında doğdu. Bilim ve doğa tutkunu olarak yetişti. Üniversiteden mezun olduktan sonra gazeteciliğe başladı. Sonrasında internet yayıncılığına yöneldi.

Serdar Aksu Kaç Yaşında?

41 yaşında (1981)Serdar Aksu / Yaş

Uzman TV sahibi kim?

Ersan Özer (d. 15 Haziran 1969; Hadımköy, İstanbul), Türk İnternet girişimcisi; televizyon yazarı, televizyon yönetmeni ve gazete yazarı. Uzman TV ve Mediakraft Türkiye’nin kurucusu.

Mediakraft Türkiye kaça satıldı?

Kasım 2013’te Türkiye pazarına adım atan Avrupa’nın en büyük online TV yayıncılarından biri olan Mediakraft, bu konumunu sağlamlaştırıyor. Şirketin kendi sayfasında bugün duyurduğu bilgilere göre, Mediakraft 16.5 milyon euro (23 milyon dolar) büyüklüğünde bir yatırım aldı.

Melih Abuaf kaç yaşında?

37 yaşında (1985)Melih Abuaf / Yaş

Tamer Yesıldag kaç yaşında?

Tamer Yeşildağ, 16 Haziran 1985’te dünyaya gelmiştir.

Mediakrafta ne oldu?

Online video içerik ajansı Mediakraft Turkey’in tüm hisseleri, şirketin Alman ortakları tarafından satın alındı Mediakraft Turkey’in yönetici ortağı Ersan Özer, mart ayının sonunda Mediakraft Turkey’i tamamen Almanya’ya devretmiş olacaklarını belirtti.

Oha diyorum satıldı mı?

Bünyesinde Oha Diyorum, YapYap, Oyun Delisi gibi kanalları bulundurmaktadır. Mart 2021’de Ersan Özer tarafından Webrazzi’ye verilen röportajda, Mart 2021 sonunda Mediakraft Türkiye’nin tamamen Mediakraft GmbH’ye devredileceği ve şirketin Almanya merkezi eğlence kanallarını devam ettirmeyeceği belirtildi.

Mediakraft Türkiye satıldı mı?

Bünyesinde Oha Diyorum, YapYap, Oyun Delisi gibi kanalları bulundurmaktadır. Mart 2021’de Ersan Özer tarafından Webrazzi’ye verilen röportajda, Mart 2021 sonunda Mediakraft Türkiye‘nin tamamen Mediakraft GmbH’ye devredileceği ve şirketin Almanya merkezi eğlence kanallarını devam ettirmeyeceği belirtildi.

Mediakraft Türkiye sahibi kim?

Ersan Özer (d. 15 Haziran 1969; Hadımköy, İstanbul), Türk İnternet girişimcisi; televizyon yazarı, televizyon yönetmeni ve gazete yazarı. Uzman TV ve Mediakraft Türkiye‘nin kurucusu.

Alper Rende kaç yaşında?

26 yaşında (16 Ekim 1995)Alper Rende / Yaş

Tamer Yeşildağ kimdir nerelidir?

Tamer Yeşildağ, 16 Haziran 1985’te dünyaya gelmiştir. Tamer Yeşildağ, aslen Lüleburgazlıdır. Tamer Yeşildağ Ortaokul ve Lise hayatını Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır.

Tamer Yeşildağ hangi kanalda?

Türkiye’nin en popüler içerik üreticilerinin oyunculuk yeteneklerini sınayan Challengers’ın beşinci bölümüne Tamer Yeşildağ konuk oldu. Red Bull’un YouTube kanalı Red Bull GamerSZon’da Challengers’ın beşinci bölümü yayında.