Damla Sönmez’in memleketi neresi?

Tilya Damla Sönmez aslen nereli?

Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Anne tarafından Abhaz, Baba tarafından Çerkes kökenli olan Türk oyuncu St. Joseph Fransız Lisesi’ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı.

Damla Sönmez nere?

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Boğa burcu ve 1,63 boyunda olan Damla Sönmez‘in anne tarafından Abhaz, baba tarafından Çerkes kökenli olduğu biliniyor. Damla Sönmez lise eğitimini St. Joseph Fransız Lisesi’nde tamamladı.

Damla Sönmez ne iş yapıyor?

Oyuncu
Sinema Oyuncusu
Damla Sönmez/Meslekleri

Damla Sönmez Hangi üniversite mezunu?

Sorbonne Nouvelle Paris III Üniversitesi
Paris-Sorbonne UniversityYeditepe Üniversitesi
Damla Sönmez/Üniversite

Damla Sönmez kimin kızıdır?

Annesi Figen Sönmez, babası Muammer Sönmez‘dir.

Simay Barlas ne mezunu?

5 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur.

Damla Sönmez Diyarbakırlı mı?

1- DAMLA SÖNMEZ 1987 yılının Mayıs ayında dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Bahari’ye doğumludur. Doğma büyüme İstanbullu, baba tarafında Diyarbakır, anne tarafından ise aslen Bartınlıdır.

Feyyaz Şerifoğlu kaç yaşında?

30 yaşında (7 Ağustos 1991)Feyyaz Şerifoğlu / Yaş

Damla Sönmez kiminle birlikte?

Uzun süredir birlikte olan Damla Sönmez ve Ushan Çakır çifti aile arasındaki sade bir törenle nişanlandı. Başarılı oyuncu Ushan Çakır, sevgilisi Damla Sönmez‘i ailesinden istedi.

Damla Sönmez ailesi kimdir?

Annesi Figen Sönmez, babası Muammer Sönmez‘dir. İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro eğitimi aldı.

Damla Sönmez’in babası kimdir?

Muammer SönmezDamla Sönmez / Babası

Azizdeki Efnan kaç yaşında?

Simay Barlas, 5 Mayıs 1998’de İstanbul’da doğmuştur. 5 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur.

Azizin Efnani kimdir?

Simay Barlas 2020 yılında Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı isimli dizide Yağmur ve 2021 yılı Ekim ayı itibariyle Show TV’de yayınlanan Aziz isimli dizide Efnan karakterini canlandırmıştır.

Hangi ünlü Diyarbakırlı?

1982 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Erkan Avcı baba tarafından aslen Diyarbakırlıdır ve Diyarbakır‘da doğmuştur. Boyu ise 1.74 cm’dir….Bizde sizler için Diyarbakırlı olan ünlüleri listeledik.

  • DAMLA SÖNMEZ. …
  • MANUŞ BABA. …
  • MELTEM MİRALOĞLU. …
  • ERKAN PETEKKAYA. …
  • ERKAN AVCI.

8 Eki 2021

Ilayda Alişan kaç kilo?

2021 yılında dijital içerik platformu olan Gain’in orijinal dizisi Terapist’te Özlem Narin karakterini canlandırdı. 2021’de FOX’ta yayınlanan Masumiyet dizisinde Ela Yüksel karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna katılmıştır. Oyuncu 1.60 metre boyunda, 48 kilo ve Balık burcudur.