Ayca Inci kiminle evli?

Serdal Genç kiminle evli?

Ayçin İnciSerdal Genç / Eşi (e. 2013–2015)Ayçin İnci, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Vikipedi

Bilal incinin kaç çocuğu var?

Murat İnci
Elif İnci
Bilal İnci/Çocukları

Bilal Inci’nin kızı kim?

Elif İnciBilal İnci / KızıElif İnci, Türk oyuncu. 1994 yılında Adana Altın Koza Film Festivali’nde Zıkkımın Kökü filmindeki Raziye rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
Annesi Perihan Doygun, babası Bilal İnci, ağabeyi ise Murat İnci’dir. Tümay Özokur Film Reklam kast ajansındadır. Ayrıca Elif İnci, Kemal İnci’nin yeğenidir. Vikipedi

Akasya durağındaki Leyla kimdir?

Sinema oyuncusu Ayça İnci kimdir? İnci, 30 Nisan 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Annesinin ismi Çiğdem Karakoç’dur. Babasının ismi Murat İnci’dir.

Serdal Genç neden boşandı?

İkinci evliliğinde de mutluluğu yakalayamayan İnci, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Hiçbir zaman özel hayatımla gündemde olmak istemedim. O nedenle bu boşanmayı çok gizli tuttuk. Geçen yıl içerisinde evliliğimizi kurtarmak adına tekrar denemeyi düşündük ama vazgeçtik. Taraflar açısından küllenmiş bir durum oldu.

Ahmet Mümtaz Taylan kimlerle evlendi?

Birçok kültür-sanat dergisi ve internet sitelerinde yazıları yayınlanmaktadır. İlk eşinden Ayşe Dilan (d.1999) adında bir kızı vardır. Ahmet Mümtaz Taylan, 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ayçin İnci ile evlendi.

Bilal Inci’nin oğlu kimdir?

Murat İnciBilal İnci / Oğlu

Bilal Inci’nin torunu kimdir?

Ayça İnci
Ayçin İnci
Bilal İnci/Torunları

Bilal inci yaşıyor mu?

15 Ekim 2005Bilal İnci / Ölüm tarihi

Akasya durağındaki narin kim?

Cansu Gültekin 16 Mayis 1990 yilinda Istanbul’da dogdu.

Ece Filiz kimdir?

Dünyaca ünlü model Paris Hilton’a benzetilen güzel oyuncu aslen 1985 İzmir doğumludur. Akasya Durağı dizisinden sonra 2013 yılında Şipşak Anadolu isimli sinema filminde rol almıştır. Oyunculuk ve modelliğin yanı sıra bir dönem Number 1 ve Fashion Tv gibi kanallarda sunucu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Ayçin inci neden ayrıldı?

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile Ayçin İnci çifti 07.07.07 tarihinde evlenmişler geçen sene de sürpriz bir şekilde boşanmışlardı. Boşanmaya Ayçin İnci‘nin oyuncu Serdal Genç ile olan ilişkisi neden olduğu iddia edilmişti.

Ahmet Mümtaz Taylan kac cocugu var?

Ayşe Dilan TaylanAhmet Mümtaz Taylan / Çocukları

Ahmet Mümtaz Taylan’ın ilk eşi kimdir?

Ahmet Mümtaz Taylan, 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ayçin İnci ile evlendi. 21 Mart 2012 tarihinde boşandı.

Yönetmen Sedat inci kimdir?

27 Temmuz 1984 doğumlu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu. Sektörle lise yıllarında tanışıp üniversitede çekmiş olduğu kısa film ile yönetmenliğe karar vermiştir. Eskişehir’de okuduğu süre boyunca çeşitli reklamlar ve tanıtım filmleri çekmiştir.