Yunanistan ile istanbul arası kaç saat?

Yunanistan istanbul arası otobüsle kaç saat?

İstanbul – Selanik (Yunanistan) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 10 saat sürmektedir.

Istanbul’dan Yunanistan’a kaç saatte gidilir?

Ege sahillerinin karşı kıyısı olan Yunanistan, uzak gibi görünse de aslında çok yakın. O kadar yakın ki sadece 3 saatte İstanbuldan İpsala Sınır Kapısı’na ulaşabiliyorsunuz.

Yunanistan Türkiye arası uçakla kaç saat?

İSTANBUL ile YUNANİSTAN Arası Uçakla 0 saat 55 dakika sürmektedir. İSTANBULYUNANİSTAN arasındaki uçuş mesafesi 647 km dir. 647 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 55 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Yunanistana kaç saatte gidilir?

Türkiye’den Yunanistan’a kara, deniz ve hava yolu ile gidilebilir. Uçak firmalarının İstanbul’dan Atina’ya doğrudan seferleri mevcuttur ve yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürer. İzmir’den Atina’ya ise ortalama yarım saatte gidebilirsiniz.

Atina istanbul arası otobüsle kaç saat?

Özetle İstanbul‘dan Atina‘ya otobüsle gitmek için toplam 17 saat yolculuğu göze almanız gerekiyor.

Istanbuldan Yunanistana otobüsle nasıl gidilir?

Türkiye’den Yunanistan’a karayolunu kullanarak seyahat edilebilmektedir. İstanbul’dan Selanik şehrine karayolu üzerinden yaklaşık 10 saat süren yolculuğun sonunda ulaşılabilmektedir. İstanbul’dan gerçekleştirilen otobüs seyahatleri Tekirdağ, Keşan ve İpsala güzergahları üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Yunanistan’a karadan nasıl gidilir?

Ek olarak arabayla Yunanistan’a gitmek isteyen kişinin geçerli bir Yunan vizesine sahip olması gerekmektedir. Şahsi araç ile Yunanistan’a gidebilmek için; Tekirdağ otobanı üzerinden İpsala Sınır Kapısı’na ya da Edirne üzerinden Pazarkule Sınır Kapısı’na ulaşılması gerekmektedir.

Istanbul Yunanistan sınırı kaç km?

Türkiye-Yunanistan sınırı 212 km kilometre olup Türkiye’nin en uzun yedinci sınırı olup, Lozan Antlaşması ile günümüze kadar gelmiş kara sınırıdır.

Istanbul Yunanistan uçak bileti ne kadar?

İstanbul – Yunanistan Popüler Uçak Seferlerinin Bilet Fiyatları

Havayolu Bilet Fiyatları Günlük Uçak Seferleri Sayısı
Pegasus Airlines 640 2
Türk Hava Yolları 1314.27 7
Aegean Havayolları 1370.22 4
Tarom 2036.06 3

Yunanistana tatile gitmek için ne gerekli?

Yunanistan

  • Pasaport.
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi.
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname.
  • Yunanistan Başkonsolosluğuna Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi (T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)

Turk vatandasi Yunanistana gidebilir mi?

1 . Yunanistan’a seyahat edecek (diplomatik, hususi ve hizmet pasaport hamilleri hariç) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Schengen vize rejimine göre vizeye tabidirler. Schengen Anlaşması’na dayanan Yunanistan vize rejimi, Yunanistan‘dan transit geçecek vatandaşlarımıza da vize zorunluluğu getirmektedir.

Istanbul Atina uçakla kaç dakika?

İstanbulAtina direk uçuşları 1 saat 25 dakika, İzmir Atina direkt uçuşları ise 1 saat 10 dakika sürüyor.

Atinaya otobüsle nasıl gidilir?

Otobüsle Atina’ya ulaşım İstanbul Esenler Otogarı’ndan birçok firma İpsala, Kavala güzergahını takip ederek Selanik’e kadar yolcu taşıyor. Selanik’ten Atina’ya otobüs ya da trenle devam ederek yolculuğunuzu tamamlama şansınız var. İstanbul-Selanik otobüs yolculuğu sınırdaki bekleme süresi hariç yaklaşık 8 saat sürüyor.

Yunanistana otobüs var mı?

Türkiye’den Yunanistan’a karayolunu kullanarak seyahat edilebilmektedir. İstanbul’dan Selanik şehrine karayolu üzerinden yaklaşık 10 saat süren yolculuğun sonunda ulaşılabilmektedir. İstanbul’dan gerçekleştirilen otobüs seyahatleri Tekirdağ, Keşan ve İpsala güzergahları üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Istanbul’dan Atina’ya otobüs var mı?

İstanbulAtina (Yunanistan) arası otobüs ile ne kadar sürüyor? İstanbulAtina (Yunanistan) arası otobüs yolculuğu ortalama 5sa 52dk sürmektedir.