Marmara Adası feribot kaç para?

Tekirdağ Marmara Adası kaç TL?

Tekirdağ Marmara Adası arası yolculuk ücreti arabasız indirimli 30 TL, indirimsiz 60 TL‘dir. Arabalı TekirdağMarmara feribot fiyatı 200 TL‘dir.

Marmara Adası Erdek feribot kaç saat?

Erdek Narlı – Paşalimanı Adası Köyü Sefer Saatleri 2022 Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek‘ten Avşa Adası‘na ve 2 saat 30 dakikada Erdek‘ten Marmara Adası‘na ulaşım sağlanabilmektedir.

Marmara adasına araçla gidilir mi?

Marmara Adası‘na karayolu veya havayolu ile ulaşım mümkün olmadığı için sadece denizyolu üzerinden ulaşılabiliyor. Arabalı vapur ve feribot seferlerinin yaz-kış işlediği adaya ulaşım özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı aksayabilse de tüm yıl boyunca seferler mevcut.

Marmara Adası’na arabalı vapur var mı?

Marmara Denizi’nin güneybatısında yer alan Marmara Adasına çevre il ve ilçelerden arabalı vapur ve feribot seferleriyle yaz-kış ulaşım mümkün. Tekirdağ, İstanbul ve Erdek’ten hareket eden feribot seferleri, kışın nadir de olsa olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edilebiliyor.

Tekirdağ Marmara Adası feribotla kaç saat?

Bostancı ve Yenikapı’dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası‘na ulaşabilirsiniz. Yaz aylarında çok fazla tercih edilmesinden dolayı planlarınızı erkenden yaparak, biletleri de erken tarihlerde almanızı öneririz.

Tekirdağ Marmara Adası ne kadar sürüyor?

Erdek ve Tekirdağ‘dan Marmara Adası 2,5 saat sürüyor. Eğer araçla gitmeyecekseniz Marmara Adası‘na İstanbul’dan vapur veya deniz otobüsüyle de gidilebilirsiniz.

Erdek Marmara Adası kaç TL?

Gestaş Avşa Erdek Marmara Balıklı ve Ekinlik Adası feribot fiyatları yolcu 25 TL araç 90 TL‘dir. Gestaş Hızlı deniz otobüsü feribot fiyatları yolcu 35 TL‘dir.

İstanbul Erdek deniz otobüsü kaç saat?

Erdek‘e varabilmek için ilk önce Bandırma’ya ulaşmalısınız. İstanbul Yenikapı’dan, Bandırma’ya hareket eden feribotlarla 1 saat 45 dakika içinde ilçede olabilirsiniz. 22 km olan Bandırma – Erdek arası özel aracınızla veya dolmuşlarla 15 dakika sürüyor.

Marmara Adası Arabalı Vapur nereden kalkıyor?

Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor sorusuna Tekirdağ Barbaros ve Ceyport, Erdek, Saraylar ve Bandırma üzerinden feribotlar kalkmaktadır.

İstanbul Marmara Adası feribot kaç saat?

Marmara Adası‘na gidiş için genellikle İstanbul tercih edilmektedir. Bostancı ve Yenikapı’dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası‘na ulaşabilirsiniz.

Marmara Adası’na nereden gidilir?

Marmara Adasına deniz otobüsleri ile kolay bir şekilde gidilebilir. Bostancı ve Yenikapı’dan sürekli deniz otobüsleri kalkmaktadır. Bostancı’dan Marmara Adasına gidiş yaklaşık 3.5 saat sürmektedir. Adaya Tekirdağ üzerinden tekneler ile çok daha uygun fiyatlara da gitmeniz mümkündür.

Marmara adasına feribot nereden kalkıyor?

Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor sorusuna Tekirdağ Barbaros ve Ceyport, Erdek, Saraylar ve Bandırma üzerinden feribotlar kalkmaktadır.

Barbaros Marmara Adası feribot kaç saat?

Marmara Adası‘na gidiş için genellikle İstanbul tercih edilmektedir. Bostancı ve Yenikapı’dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası‘na ulaşabilirsiniz.

İstanbul Erdek otobüs ile kaç saat?

İstanbulErdek arası otobüs yolculuğu ortalama 5sa 44dk sürmektedir.

İstanbul Erdek feribot kaç para?

Yenikapı – Bandırma İDO Seferleri. Yenikapı – Bandırma İDO Biletleri Bilet.com’da!
Tarih Feribot Tipi Fiyat
04.03.2022 SB 159 TL
04.03.2022 SB 164 TL
05.03.2022 SB 164 TL