Matik Tursil ne demek?

Tursil kimin?

Türkiye’nin ilk deterjan markası olan Tursil, 1936’dan beri devam ediyor. Marka şu anda Almanya merkezli Henkel bünyesi altındadır. Türkiye’de ilk toz, sıvı deterjan üreticisi ve ilk margarin üreticisi, 1916 yılında İngiliz sermayesi ile kurulan Turyağ’dır.

Tursil Matik renkliler için mi?

Yenilen Tursil sıvı çamaşır deterjanlarını, Leylak Bahçesi ve Taze Kır Çiçekleri, tüm beyaz ve renkli çamaşırlarınız için kullanabilirsiniz.

Tursil ne için kullanılır?

Tursil markası 1936 yılından beri pazarda yer alan Türkiye’nin ilk deterjan markasıdır. … Tursil toz çamaşır deterjalarıyla yıkanan çamaşırlar uzun süre kalıcı hoş koku sağlar. Tursil toz çamaşır deterjanlarını bütün çamaşır makinelerinde kullanabilirsiniz.

Hangi deterjan daha iyi?

Peki en iyi çamaşır deterjanı markası hangisi? Bizce Ariel bu konuda kimsenin geçemeyeceği bir marka diyebiliriz. Ancak OMO, Perwoll, Alo gibi deterjan markalası da oldukça iyi.

Persil Türk malı mı?

İSTANBUL – İstanbul’da 1963 yılında kurulan Türk Henkel; Persil, Pril, Vernel, Schwarzkopf, Fa, Diadermine, Pritt ve Loctite gibi lider markalarıyla 50 yıldır yaşamın her alanında yenilikçi ürünler ve çözümler sunuyor.

Peros sahibi kim?

Peros, 2005 yılında kurulmuş olan Beyaz Kağıt firmasının bir alt markası olarak deterjan ve yumuşatıcı üretiminde ön plana çıkan bir isimdir. Peros deterjan ve yumuşatıcı ürünleri, Adana Organiza Sanayi Bölgesi’nde üretilmekte olup, yüzde yüz yerli Türk markası olarak hizmet vermektedir.

Tursil Leylak Bahçesi beyazlar için mi?

Renkli ve beyaz çamaşırlarınız için uygundur.

Renkli çamaşırlar için hangi deterjan?

Renkli ve beyazlarda Frosch’un yeşil olan sıvı deterjanını kullanıyoruz, her ikisinde de hem temizlik hem de renk açısından iyi sonuç veriyor.

OMO hangi ülkeye ait?

Omo

Tür Deterjan
Sahibi Unilever
Kökeni İngiltere
Çıkış 1959
Slogan Kirlenmek güzeldir

Bembeyaz çamaşırlar için hangi deterjan?

Persil, perbonat ve silikat kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Renkli ve beyaz çamaşırlarda çok etkili bir temizlik sunan Persil çamaşır deterjanları arasında oldukça popüler ve tercih edilmektedir. Persil deterjanın fiyat anlamında diğer markalara göre daha uygun ve kalitesiyle kendini gösteriyor.

Çamaşırların güzel kokması için hangi deterjan?

Yumoş Extra veya Yumoş Uzman Serisi ile giysileriniz yumuşacık olurken diğer yandan da uzun süre güzel kokacaktır. Bunun yanı sıra çamaşırların yumuşatıcı kokması için: Yumuşatıcıyı makinenin doğru gözüne koyduktan sonra yumuşatıcının zamanında alındığından emin olun.

Persil hangi ülkenin malı?

Persil, Unilever tarafından üretilip pazarlandığı, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Latin Amerika (Meksika hariç), Çin, Avustralya ve Yeni Zelanda hariç tüm dünyada Henkel tarafından üretilen ve pazarlanan bir deterjan markasıdır.

Persil hangi ülkenin malıdır?

1907 yılında Almanya’da piyasaya çıkan Persil, ilk olarak suda kendiliğinden aktive olan çamaşır deterjanıdır. Yıkama sırasında oksijen yayan formülü ile Henkel kimyagerleri çamaşır yıkama işleminde devrim yaratan bir sonuca ulaştılar.

Zühtü Doğrul kimdir?

Zühtü Doğrul yönetim kurulu başkanıdır. Toz deterjan (Matik ve Elde), Sıvı Deterjan, Yumuşatıcı, Kireç Önleyici, Sıvı ve Jel Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Suyu, Genel Amaçlı Temizleyiciler, Sıvı Sabun, Oda Spreyi gibi Kozmetik ürünler ile birlikte hammadde üretim tesisi bulunmaktadır.

Peros Türk malı mı?

D.H. perostan memnunuz yerli malı olması da içimizi ayrı bir rahatlatıyor. severek kullanıyorum bulaşık makinesi tabletide olsa fena olmaz. başarılarınızın devamı gelir inşallah ????????