C Ronaldo nerede oturuyor?

Ronaldo şu an hangi şehirde yaşıyor?

Cristiano Ronaldo

Kişisel bilgileri
Tam adı Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Doğum tarihi 5 Şubat 1985
Doğum yeri Funchal, Madeira, Portekiz
Boyu 1,87 m (6 ft 1 1⁄2 in)

Ronaldo evi nerede?

Cristiano Ronaldo, New York Trump Tower’da 18.5 milyon Dolar’a daire satın aldı. CR7‘nin New York’un en işlek caddelerinden olan 721 Fifth Avenue’da yer alan evinde 3 adet banyo bulunuyor.

Ronaldo hangi ülkede yaşıyo?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmektedir.

Ronaldo şuan nerede?

27 Ağustos 2021’de Manchester United’a transfer oldu. Ronaldo, 2008 yılından beri Portekiz millî takımının kaptanıdır.

Ronaldo nerede ve ne zaman doğdu?

5 Şubat 1985 (37 yıl yaşında), Hospital Dr. Nélio Mendonça, Funchal, PortekizCristiano Ronaldo / Doğum tarihi

Ronaldo kaç tane arabası var?

Ronaldonun koleksiyonunda Mercedes AMG GLE 63, Rolls Royce Phantom, Porsche 911 Turbo S ve Audi RS7 de yer alıyor. Portekizli yıldızın koleksiyonunda 50 bin Dolar’lık Chevrolet Camaro da var. Cristiano Ronaldo araba koleksiyonuna son olarak 222 bin Dolar’lık Bentley marka aracı da ekledi.

Ronaldo’nun evi hangi ülkede?

Serie A ekiplerinden Juventus’ta forma giyen Cristiano Ronaldo memleketi Portekizin Lizbon şehrinde satılık olan en pahalı evi aldı.

Ronaldo’nun evi kaç TL?

Ronaldo, İtalya’da 8 milyon sterlin değerinde bir malikanede yaşıyor. Özel bir bölgede bulunan ve kendine ait özel bir yolu olan bitişik villadan oluşan evin ayrı girişleri var. Villaya ait yeşillik alan ve bahçe de dikkat çekiyor. Ronaldonun evinde son teknoloji bir spor salono ve yüzme havuzu var.

Selin Dos Santos Kimdir?

Isabel dos Santos kimdir? Angola’nın eski devlet başkanı Jose Eduardo dos Santos‘un en büyük kızı. Kongolu işadamı ve koleksiyoncu Sindika Dokolo’yla evlendi. İngiltere’de eğitim gördü ve bu ülkede yaşıyor.

Ronaldo saat kaçta kalkar?

Cristiano Ronaldo‘nun ortalama bir günü: 6.00 – Uyanma ve aç karnına 2 saatlik antrenman. 8.00 – 90 dakikalık uyku.

Ronaldo nerede doğmuştur?

Funchal, PortekizCristiano Ronaldo / Doğum yeri (Hospital Dr. Nélio Mendonça)

Georgina Rodriguez kaç çocuğu var?

Alana Martina dos Santos AveiroGeorgina Rodríguez / Çocukları

C Ronaldo bu sezon kaç gol attı?

Kulüp takımlarında Ronaldo, 438 maç formasını giydiği Real Madrid’de 450 gol, 308 maçta Manchester United forması ile 130 gol, 134 maçta oynadığı Juventus ile 101 gol, 31 maçta Sporting Lizbon formasıyla 5 gol attı.

Ronaldo nerede yaşıyor dur?

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal’da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical’da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Ronaldo hangi ilçede?

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı’nın yıldızı Cristiano Ronaldo, doğduğu şehir Funchal’daki Madeira Adası’nda CR7 adıyla ilk otelini açtı.