Ronaldo Luís Nazário de Lima kaç gol attı?

Ronaldo Şampiyonlar liginde toplam kaç gol attı?

Manchester United, Real Madrid ve Juventus formalarıyla Şampiyonlar Ligi`nde 140 golü bulunan Ronaldo, listenin zirvesinde.

Ronaldo Luís Nazário de Lima hangi takımlarda oynadı?

Manchester United FC#7 / Forvet
Portekiz millî futbol takımı#7 / Forvet
Cristiano Ronaldo/Şu andaki takımları

Ronaldo ne kadar yükseğe zıplıyor?

Cristiano Ronaldo hava yolları: 2.5 metre zıplayarak unutulmaz bir kafa golü attı – Takvim.

Ronaldonun kaç golü var toplam?

Manchester United’in Arsenal’i 3-2 yendiği maçta iki kez fileleri havalandıran Portekizli yıldız kariyerinde 801 gole ulaştı.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde kaç gol attı?

Turnuvalara göre istatistikler

Organizasyonun Adı Karşılaşma Sayısı Atılan Gol
UEFA Şampiyonlar Ligi 40 42
Şampiyonlar Ligi Elemeler 21 38
UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi 68 91
Toplam 171 214

Ronaldo Beşiktaş’ta oynadı mı?

2000-2001 sezonu sonunda Benfica’dan Beşiktaş‘a transfer oldu. Bir defans oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle adından sık sık söz ettirdi. İlk sezonunda Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde, takımı 1-0 yenilirken, attığı 2 golle, takıma galibiyeti getirdi.

Ronaldo hangi takımda futbola başladı?

1993 yılında Ronaldo futbol kariyerine Cruzeiro için oynamaya başladı. 16 yaşında, 25 Mayıs 1993’te Minas Gerais Devlet Şampiyonasında Caldense’ye karşı profesyonel çıkış yaptı.

Ronaldo en fazla kaç km hız?

1. Cristiano Ronaldo – 38,6 km/s.

Ronaldo nasıl o kadar yükseğe zıplıyor?

Portekizli yıldızın boyu 1 metre 87 santimetre. Yapılan testlere göre durduğu zaman sıçradığında 44 santimetre yükselebiliyor. Boyunu da hesaba kattığımızda Ronaldo, 2 metre 31 santimetre yüksekliğine çıkabiliyor. Fakat aksiyon halindeyken durum biraz daha farklı.

Fenerbahçe kimden 7 gol yedi?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0’lık skorla, sonuçlanan maç. 12 Şubat 1911 tarihinde oynanan maçtaki gollerin dördünü Celal İbrahim atarken, iki gol Emin Bülent’ten, bir gol ise İdris’ten gelmişti.

Fenerbahçe kaç gol attı toplam?

Birinci Futbol Ligi’nin 49 yıllık geçmişinde en çok gol atan takım unvanına da Fenerbahçe sahip oldu. Sarı-lacivertliler, toplam 2 bin 776 gol kaydederken, Galatasaray ise sadece 6 gol geriden 2 bin 770 gol ile ezeli rakibini izledi. Beşiktaş’ın gol sayısı ise 2 bin 543.

Ronaldo Beşiktaş kaç gol attı?

Beşiktaşlı yıldız ayrıca 2021 takvim yılı içinde milli formayla 14 gole ulaşırken birçok yıldızı geride bıraktı. Aynı yıl içinde Kylian Mbappe 8, Lionel Messi 9, Robert Lewandowski ve Romelu Lukaku 11, Cristiano Ronaldo ise 13 gol kaydederken Larin 14 gole imza attı.

Ronaldo hangi takımı tutuyor?

Ronaldo sol kanat ve santrfor mevkilerinde oynayan Portekizli milli futbolcudur. Premier League takımlarından Manchester United’da forma giymektedir.

Selin Dos Santos Kimdir?

Isabel dos Santos kimdir? Angola’nın eski devlet başkanı Jose Eduardo dos Santos‘un en büyük kızı. Kongolu işadamı ve koleksiyoncu Sindika Dokolo’yla evlendi. İngiltere’de eğitim gördü ve bu ülkede yaşıyor.

Ronaldo futbolu bırakacak mı?

Cristiano Ronaldo futbolu bırakacağı tarihi açıkladı | soL haber. Manchester United’da forma giyen Cristiano Ronaldo futbolu bırakmak istediği yaşı açıkladı. ESPN Brazil’e açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, altı yıl daha futbol oynamayı planladığını belirtti.