Turpex hangi kargo ile çalışıyor?

Turpex ile kargo nasıl gönderilir?

TURPEX hizmetinden faydalanmak isteyen göndericilerin, PTT iş yerlerinden temin edebilecekleri TURPEX kabul formunu doldurmaları yeterli. PTT müşterilerinin ek evrak doldurmak zorunda kalmadan yapabilecekleri gönderi başvuruları için gerekli tüm belgeler kabul esnasında şirketin sistemleri tarafından hazırlanıyor.

Turpex her PTT’de var mı?

turpex hizmeti sadece “merkez” ünvanı taşıyan birimlerde mevcut, şubelerde yok. önce bir form dolduruyorsunuz.

Almanyaya PTT kargo ne kadar?

PTT yurt dışı kargo Almanya servisinde TURPEX alanından yapılan araştırmaya göre, PTT kargo yurtdışı fiyatları aşağıdaki gibi; 0.5 kg: 91.50 TL. 10 kg: 333 TL. 20 kg: 643 TL.

PTT kargo neler yasak?

Yasaklı Ürünler:

  • Aerosol.
  • Traş Kremi/ Losyonu.
  • Hava Yastığı
  • Alkollü İçecekler.
  • Cephane.
  • Hayvan (Canlı veya Ölü)
  • Petrol (Sıvı veya Gaz halde)
  • Aromaterapi Yağı

ETSY hangi kargo ile çalışıyor?

Genelde Türkiye’den yurtdışına satış yapan sanal mağaza sahipleri siparişlerini PTT kargo aracılığıyla göndermeyi tercih ederler.

Ukrayna’ya kargo nasıl gönderilir?

Ukrayna’ya kargo gönderimi, TNT, FEDEX, UPS veya DHL gibi dünyaca tanınan kargo firmalarından, ya da yurt içinde aynı hizmeti veren kargo firmaları tarafından sağlanır. Kargo gönderim ücretlerinin kargo şirketlerine göre değiştiğini söylemiştik. Fakat kargo gönderim ücretleri sadece bununla değişmiyor.

PTT Turpex kargo nedir?

Turpex. TURPEX hizmeti kapsamında müşterilerimiz evrak, doküman, hediyelik eşya, uluslararası bedelli-bedelsiz ve geçici ihracat eşyalarını, fuar ve sergilerde tanıtılmak üzere ürün ve yayınları, hızlı ve güvenilir bir şekilde TURPEX gönderisi olarak postaya vererek yurt dışına gönderebileceklerdir.

PTT yurt dışına kaç günde gider?

Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç(3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte …

Almanyaya kargo ne kadar?

2.Almanya’ya kargo ücretleri

DHL Express
Transit Times (1-2 Days)
3.5 35.98 $ 44.97 $
4 40.48 $ 50.60 $
4.5 44.98 $ 56.22 $

PTT kargo ücreti ne kadar 2021?

Bu tabloya göre 2021 yılında kargo ücretleri şu şekildedir; 1 kg – 16,25 TL 2 kg – 18,25 TL 3 kg – 20 TL 3 kilogramdan sonra 30 kilograma kadar olan gönderilerde, kilo başına 1 lira 80 kuruş eklenmektedir. Yani 4 kilogram 21,80, 5 kilograma 23,60 TL ödenmektedir ve bu şekilde 30 kiloya kadar artış görülür.

Hangi ürünler kargo ile gönderilmez?

Neleri Taşımıyoruz?

  • Akıcı, yanıcı, patlayıcı, zehirli ve tehlikeli kimyasal maddeler.
  • Bozulabilecek, dökülebilecek veya kötü kokulu gıda maddeleri ile teneke ve plastik bidon içinde sıvı yağ, ham deri vb ürünler.
  • Uç kısımları köşebent ile kapalı olmayan sivri uçlu, delici kargolar.

Yurtdışına kargo ile neler gönderilemez?

Genellikle yurtdışına kargo gönderilemeyenler; Ambalajı olmayan açık gönderiler hap, kokain, esrar, bonzai gibi uyuşturucu maddeler, patlayıcı ve yanıcı maddeler, canlı veya cansız her türlü hayvanlar, posta gönderilerine zarar verebilecek ürünler, ince ambalaj içinde ağır, sivri, ambalajı yırtabilecek maddeler, …

Etsy de ürün nasıl kargolanır?

PTT ile yurtdışına hızlı gönderim için APG seçebilirsiniz. Bu seçim teslimat sürenizi 7-8 güne düşürmektedir. PTT’nin sunduğu bir diğer seçenek de TURPEX. TURPEX ile ağırlık ve boyut sınırı olmadan ABD ive Avrupa için teslimat süresi 5 güne kadar düşebiliyor.

Etsy de kargolama nasıl yapılır?

Etsy‘de bir kargo profili oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Etsy‘e giriş yapın ve “Shop Manager” butonuna tıklayın.
  2. Soldaki menüden “Settings” seçeneğine tıklayın.
  3. Açılan menüden “Shipping Settings” seçeneğine tıklayın.
  4. Açılan sayfadan “Shipping Profiles” sekmesine tıklayın.

PTT kargo 1 kilo ne kadar yurtdışı?

3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır. 20 kg için 643 TL olarak sıralanabilir.