Subway Surf Oyunu Nasıl Oynanır?

Subway Surf oyunu nasıl?

Subway Surfers, macera oyunudur. Bir çocuk, treni spreyle boyarken bekçi ve köpeği tarafından fark edilmekte ve kovalamaca başlamaktadır. Oyunun amacı bekçi ve köpeğinden kaçmaktır. Subway Surfers‘da oyun içi satın alma seçeneği bulunmaktadır.

Subway Surf oyunun amacı nedir?

Oyunda ilerledikçe altın topluyor ve bu altınlarla dilerseniz karakterinizi geliştiriyor, dilerseniz yeni karakterler alabiliyorsunuz. Oyunun tek amacı engellere takılıp yakalanmadan olabildiği kadar yüksek skor elde etmek. Oyunun hikayesi oldukça eğlenceli görünüyor.

Subway Surf 2 ne işe yarar?

Yükseltmeler çok önemli! Tüm sonsuz koşu türündeki oyunlarda olduğu gibi Subway Surfers‘ta da bir takım yükseltmeler bulunuyor. Bu yükseltmeler arasında; Jetpack, altın toplayıcı mıknatıs, süper zıplama ayakkabıları ve en önemlisi 2X Multiplier adında skorunuzu sürekli katlayan bir öğe bulunuyor.

Subway Surf hikayesi gerçek mi?

Kimse de zahmet edip gerçekten oyunun yaratıcısına böyle bir şeyin gerçek olup olmadığını sormadı. Trajik Subway Surfers hikayesi bir yalan: 2013 yılında piyasaya sürülen Subway Surfers oyunun geliştiricileri Kiloo ve SBYO Games şirketleridir. Yani ortada oyunu yapan tek bir kişi yok.

Subway Surf Dünya Rekoru kaç?

Subway Surfers Dünya Rekoru 159,772,058 Puan – YouTube.

Subway Surf oyunu bilgisayara nasıl indirilir?

Bilgisayara subway surf indirmenin doğrudan bir yöntemi yok. Subway surf Windows uygulaması olmadığı için direkt olarak bilgisayara normal program gibi indiremiyoruz. Onun yerine BlueStacks veya Nox App Player gibi bir Android emulatörü vasıtasıyla bilgisayarda subway surf oynayabilirsin.

Subway Surfers kim icat etti?

Kiloo
SYBO Games
Subway Surfers/Geliştiriciler

Subway Surf kaç kişi oynuyor?

Subway Surfers – 227 milyon+

Subway Surf bilgisayarda hangi tuşlarla oynanır?

Sağ ve sol ok tuşlarıyla sağa ve sola kayabilir, yukarı tuşuyla zıplayabilir, aşağı tuşuyla eğilebiliriz. Boşluk tuşuna bastığımızda ise havada süzülebiliyoruz: Herhangi bir aksaklık çıkmadıysa bilgisayarınızda Subway Surfers‘ı yüksek performans ile oynayabiliyorsunuz.

Subway nasıl kuruldu?

On Yedi Yaşındaki Girişimci. 1965 yılında, Fred DeLuca tıp doktoru olma hayallerini gerçekleştirmek için yola koyulur. Eğitim masraflarını karşılamanın yollarını ararken, bir aile dostu kendisine sandviç mağazası açmasını önerir.

Subway Surf kaç indirme?

Subway Surfers – 227 milyon+

Subway surf indir pc nasıl indirilir?

Bilgisayara subway surf indirmenin doğrudan bir yöntemi yok. Subway surf Windows uygulaması olmadığı için direkt olarak bilgisayara normal program gibi indiremiyoruz. Onun yerine BlueStacks veya Nox App Player gibi bir Android emulatörü vasıtasıyla bilgisayarda subway surf oynayabilirsin.

Subway ilk nerede kuruldu?

İlk restoran Bridgeport, Connecticut’ta 1965 yılının Ağustos ayında açılır.

Subway in sahibi kim?

Subway, 1965’te Fred DeLuca ile Peter Buck tarafından kurulan ve fast-food sektöründe hizmet veren bir Amerikan franchise zinciridir. Doctor’s Associates Inc. tarafından idâre olunan ve işletilen Subway, dünyanın en hızlı genişleyen franchise zinciri olarak 110 ülkede toplam 44,105 şubeye sahiptir.

Subway Surf kac kisi oynuyor?

Firmadan yapılan açıklamaya göre oyunu günde 20 milyon kişi aktif olarak oynuyor. Bugüne kadar 79 farklı şehirin atmosferinde geçen oyunda (bunlar arasında Türkiye’den bir şehir bulunmuyor) en popüler yerler ise Peru, Saint Petersburg ve Kahire oldu. Subway Surfers‘ın ücretsiz olarak aynanabildiğini de belirtelim.