Tilki Andrei gerçekte kim?

Tilki Andrei Hangi bölüm?

Kurtlar Vadisi Pusu 298 Bölüm – Polat Alemdar Tilki Andrei Öldürüyor.

Ali Candan gerçekte kimdir?

Efe Yakup Karahanlı, Ali Candan ya da bilinen adıyla Polat Alemdar Kurtlar Vadisi serisinin ana karakteridir….

Polat Alemdar
Canlandıran Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz
Seslendiren Arda Esen (2003) Umut Tabak (2003-2016)
Doğum tarihi 20 Kasım 1973 Münih, Almanya
Diğer isimleri Efe Yakup Karahanlı (doğum adı) Ali Candan

Andrei Tikky kimdir?

Kurtlar Vadisi Pusu karakterleri ise oldukça vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bunlardan bir tanesi ise Tilki Andrei karakterini canlandıran Orhan Edip Ertürk oldu. Dizide gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan ve hayran sayısını arttıran Orhan Edip Ertürk adından yine söz ettirmeyi başardı.

Kurtlar Vadisi Tilki Andrei ne oldu?

Tilki Andrei, rus kızlarını kullanarak Polat’ın adamlarını kaçırmış, Sadık, Adnan ve Erdoğan’ı öldürmüştür. Polat, Memati ve Abdülhey ile birlikte mafya ve diğer suçlardan ötürü yargılanmış, beraat etmiştir.

Kurtlar Vadisi tombalacı gerçekte kim?

Tombalacı Mehmet: ALİ FEVZİ BİR,dizide Önder Zülfü Koşal ölünce bütün kumarhanelere o Tombalacı Mehmet sahiplendi gerçekte Ömer Tüftü Topal ölünce bütün kumarhanelerine ortağı Ali Fevzi bir sahiplendi.

Kurtlar Vadisi Ester gerçekte kim?

Ester Hirsch (Sinem Bayer)

Kirkor Terzioğlu gerçekte kim?

kurtlar vadisi’nde testere necmi’nin özel kasası olan tefeci. yaptığı bir tezgah ile süleyman çakır’ın hesabına fiktif bir para transferi yaptığı anlaşıldıktan sonra cezası verilmiştir. onlarca yildir cliffside parkda yasayan bir istanbullu. turkiye terziler odasindan sertifikasi duvarda en yukardadir.

Kurtlar Vadisi Pusu kaç bölümden oluşuyor?

Toplam 10 sezondan oluşan dizi 300. bölümü ile ekranlara veda etti.

Hüsrev Ağa gerçekte kim?

Hüsrev Ağa – Abuzer Uğurlu.

Orhan Edip Ertürk Ne doktoru?

Orhan Edip Ertürk, Türk oyuncu ve tiyatro sanatçısı. Tıp Fakültesi mezunu olan sanatçı, 1991 yılında Varsayalım İsmail dizi filmiyle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Tilki Andrei ve Şefkat Tepe dizisinde Albay Fikret rolüyle geniş bir kitle tarafından tanınmıştır.

Akrep Bekir gerçekte kim?

kurtlar vadisinde, bastonla racon koyma ekolünün temsilcilerinden olan, rus konseyinin silah baronu. kurtlar vadisi ‘nin bugünkü bölümünde kendisi; diziden bir akrep vasıtasıyla emekli edilmiştir. bıyıkları akrebe benzerdi merhumun.

Samuel Vanunu nedir?

Nişan Şirinyan, Türkiye Ermenisi oyuncu ve yönetmen. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Samuel Vanunu karakteriyle tanındı.

Kurtlar vadisi Pusu gerçekte kim kimdir?

Mehmet Karahanlı, öldürülmeden biraz önce kafasındaki oturmamış parçaları birleştirerek Polat’ın kendisinin yıllar önce kaçırılan oğlu Efe Yakup Karahanlı olduğu sonucuna varır.

Kurtlar vadisi Pusu Amon gerçekte kimdir?

Andy Garcia muhteşem performansıyla Amon‘a bu sezonda tekrar hayat verecek.

Kurtlar vadisi Ester ne oldu?

Zeliha çal Asu Miray Sonkan karakteriyle Kurtlar Vadisi Pusu’da ilk bölümden itibaren yer alan çal, 76. bölümde siyanür hapıyla intihar ederek veda etmişti. Sinem Bayer Kurtlar Vadisi‘nin ilk sezonlarında yer alan ve Ester Hirsch karakteriyle karşımıza çıkan Bayer, 36. bölümde ortadan kaybolmuştu.