Ateşe karşı dayanıklılık neye yarar?

Şimşek dayanıklılığı ne işe yarar?

Alınan tüm büyülü saldırıların hasarını azaltır. Büyülü saldırı becerilerini Şaman, Sura ve Zehirli Bulut ile Ninjalar kullanır. Sürgün Mağarasında, Yılan Vadisinde ve Yıldırım dağlarında bulunan canavarlar. … Bu bonuslar büyülü olmayan tüm saldırılara karşı alınan hasarı azaltır.

Büyüye karşı dayanıklılık ne işe yarar?

Bu bonuslar büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır. Bu bonus okçu Ninjaların verdiği hasarı azaltır,ayrıca okçu yaratık slotlarına karşı da direnç sağlar.

Şimşek nelere gelir?

Şimşek elektrik yüklü bir bulut ile diğer bir bulut arasındaki elektrik boşalmasıdır. Önceden tahmin edilmesi oldukça zordur. Fakat belli hava koşullarında meydana gelir. Yıldırım ise; bulut ile yeryüzü arasındaki elektrik boşalmaları olarak tanımlanır.

Rüzgar dayanıklılığı nedir?

Yavaşlamayı  oranında önler. Rakibin defans değerini hasarına ekler. Canavarlara (Canavar, Metin, Patron) vurulan hasarı 2’ye katlar.

Metin 2 şeytanlara karşı güçlü ne işe yarar?

Bu özellik, Şeytanlara (Şeytan ırkından sayılan tüm canavarlar) verilen Fiziksel hasarı ve Büyü hasarını artırır.

Metin2 dayanıklılık efsunu ne işe yarar?

Alınan tüm büyülü saldırıların hasarını azaltır. Büyülü saldırı becerilerini Şaman, Sura ve Zehirli Bulut ile Ninjalar kullanır.

Metin2 Elmas büyü savunması ne işe yarar?

Büyü savunması / Sura ve şamanın skillerinin savunmasıdır ayrıca ninjanın zehirli bulutunada etki eder. Yarı insanlara karşı güç / Vs lerde olmazsa olmazdır 4 karaktere karşı güç verir bazı pvp serverlarda sürgündeki setou slotlarına karşıda güç verir. Kritik vuruş şansı / Attıgınız damageyi ikiye katlar.

Cep telefonu yıldırımı çeker mi?

Bluetooth kulaklık, cep telefonu, bozuk para, anahtarlık gibi metaller ne yıldırımı başlatır ne de yıldırımı çeker.

Yıldırım en çok nereye düşer?

Yıldırım, alanda bulunan en yüksek nesnelere düşmeye meyillidir. Metal iletkenlerden (elektrik hatları ya da metal çitler gibi) uzak durun. Metal yıldırımı çekmez, fakat yıldırım onun içinden uzun mesafeler kat edebilir.” denildi.

Canavarlara karşı güçlü efsunu ne işe yarar?

Zehirlenmeye karşı direnç sağlar. Bu bonuslar büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır. Bu bonus okçu Ninjaların verdiği hasarı azaltır,ayrıca okçu yaratık slotlarına karşı da direnç sağlar. Sersemlemeyi %90 oranında önler.

Metin 2 güç ne işe yarar?

Güç : STR artar. Çeviklik : DEX artar. Canlılık : VIT artar.

Metin2 de dayanıklılık ne işe yarar?

Soldaki HP-SP barlarının en altındaki bar Dayanıklılık barıdır. … Dayanıklılıgın sıfıra düşünce karakterin koşmak yerine yürümeye başlar.

Metin2 güç ve çeviklik ne işe yarar?

Savuşturmayı artırır. Bu da yüzdesel olarak hasar azaltma sağlar.

Metin2 büyü hasarı ne işe yarar?

Rakibin defans değerini hasarına ekler. Canavarlara (Canavar, Metin, Patron) vurulan hasarı 2’ye katlar. Oyuncular arasında yalnızca düz vuruşlarda hasarı %25 oranında artırır. Rakibi sersemleterek, hareket etmesini/saldırı yapmasını/yetenek kullanmasını engeller.

Metin2 de yakın dövüş bloklama ne işe yarar?

Alınan saldırıları engelleyip Miss şeklinde etkisiz kalmasını sağlar. Rakibin size yaptığı atağın,kendisine dönmesini sağlar.Rakip size vurması muhtemel hasarı,kendisi yer. Hareket hızınızı arttırır.