Trendyol ürün yorumlarına nasıl bakılır?

Trendyol yorumlarımı nasıl görebilirim?

Müşterilerin size(mağazanıza) verdikleri puanları ve yapılan yorumları satıcı panelinizdeki “Raporlar” ekranında yer alan “Değerlendirmelerim” başlığından takip edebilirsiniz.

Trendyol satıcıları güvenilir mi?

trendyol aracılığıyla satılan tüm ürünler, markaların ürün kataloğunda yer alan orijinal ürünlerdir. sahte, taklit, replika ürünler trendyol‘da yer almaz. en üst kalitede ürün sunan saygın tedarikçi ve yetkili firmalarla çalışırız. ürünler garanti belgeli ve faturalı olarak satışa sunulur.

Trendyol yorum puan nedir?

2. Siparişin içindeki puanlamak veya yorum yapmak istediği ürünü bularak “Ürünü Değerlendir” butonuna tıklar. 3. Açılan ekranda ürüne 5 yıldız üzerinden bir puan verir. (Yorum eklemek istemezse direkt puanı gönderebilir.)

Trendyol puan nedir müşteri?

Trendyol Satıcı Puanı e-ticaret performansınız ile satış yapmış olduğunuz müşterilerinizin satış sonrası değerlendirmeleri baz alınarak yapılan bir hesaplamadır. İlk 20 sipariş sonrasında hesaplanmaya başlayan Satıcı Puanı son 1 ayı ağırlıklı olmak üzere 12 aylık bir dönemi kapsar.

Trendyol cüzdan puanı nasıl kullanılır?

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz. Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün.

Trendyol Satıcıya nasıl ulaşırım?

NOT: Bu sayfadaki içerikler Trendyol satıcılarını yönlendirme amacıyla hazırlanmıştır. Trendyol müşterileri 0212 331 02 00 numarası üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler.

Trendyol da satılan ürünler orjinal mi?

trendyol üzerinden satılan tüm ürünler, o markaya ait ürün kataloğunda yer alan orijinal ürünlerdir. trendyol‘da en yüksek güvenlik sistemi olan yeşil bar uygulaması bulunmaktadır, 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılır.

Trendyol un sahibi kim?

Alibaba GroupTrendyol.com / Üst kuruluşu

Trendyol cüzdan puanı nedir?

Trendyol Cüzdan ile yapacağınız alışverişlerden %2 bonus para hesabınıza yüklenir. Kampanyalı ürünleri kaçırmak istemeyenler için tek tıkla sipariş imkanı sunar. Alışverişe ayıracağınız bütçeyi hesabınıza yükleyerek daha tasarruflu ve kontrollü bir para harcama olanağı sunar.

Trendyol da para puan geçiyor mu?

Trendyol Kredi Kartı Puanının Kullanılamaması Trendyol sitesi çok büyük bütçelerle reklam yapmakta ancak bankaların bonus, MaxiPuan, worldpuan gibi kredi kartı puanlarını kullandıracak altyapı ve anlaşması bulunmaması büyük bir hüsrandır. Diğer rakipleri bu imkanı vermektedir.

Trendyol puanımı nasıl kullanabilirim?

1. Müşteri, mobil uygulama veya web sitesi üzerinden Hesabım > Siparişlerim sayfasında puanlamak veya yorum yapmak istediği ürünün yer aldığı siparişi bularak “Sipariş Detay” sayfasına girer. 2. Siparişin içindeki puanlamak veya yorum yapmak istediği ürünü bularak “Ürünü Değerlendir” butonuna tıklar.

Trendyol 20 TL cüzdan nasıl kullanilir?

Trendyol cüzdan 20 TL nasıl kullanılır? Trendyol cüzdan hesabınızı oluşturduğunuz zaman 20 TL hediye Trendyol para anında cüzdanınıza yüklenmektedir. Bu bakiyeyi alışverişlerinizde Trendyol Cüzdanım ile öde seçeneğini kullanarak kullanabilirsiniz.

Trendyol da bonus puan kullanılıyor mu?

Trendyol Kredi Kartı Puanının Kullanılamaması Trendyol sitesi çok büyük bütçelerle reklam yapmakta ancak bankaların bonus, MaxiPuan, worldpuan gibi kredi kartı puanlarını kullandıracak altyapı ve anlaşması bulunmaması büyük bir hüsrandır. Diğer rakipleri bu imkanı vermektedir.

Dolapta satıcıya nasıl mesaj atılır?

Satışa çıkarttığın ya satın almak istediğin ürün yorumlarında alıcı veya satıcının kullanıcı adının başına “@” işareti koyarak iletişime geçebilir gerekli bilgilendirmeleri sağlayabilirsin.

Trendyol nasıl iletişim?

Trendyol Müşteri Hizmetleri İletişim Ve Adres Çözüm bulamadığınız sorunlarınızda Trendyol müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. 0 212 331 0 200’dir.