Trendyol Yemek Ankara var mı?

Trendyol Yemek siparişi nasıl veriliyor?

  1. Trendyol Uygulamasını İndir. App galerinden Trendyol uygulamasını telefonuna indir.
  2. Uygulamaya Gir. Trendyol Ana Sayfası’ndan. Yemek İkonuna Tıkla!.
  3. Nereye Getirelim? Adresini seç! (Şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir ve. …
  4. Favori restoranlarını bul. Yakınındaki restoranlardan. hemen sipariş ver!
  5. Sıcak, çok sıcak! Siparişin.

Trendyol Yemek nasıl çalışıyor?

Trendyol Yemek içine girdiğimizde ilk etapta karşımıza mutfak seçenekleri ve restoranlar çıkıyor. Filtreleme kısmında ise mutfaklar, minimum sepet tutarı, puan ortalaması, teslimat süresi, açık restoranlar ve kampanyalı restoran gibi detayları seçebiliyorsunuz.

Trendyol Yemek nakit ödeme var mi?

En büyük müşteri ağına sahip alışveriş sitesi olan Trendyol kapıda ödeme yok. Trendyol‘da alışveriş sadece kredi kartı ya da banka kartları ile yapılabiliyor.

Trendyol Yemek sipariş kaça kadar açık?

Trendyol, 08:30-24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Trendyol un sahibi kim?

Alibaba GroupTrendyol.com / Üst kuruluşu

Trendyol yemek sipariş iptali nasıl yapılır?

“Siparişlerim” > “Detaylar/Sipariş Detayı” > “Sipariş İptal” adımlarını takip ederek. 2. “Hesabım” bölümünde yer alan “Yardım” adımından a tıkladığınızda açılan sayfada “İptal ve İade” yi seçerek. Ürünleriniz kargolanmak üzere hazırlanmaya başlandıysa (faturanız kesildiyse) veya kargoya verildiyse iptal edilemez.

Trendyol Yemek kapalı mı?

Trendyol Yemek‘te siparişlerinizi sabah 09:00’dan sonra gece 00:30 a kadar verebilirsiniz. Ancak restoranların hizmet saatleri değişkenlik gösterebilir. Çalışma saat detayına mağaza bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Trendyol Yemek ödemeleri ne zaman yapıyor?

Ödeme Vadesi ve Şartları: Satın alınan malın tam ve gereği gibi Müşteri’ye teslim edilmesini takiben, DSM tarafından, 15 vade gününü takip eden 7 gün içerisindeki DSM’nin ilk ödeme gününde Restoran’ın Sözleşme’nin ilk sayfasında belirtilen 6 Page 7 banka hesabına yapılacaktır.

Trendyol yemek kapıda ödeme yok mu?

Trendyol mobil uygulamamızda bulunan Yemek kategorisini seçerek sipariş verebilirsiniz. Kapıda ödeme yapabilir miyim? Kredi kartı veya Trendyol Cüzdan ile online ödeme yapabilirsiniz.

Gitti gidiyor kapıda ödeme var mı?

GittiGidiyor‘da tüm işlemler Sıfır Risk güvencesinde gerçekleşmektedir. Sıfır Risk® Sistemi’nde kredi kartı, banka kartı veya BKM Express ile yapılan ödemeler önce GittiGidiyor havuz hesabına aktarılmaktadır. Bu nedenle, kapıda ödeme yapma seçeneğimiz bulunmamaktadır.

Trendyol kaça kadar dağıtım yapıyor?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Trendyol Alibabaya kaça satıldı?

SEC’e açıklamada bulunan Alibaba, DSM yani Trendyol için 728 milyon dolar yani 3.6 milyar lira ödediğini ifade etti. Açıklamada DSM’nin çoğunluk hissesinin bu fiyata alındığı ifade edildi.

Trendyol u kim satın aldı?

Yatırımcılar. 300 bin dolar sermaye ile kurulan Trendyol, 2010-2011’de Tiger Global ile Kleiner Perkins’ten ve 2014’te EBRD’den yatırım aldı. Dünyanın lider e-ticaret gruplarından Alibaba Group, 2018’de Trendyol‘a ortak oldu.

Sipariş iptalinde para iadesi kaç günde yapılıyor?

Sipariş iptaliniz onaylandıktan sonra; ücret iade tutarı, bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak 2 ila 4 gün içerisinde hesabınıza/kartınıza yatacak ve artı bakiye olarak yansıyacaktır.

Sipariş nasıl iptal edilir?

Sipariş iptali nasıl yapılır?

  1. Öncelikle ürünü satın aldığınız mağazanın ürün için onay verip vermediğini kontrol edin. …
  2. Ürünün henüz onaylanmadığı durumda;
  3. – Üye olarak alışveriş yaptıysanız, Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İptal Et butonuna tıklayarak siparişinizi iptal edebilirsiniz.