Ronaldo günde kaç TL kazanıyor?

Ronaldo kaç tane arabası var?

Ronaldo‘nun koleksiyonunda Mercedes AMG GLE 63, Rolls Royce Phantom, Porsche 911 Turbo S ve Audi RS7 de yer alıyor. Portekizli yıldızın koleksiyonunda 50 bin Dolar’lık Chevrolet Camaro da var. Cristiano Ronaldo araba koleksiyonuna son olarak 222 bin Dolar’lık Bentley marka aracı da ekledi.

Ronaldo Manchester kaç para alıyor?

26,52 milyon GBP (2022)Cristiano Ronaldo / Maaş

Ronaldo ne kadar yükseğe zıplıyor?

Cristiano Ronaldo hava yolları: 2.5 metre zıplayarak unutulmaz bir kafa golü attı – Takvim.

Ronaldo sosyal medyadan ne kadar kazanıyor?

İtalyan ekibi Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi başına 13.4 milyon TL kazanıyor. Juventus’ta forma giyen Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, Instagram’ın en zenginler listesinin başında yer aldı.

En iyi futbolcusu kim?

1. Lionel Messi – Forvet, PSG ve Arjantin.

Dünyanın en pahalı arabası ne kadar?

Dünyanın en pahalı 30 arabası belli oldu. Bugatti La Voiture Noire, 18.7 milyon dolarlık ücretiyle listenin ilk sırasında yer aldı. Bugatti La Voiture Noire’i, 17 milyon dolarlık ücretiyle Pagani Zonda Hp Barchetta ve 13 milyon dolarlık ücretiyle Rolls Royce Sweptail takip etti.

Ronaldo Manchester a ne kadara transfer oldu?

Ronaldo‘yu Old Trafford’a geri getiren anlaşma, 15 milyon euro, bonuslarla birlikte ise 23 milyon euro oldu.

Ronaldonun transfer ücreti ne kadar?

Juventus’tan Manchester United’a transfer olan 36 yaşındaki Cristiano Ronaldo’nun bonservis bedeli 15 milyon avro (yaklaşık 147 milon TL). İngiliz Premier Ligi kulübü Manchester United, Portekizli yıldız için ödeyeceği 15 milyon avroluk bedeli 5 yıllık süreçte sunacak.

Ronaldo en fazla kaç km hız?

1. Cristiano Ronaldo – 38,6 km/s.

Ronaldo nasıl o kadar yükseğe zıplıyor?

Portekizli yıldızın boyu 1 metre 87 santimetre. Yapılan testlere göre durduğu zaman sıçradığında 44 santimetre yükselebiliyor. Boyunu da hesaba kattığımızda Ronaldo, 2 metre 31 santimetre yüksekliğine çıkabiliyor. Fakat aksiyon halindeyken durum biraz daha farklı.

Ronaldo reklamdan ne kadar kazanıyor?

Hopper HQ şirketinin yaptığı araştırmaya göre Ronaldo‘nun Instagram’dan kazandığı yıllık ücret 47,8 milyon dolar. Ronaldo‘nun Juventus’tan kazandığı yıllık ücretin ise 34 milyon dolara tekabül ettiği biliniyor. Şirketler, Ronaldo‘ya tek bir Instagram sponsorluğu için minimum 1 milyon dolar ödüyor.

Ronaldo Instagram ne kadar kazanıyor?

Ünlü futbolcu Christiano Ronaldo, Instagram‘da herhangi bir ürünün promosyonu için paylaşacağı tek mesajla 1,6 milyon dolar kazanarak Instagram‘ın yıllık ünlü zenginler listesinde ilk sıraya yükseldi.

2021 dünyanın en iyi futbolcusu kim?

2021 FIFA En İyiler Ödülleri sahiplerini buldu. FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü’nü, Bayern Münih takımının Polonyalı forveti Robert Lewandowski kazandı.

Dünyanın en iyi stoperi kim?

Van Dijk, modern savunma oyuncularından beklenilen her şeye sahip. Güç, hız, hava hakimiyeti, liderlik ve top kullanma beceresi… Bunlar tek başına onun dünyanın en iyi olmasına da fazlasıyla yetiyor.

Dünyanın en pahalı arabası kaç TL 2021?

Dünyanın en pahalı otomobili unvanı sürekli el değiştiriyor. 2021‘in başında, 0 km olarak satışa sunulan otomobiller arasında yaptığımız listenin en tepesinde Bugatti La Voiture Noire varken, şimdi ise listenin başında 28 Milyon Dolar‘lık fiyatı ile Rolls-Royce Boat Tail geçti.