Zorlu Center Turkcell Sahnesi kaç kişilik?

Zorlu Turkcell Sahnesi kaç kişilik?

İki balkonlu yapısıyla 2.200 kişilik kapasiteye sahip Turkcell Sahnesi, ileri teknolojiye sahip video, ses ve ışık sistemleriyle en iyi ekipmanı sanatseverlerin hizmetine sunuyor.

Zorlu PSM konser salonu kaç kişilik?

Zorlu PSM‘nin genç ve dinamik yüzü olan, 800 kişi kapasiteli 0 Studio, festivallerde özgün performanslara, tiyatrolara, konserlere ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan, 700 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, Zorlu PSM‘nin en sevilen yerleri arasında gelen ve yaz-kış ayrımı yapmaksızın …

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi kapalı mı?

Turkcell Sahnesi | Zorlu Performans Sanatları Merkezi. Bilet gişesi çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu 10.00 – 22.00 arasındadır.

Zorlu PSM kaç metrekare?

Sónar İstanbul’un yanısıra Mix Festival ve Zorlu PSM Caz Festivali’ni de Türkiye kültür-sanat hayatına kazandıran Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 55.000 m2’lik toplam alan üzerinde tasarlanmış 2.190 kişilik Ana Tiyatro sahnesi, 678 kişilik Drama Sahnesi, 700 kişilik Studio’su her türlü sergi ve kurumsal etkinlik …

Amadeus zorlu kaç saat sürüyor?

ne gereksiz bir sahne ne de bir sarkma olmaksızın 3 saat akıp gidiyor. hatta oyun uniq hall’de olmasa, salieri anlatsın bir 3 saat daha dinleyelim derdim.

Zorlu sahne üstü ayakta ne demek?

Zorlu PSM, yepyeni bir formatla, İstanbul’da kışlık konser mekanı olarak konumlandırılabilecek ayakta 3500 kişiye kadar seyirci misafir edebilecek yeni bir konser alanı da yarattı. Turkcell Sahnesi, Zorlu PSM’de hem Türkçe hem de yabancı içerikli ayakta konserlere ev sahipliği yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Alice müzikali kaç saat sürüyor?

Merhaba, Alice Müzikali temsil süresi 95 dakika olarak planlanmaktadır.

Zorlu PSM kimin?

İnşaatı 2013’te tamamlanan proje kapsamında rezidans, ofis, otel (Raffles İstanbul), alışveriş merkezi ve performans sanatları merkezi (Zorlu PSM) yer alıyor….

Zorlu Center
Koordinatlar 41°4′0″K 29°1′1″D
Başlama 2007 – 2013
Açılış 2013
Sahip Zorlu Holding

Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesi nerede?

Turkcell Platinum Sahnesi veya eski adıyla Drama Sahnesi, PSM‘nin ikinci tiyatro sahnesidir. Ana sahnenin tam karşısında yer alır. İkisinin ortasındaki lobi alanı ana sahne, drama sahnesi, Studio, touché, Cheers ve barları birbirine bağlar.

Zorlu PSM bilet nasıl alınır?

Çağrı Merkezi’ne 0212 912 37 76 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Bilet satış kanallarınız nelerdir? Bilet satışları www.zorlupsm.com website üzerinden, ilgili bilet satış mecralarından ve Zorlu PSM Ana Fuaye alanındaki bilet gişelerinden yapılmaktadır.

Zorlu PSM metrobüsle nasıl gidilir?

Zorlu Center, Beşiktaş Levent’te, Zincirlikuyu metrobüs durağı ile Gayrettepe Metro İstasyonu’nun bulunduğu yere yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplu taşıma kullanıyorsanız, Zincirlikuyu metrobüs durağından ve metro bağlantılarının bulunduğu tünelden, Gayrettepe istasyonundan Zorlu PSM‘ye ulaşabilirsiniz.

Amadeus kaç saat?

edit2: imla. çolpan ilhan & sadri alışık tiyatrosu ve piu entertainment ortak yapımıyla 2 perde ve ara dahil 3 saat süren peter shaffer oyunu. ışıl kasapoğlu yönetimindeki oyun için son zamanların en üst düzey işi diyebilirim.

AMADEUS filmi kaç saat sürüyor?

2 saat 40 dakikaAmadeus / Süre

AMADEUS oyunu saat kaçta?

18-19-23 Nisan’da gerçekleşecek Amadeus etkinliğinin kapı açılışı 19.45; etkinlik saati 20.45’tir. Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi AMADEUS sahnede!

Sahne üstü ayakta nedir?

Ziyaret. Zorlu PSM, yepyeni bir formatla, İstanbul’da kışlık konser mekanı olarak konumlandırılabilecek ayakta 3500 kişiye kadar seyirci misafir edebilecek yeni bir konser alanı da yarattı.