YouTube trendlere nereden bakılır?

YouTube’da Trend nerede?

Youtube update güncellemeleri sonucu trend sekmesinin ismi keşfet olarak değiştirildi bu sebepten dolayı bulmakta zorlanmış olabilirsiniz. Sol menüde ana sayfanın alt bölümünde yer alan keşfet sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Trend videolar listesinde #1 numara kim?

Hadise, 3 Eylül Perşembe yayımlanan yepyeni şarkısı ‘Küçük Bir Yol’ ile YouTube trend videolar listesinde 1 numaraya yerleşti.

YouTube mobil trendler nerede?

Google, uzun denemelerden sonra Android ve iOS resmi YouTube mobil uygulamalarında yeni bir “Keşfet” sekmesini kullanıma sunuyor. Keşfet, mobil uygulamadaki Trendler sekmesinin yerini alacak.

YouTube kesfet nerede?

Bunu özellikle Shorts ile deniyoruz. Şu anda izleyiciler, YouTube uygulamasının alt kısmındaki Shorts’a dokunarak kısa videolarınızı bulabilir. Kısa videoları şu konumlarda da bulabilirler: YouTube ana sayfasında.

YouTube en cok izlenen video hangisi Türkiye?

Tüm zamanlar

Sıra Video adı Yüklenme tarihi
1. “Baby Shark” 18 Haziran 2016
2. “Despacito” 13 Ocak 2017
3. “Shape of You” 30 Ocak 2017
4. “See You Again” 6 Nisan 2015

YouTube en cok izlenen video hangisi 2021?

YouTuber , I Spent 50 Hours Buried Alive adlı videosuyla listede 1 numara oldu. Mart ayında yayınlanan video, o günden bu yana 147 milyondan fazla izlendi.

Trendlere nasıl girilir?

Videonuzu izleyen kişiler, aynı gün veya hafta içerisinde tekrar dönüş yapıp videonuzu izliyorsa trendlere girme şansınız artar. Başlık ve içerik uyumu önemlidir. Başlığınız ile videoda gösterdiğiniz içeriğin birbirini tamamlaması gerekmektedir.

Yutupta neler var?

YouTube Topluluk Kuralları’na uyun….Ürettiğiniz içeriklerle ilgili kurallar:

  • Günlük vlog’lar.
  • Ev çekimi videolar.
  • “Kendin yap” videoları
  • Eğitici içerikler.
  • Orijinal müzik videoları
  • Orijinal kısa filmler.

YouTube’da en çok ne izleniyor?

Tüm zamanlar

Sıra Video adı İzlenme (milyar)
1. “Baby Shark” 9.2
2. “Despacito” 7.23
3. “Shape of You” 5.04
4. “See You Again” 4.79

Keşfet nerede?

INSTAGRAM KEŞFET NEREDE YER ALIYOR? Uygulamaya girince alt kısımda soldan ikinci kısımda artık Reel yer alıyor. Keşfet ise uygulamanın üst kısmına yani arama tarafına taşındı. Herhangi bir şeyi aratmak için arama kısmına tıklarsanız, Keşfet karşınıza çıkıyor.

Google Keşfet nerede?

Keşfet özelliğini birkaç farklı şekilde bulabilirsiniz: Google uygulamasında. Android telefonunuzda veya tabletinizde, tarayıcınızda google.com adresinde. Bazı cihazların ana ekranında sağa kaydırın.

YouTube’da en çok izlenen video hangisi?

2016’da YouTube‘a yüklenen 1 dakika 21 saniyelik Baby Shark şarkısı, 2020’de YouTube‘da tüm zamanların en çok izlenen videosu oldu.

YouTube en çok hangi videolar izlenir?

Tüm zamanlar

Sıra Video adı İzlenme (milyar)
1. “Baby Shark” 10.2
2. “Despacito” 7.76
3. “Johny Johny Yes Papa” 6.21
4. “Shape of You” 5.63

YouTube’da trendlere girince ne olur?

Trendler sekmesi, izleyicilerin YouTube‘da ve dünyada neler olup bittiğini görmesini sağlar. Trendler, çok çeşitli izleyici kitlelerinin ilginç bulabileceği videoları göstermeyi amaçlar. Bazı trend videolar, popüler bir sanatçının yeni şarkısı veya yeni bir filmin fragmanı gibi tahmin edilebilir içeriklerdir.

YouTube en çok ne izleniyor?

Tüm zamanlar

Sıra Video adı İzlenme (milyar)
1. “Baby Shark” 10.2
2. “Despacito” 7.76
3. “Johny Johny Yes Papa” 6.21
4. “Shape of You” 5.63