Italya milli takımı maçı hangi kanalda?

Türkiye italya maçını hangi kanallar veriyor?

Türkiye ile İtalya arasında oynanacak olan A Grubu ilk karşılaşması TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maç saat 22:00’da başlayacak. Haliyle Euro 2020 turnuvasının yayın hakları TRT’de bulunuyor. Bu nedenle turnuvadaki diğer tüm maçlar da TRT veya TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Italya maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

Inter – Roma maçı 8 Şubat Salı günü saat 23:00’te TRT Spor’da canlı yayınlanacak.

Italya kuzey irlanda maçı hangi kanalda?

HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR? Kuzey İrlandaİtalya maçı saat 22:45’te başladı. Karşılaşma UEFA TV’den canlı yayınlanıyor.

Italya kupası maçı hangi kanalda?

MILAN – LAZIO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK? İtalya Kupası çeyrek finalinde oynanacak Milan – Lazio maçı 9 Şubat Çarşamba günü (bugün) TSİ 23.00’te başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Bulgaristan italya hangi kanalda?

Bulgaristanİtalya maçı 28 Mart Pazar günü saat 21:45’te UEFA TV’de canlı yayınlanacak.

Seri A maçları hangi kanalda?

  • A Spor Canlı Yayınları
  • Bein Sports Canlı Yayınları
  • CBC Sport Canlı Yayınları
  • Eurosport Canlı Yayınları
  • Exxen Canlı Yayınları
  • FB TV Canlı Yayınları
  • GS TV Canlı Yayınları
  • Idman TV Canlı Yayınları

Galatasaray Lazio maçı italya’da hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 6. ve son hafta maçında bugün deplasmanda İtalya‘nın Lazio ekibiyle karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadı’nda TSİ 23.00’te başlayacak maçı İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

2021 2022 Italya Serie A Hangi Kanalda?

İtalya Kupası’nda yarı final karşılaşmaları TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuy …

Irlanda italya maçı hangi kanalda?

Kuzey İrlandaİtalya maçı 15 Kasım Pazartesi günü saat 22:45’te başladı. Maç UEFA TV’den canlı yayınlanıyor.

Ingiltere San Marino maçı hangi kanalda?

Saat 22:45’te başlayan San Marinoİngiltere maçı UEFA TV’den canlı yayınlanıyor.

Italya kupası final maçı hangi kanalda?

INTER – JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Inter – Juventus İtalya Süper Kupa maçı, 12 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 23.00’da başlayacak. Zorlu müsabaka Milan’da, Stadio Giuseppe Meazza Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

Atalanta Juventus Italya kupasi hangi kanalda?

Serie A’nın 25. haftasında oynanacak AtalantaJuventus maçı, 13 Şubat Pazar (bugün) TSİ 22.45’te başlayacak ve S Sport 2’den canlı yayınlanacak.

Dünya Kupası grup maçları hangi kanalda?

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 10. hafta maçında Karadağ’a konuk olacak. KARADAĞ – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Dünya Kupası Elemeleri Karadağ – Türkiye maçı 16 Kasım Salı günü oynanacak. Saat 22.45’te başlayacak mücadele TRT 1’den canlı yayınlacak.

Ingiltere maçı hangi kanalda?

BİLGİ | İngiltere alt ligleri Championship, EFL 1.Lig, EFL 2.Lig ve İngiltere Lig Kupası, beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Premier Lig hangi kanalda 2021 2022?

2021/22 Sezonu İngiltere Premier Lig Yayın Hakları Dünyanın en çok izlenen liglerinden Premier Lig‘in 2021/22 sezonu yayıncısı S Sport. Saran Group çatısı altında hizmet vermeyi sürdüren S Sport ve S Sport Plus dijital platformu, Premier Lig heyecanını Türk futbolseverlerle buluşturuyor.