Ronaldo Türk mü?

Ronaldo ingilizce mi konuşuyor Türkçe mi?

4- Ana dili Portekizce olan Ronaldo en fazla İspanyolca müzik dinlemeyi seviyor.

Ronaldo Türkler hakkında ne düşünüyor?

TÜRK DOSTLARIM, DÜNYANIN EN FANATİK TARAFTARLARI” Bence Türk dostlarım, dünyanın en fanatik taraftarı. Futbolu ve iyi oyuncuları seviyorlar.

Ronaldo aslen nerelidir?

Funchal, PortekizCristiano Ronaldo / Doğum yeri (Hospital Dr. Nélio Mendonça)Funchal, Portekiz’in Madeira Özerk Bölgesinde Madeira Adası’nda yer alan belediyelerden biridir. Vikipedi

Ronaldo Türkiye için ne dedi?

Portekiz Milli Takımı ile 5. kez Dünya Kupası’nda mücadele etme hayali kuran Cristiano Ronaldo, ESPN Brezilya’ya verdiği röportajda A Milli Futbol Takımı’mızla yapacakları kritik maça değindi. Dünya Kupası hedefine ulaşamamız çok üzücü olur. Ama başaracağımıza inanıyorum.

Ronaldo hangi dilden konuşuyor?

İngilizce
İspanyolcaPortekizce
Cristiano Ronaldo/Diller

Ronaldo’nun Türkçe ismi ne?

Cristiano Ronaldo

Kişisel bilgileri
Tam adı Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Doğum tarihi 5 Şubat 1985
Doğum yeri Funchal, Madeira, Portekiz
Boyu 1,87 m (6 ft 1 1⁄2 in)

Ronaldo Türkiyede hangi takımda oynamak istiyor?

Beşiktaş’ın eski başkanı Yıldırım Demirören’in İstiklal Caddesi’ndeki Demirören AVM’ye getirdiği Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Beşiktaş cevabını verirken , Real Madrid’in kalecisi Iker Casillas da Kartal’ı seçti.

C Ronaldo hangi takımda oynadı?

Manchester United FC#7 / Forvet
Portekiz millî futbol takımı#7 / Forvet
Cristiano Ronaldo/Şu andaki takımları

Ronaldo nereli dini nedir?

Ronaldo‘nun kökeni, Portekiz açıklarında yer alan Cape de Verde’ye kadar uzanmaktadır. Koyu bir Katolik aile içinde dünyaya gelen Ronaldo, oldukça duygusal ve dinine bağlı bir kişiliktir.

Ronaldo hangi şehirde yaşıyor?

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal’da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical’da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Türkiye Portekiz Maçı Ne oldu?

Türkiye ile Portekiz arasında oynanan son maç, Milli Takım’ın 3-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti.

Ronaldo Türkiye’ye gol attı mı?

Portekiz Milli Takımı ile toplamda 184 maça çıkarak bu alanda ülkesinde zirvede yer alan Cristiano Ronaldo, tam 115 gole imza attı. UEFA üyesi 54 ülkenin 34’ünün ağlarını sarsmayı başaran Cristiano Ronaldo, Türkiyeye ise gol atma başarısı gösteremedi.

Ronaldo hangi takımın altyapıda yetişti?

Sporting Lizbon’un altyapısına katılan Ronaldo, burada birçok kademede görev almıştır. 2002 yılında A takıma yükselen Cristiano Ronaldo, henüz ilk maçında Moreirense ağlarını iki kez sarsarak gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu tüm Portekiz’e ispatlamıştır.

Ronaldo Süü demeden önce ne diyor?

seviç anında barcelona taraftarlarına baktı ve portekizce “calma que eu estou aqui” yani türkçesi “ben burdayım, sakin olun” tarzı bir şey demiştir. yillar once batistuta’nin sus isareti gibi gelecekte efsane olabilecek gol sevinci.

Ronaldo hangi dil?

İngilizce
İspanyolcaPortekizce
Cristiano Ronaldo/Diller