Trendyol firması kimin?

Trendyol Şu an kimin?

Trendyol‘un 2018 yılında yüzde 75’i, 2021 yılında yüzde 86’sı Çin merkezli alışveriş sitesi ‘Alibaba’ tarafından 1 milyar 78 milyon dolara satın alındı. 2021 yılı itibarıyla Trendyol‘un CEO’su Demet Mutlu iken şirketin ana hissedarı Çinli Alibaba firmasıdır.

Trendyol un patronu kim?

Trendyol

Kuruluş 2010
Kurucu Demet Mutlu
Genel merkezi Türkiye
Website trendyol.com

Trendyol israil’in mi?

Trendyol, 2010 yılında Demet Suzan Mutlu tarafından kurulan e-ticaret platformudur. DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. bünyesindeki Trendyol‘un yüzde 75 paylık hissesi, 2018 yılında Çin merkezli Alibaba.com Singapore E-Commerce Private Limited tarafından satın alındı. …

Trendyol Alibabaya kaça satıldı?

SEC’e açıklamada bulunan Alibaba, DSM yani Trendyol için 728 milyon dolar yani 3.6 milyar lira ödediğini ifade etti. Açıklamada DSM’nin çoğunluk hissesinin bu fiyata alındığı ifade edildi.

Trendyol anlamı nedir?

doğru okumadır. trendy ol da, trend yol da doğrudur. baştan düşünülerek, planlanarak bulunmuş oldukça başarılı bir isimdir.

Trendyol kaç paraya satıldı?

alibaba’nın trendyol için 728 milyon dolar ödemesi.

Trendyol hangi ülkelerde var?

Trendyol‘un Avrupa’daki rakiplerine meydan okuduğu internet sitesi, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, …

Trendyol hangi kargo firması ile çalışıyor?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol un yüzde kaçı Ali Babanın?

DUVAR – Dünyanın en değerli ilk 10 şirketi arasında yer alan Çin’in online alışveriş devi Alibaba, Trendyol‘daki hisse oranını yüzde 86,5’e çıkardı. Piyasa değeri 600 trilyon doların üzerinde olan Alibaba’nın yaptığı yeni yatırımla, Trendyol’un piyasa değerlemesi 11 milyar dolara (2018’de 1 milyar dolardı) ulaştı.

Trendyol Ali babanin mi?

Alibaba, Trendyol‘a 350 milyon dolar yatırım yaptı.Trendyol‘un kontrolünü 2018 yılında devralan Alibaba, bu işlemle hissesini yüzde 86,5’e çıkarmış oldu. Alibaba Trendyol‘a yaptığı yeni yatırımla payını yükseltirken, Trendyol‘un değerlemesi de 11 milyar dolara ulaştı.

Trendyol Alibaba yüzde kaç?

2018 yılında 728 milyon dolarlık yatırımla Trendyol‘un yaklaşık yüzde 75’ini bünyesine katan Çinli e-ticaret devi Alibaba Group, 2018 ve 2020 yıllarında yapılan sermaye artırımlarının ardından 24 Mart 2021 tarihinde yapılan son sermaye artımı ile şirketteki payını yüzde 86.5’e kadar çıkarmış oldu.

Trendyol dünyada kaçıncı?

Ziyaretçi trafiği analiz şirketlerinden SimilarWeb, dünyada en çok ziyaret edilen e-ticaret sitelerini açıkladı. Buna göre listede yer alan şirketler arasında Türkiye merkezli şirketlerden biri de Trendyol ve 18. sırada bulunuyor.

Trendyol kaç ülkede var?

Şirket aralarında İtalya, İngiltere, Yunanistan, İspanya ve Hollanda’nın da olduğu 27 ülkede hizmet verecek. Giyimden dekorasyona, kozmetikten elektroniğe kadar uzanan çeşitli kategorilerde satış yapan Trendyol, yeni bir hamleyle Avrupa’ya açıldı.

Trendyol Avrupada var mı?

2018’de Almanya operasyonunu başlatan Trendyol, Avrupa’da 27 ülkeye daha açıldı 2018’de trendyol.de adresiyle Almanya’ya açılan Trendyol, bugün itibariyle Avrupa‘daki 27 ülkenin kullanıcılarına da açıldı.

Trendyol PTT kargo var mı?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.